Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Kötü bir yazı oldunun farkındayım Oysaki yazıdaki saçmalığı bittiğinde anlamıştım Samimi olsun diyip öylece bıraktım Çünkü karışıktı duygularım edik: zorlayınca olmuyormuş. Sakızlardan çıkan fallara benzedi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Peh.. 36 lvl olduk internet gitti geldi.. Bu hardcore işinden vazgeçmek daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2016 ben geçen sezon hardcore leaderboarda girdim daha da gam yemem valla, o üstteki şey normalde de baya problemdi çoktan fixlendi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 HArdcore oynayacak olanlara herturlu level boost item boost yapılır yeterki oynayın ajmet2138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar