Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 4 kişi goblin farmı ile nerften sonra dahi Normal oynasalar 1 günde yapacakları lootu 1 saatte topladılar. Laf ettiğim konu bu zaten. Blizz act 2 chestini kaldırdığı gibi hepten kaldırmalıydı bu act 1-2 goblin spawn noktasını 1.03 öncesi oyunu normal oynayana zordu tabi, misal act 2'ye ilk gectiğimde fire chains hergangi bi elite yada molten böcek gördüm mü kacıyordum köşe bucak. Ama goblin farm yapanın gözümde bot kullanıp gold sarkoth farmlayandan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 işin komigi simdi act 1 goblini kaldirdilar :) act 2 devam edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 lan verilmiş daha önceden sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 main karakterle farmlamaktan sıkılıp hardcore işine başladım. WD açtım 1-2 yaratık spawn eder onları tanklatırım diye, şimdilik iyi gidiyor. İleride pişman olur muyum sizce WD açtığıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 WD solo çok zor. Poison Dart bir süre sonra yetersiz kalıyor ve Zombie Bears olayına giriyorsun. Çok seviyorsun ama onu da anca belli bir mesafeden yapabildiğin için, ya yakınlığı kurmakta usta olacaksın ya da Spirit Walk ile fiziksel halini baya bir uzakta bırakıp adamların arasına 2 saniye girip Zombie Bears istilası yapıp kaçacaskın. Ama WD oynamak bir başkadır orası ayrı. bkz: Vanessa Blue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 +18 meme içerir :( https://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/1691372128/normal_IMG_0475.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bu başlık baya aşağıya düşmüş HC oynayan kalmadı galiba. Lvl 49 da act 4 nigtmarede öldürdüler benim charı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 geçmiş olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 bir kere hava atalım diye daldık kalabalığa 16 lvl de nalları diktik yine başladık ez evvel normalde belialı kestik 25 lvl,şimdilik devam ediyoruz 0/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Level 51, helldeyim ama artık yani böyle nasıl denir bir tarafım 3.5 ata ata ilerlemekten yoruldum resmen. Bu yaştan sonra fazla geliyor bu kadar stres galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 saolasın Aluriel. valla 49 lvl e kadar pekte 3,5 atmadım bodoslama oynuyordum, farm falan yapmadım ah dan item almadım exploding palm saolsun. tekrar bi monk açtım 17 lvl a geldi bakalım bunu hangi güzide deamon ımız katledecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 36da ölmüştüm ben. furious charge vurdukça cooldown düşüren rune ile takılıyordum öyle geyiğine bi sürü mob toplayıp. çift elite pack arasında sıkışıp patlamıştım çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 23 barbar oldu bende de :D sıkıntı yok simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 peki hangi karakter daha avantajlıdır HC de monkmu, barbarmı? monkta ben bu buildle oynuyordum çok rahattı. exploding palm yerine Lashing Tail Kick yada Tempest rush alsaydım eliteler araya alıp gankfest yapamazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 FreEmoon said: Level 51, helldeyim ama artık yani böyle nasıl denir bir tarafım 3.5 ata ata ilerlemekten yoruldum resmen. Bu yaştan sonra fazla geliyor bu kadar stres galiba. duuru süylersin ağam ,bizdeki sters değil şimdilik sadece ölürsek ölürüz diyoruz /25 lvl göre konusuyoruz tabi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kardo bele kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 destur said: duuru süylersin ağam ,bizdeki sters değil şimdilik sadece ölürsek ölürüz diyoruz /25 lvl göre konusuyoruz tabi/ tabii bu ölürsek ölürüz muhabbetinden şu aklımıza celdi şu npc lerin gözü kör olsun hala olduremedi bizi .. şafak,şafak,şafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 vaako51 said: peki hangi karakter daha avantajlıdır HC de monkmu, barbarmı? monkta ben bu buildle oynuyordum çok rahattı. exploding palm yerine Lashing Tail Kick yada Tempest rush alsaydım eliteler araya alıp gankfest yapamazlardı. kalkanla mı oynuyodun? evasion aura biraz daha iyi mantra of healingden.. dodge+block baya net oluyor. exploding palm gereksiz HC ye bence, onun yerine knockbacklı lashing tail kick olabilir survival olarak, ya da sweeping wind dmg icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 evet kalkanla oynuyordum. exploding palm ı kendi kendime yeteyim diye aldım HC AH çok pahalı diye. baya iyide gidiyordum ama nockback lı bişey almadım diye öldüm. bu sefer aynı hatayı yapmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ben monkla kalkansız takılıyorum pek bi problem olmuyorda 3 4 lvlda bir gear tazeliyorum ahden. 60 lvl monkumu dalgınlıkla öldürdüm infernoda, bakalım yenisini kasıyorum bu öğlen başladım 48 lvl oldum şimdi, 60 tan sonra goblin farmlıcak falan varsa beraber yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hardcore icin barbar buildi onerecek varmı? shield li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bende hc deyim bir tane 60 witch doctor um var birde monk basladim simdimdi kiyamiyom doctorla oynamaya.birde tt net sayesinde 51 barbar oldurdum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 var mı goblin farmlanabilen ya da gold farmlayabilceğimiz yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ya beyler, barbara dual life on hit olurmu? yoksa kalkanspor mu illaki hc de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar