Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hardcore

Loex

Öne çıkan mesajlar

4 kişi goblin farmı ile nerften sonra dahi Normal oynasalar 1 günde yapacakları lootu 1 saatte topladılar. Laf ettiğim konu bu zaten. Blizz act 2 chestini kaldırdığı gibi hepten kaldırmalıydı bu act 1-2 goblin spawn noktasını

1.03 öncesi oyunu normal oynayana zordu tabi, misal act 2'ye ilk gectiğimde fire chains hergangi bi elite yada molten böcek gördüm mü kacıyordum köşe bucak. Ama goblin farm yapanın gözümde

bot

kullanıp gold sarkoth farmlayandan farkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

WD solo çok zor. Poison Dart bir süre sonra yetersiz kalıyor ve Zombie Bears olayına giriyorsun. Çok seviyorsun ama onu da anca belli bir mesafeden yapabildiğin için, ya yakınlığı kurmakta usta olacaksın ya da Spirit Walk ile fiziksel halini baya bir uzakta bırakıp adamların arasına 2 saniye girip Zombie Bears istilası yapıp kaçacaskın. Ama WD oynamak bir başkadır orası ayrı. bkz: Vanessa Blue.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
FreEmoon said:

Level 51, helldeyim ama artık yani böyle nasıl denir bir tarafım 3.5 ata ata ilerlemekten yoruldum resmen. Bu yaştan sonra fazla geliyor bu kadar stres galiba.

duuru süylersin ağam ,bizdeki sters değil şimdilik sadece ölürsek ölürüz diyoruz /25 lvl göre konusuyoruz tabi/
Sosyal ağlarda paylaş

vaako51 said:

peki hangi karakter daha avantajlıdır HC de monkmu, barbarmı? monkta ben bu buildle oynuyordum çok rahattı. exploding palm yerine Lashing Tail Kick yada Tempest rush alsaydım eliteler araya alıp gankfest yapamazlardı.

kalkanla mı oynuyodun?

evasion aura biraz daha iyi mantra of healingden.. dodge+block baya net oluyor.

exploding palm gereksiz HC ye bence, onun yerine knockbacklı lashing tail kick olabilir survival olarak, ya da sweeping wind dmg icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben monkla kalkansız takılıyorum pek bi problem olmuyorda 3 4 lvlda bir gear tazeliyorum ahden. 60 lvl monkumu dalgınlıkla öldürdüm infernoda, bakalım yenisini kasıyorum bu öğlen başladım 48 lvl oldum şimdi, 60 tan sonra goblin farmlıcak falan varsa beraber yapabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...