suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Dün çok içtim , bütün eklemlerim filan ağrıyor şuan :( ne yapsam toparlarım? varmıdır içicek filan bişi? ayakta kalmam lazım bisüre
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 eklemleri bilmem de alkol sonrası soda adamı kendine getiriyor genelde.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 eklemlerin ağrıyorsa bi doktora görün, içkiyle alakası olcağını sanmıyorum. kireçlenme olabilir, ya da soğukta kaldıysan tutulmuştur bacakların felan. yine de doktora görün.
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yahu böyle ayak bileklerim filan ağrıyo sanki devamlı kıtlatmak istiyo gibiyim :) üşüttük heralde o kafayla biraz ondan olabilir ben soğuk algınlığı ilacı içiyim bence
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ihlamur iç yat uyu geçer bence. Geçmese bile yapması güzel şeyler bunlar.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 suBzer0 said: Dün çok içtim , bütün eklemlerim filan ağrıyor şuan :( ne yapsam toparlarım? varmıdır içicek filan bişi? ayakta kalmam lazım bisüre o olay bazen bana da oluyor. su iç kafein al metabolizmayı hızlandırıcı şeyler. yeşil çay falan hüplet.
Öne çıkan mesajlar