sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Diablo'da itemlar tekrar tekrar giyilip/satılabildiğinden fiyatlar sürekli düşecek. En sonunda da sadece "perfect rolled" dediğimiz itemlar para yapmaya başlayacak. Bu diablo 2'de de böyleydi. Yalnız Diablo 2'de bundan kurtulmak için adamlar 1 senede bir falan ladder'ı sıfırlarlardı. Diablo 3'de ladder olmayacaksa item bakımından oyunun suyu çıkacaktır. Bunun önüne geçmek içinde wow'da yaptıkları gibi oyuncu lvl'ları ile item lvl'ları arasındaki farkı giderek açabilirler. ilvl64-65 itemlar falan gelir. Ama işin içinde para olunca nasıl ayarlayacaklar bu dengeleri merak ediyorum. RMAH için bir sözleşme falan çıkıyor muydu kullanırken dikkat etmedim varsa öyle birşey onu okumak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 FreEmoon said: Hangi enflasyon ya, oyun çıktığından beri fiyatlar sürekli düşüyor, 800 dps silahlar 5-10 milyona satılırken, şimdi 1k silah düşürüyorum 100k ya falan ancak satılır. AH de fiyatlar resmen eridi gitti. Neden 800 dps lık silahlar 10m eder? EU tamamiyle salak bir ah profiline sahip her zaman sölüyorum ve tekrar ediyorum yeni 60 olupta inferno yapacam diyenler act1 ötesini zor görür görsede zevk almaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 800 dps silah yokluktan 10m eder, oyunun ilk zamanları 1k dps silah bulmak hayaldi, o sebeple 800 dps silah düşünce korkunç bir arz oluşuyordu bu da fiyatları yükseltiyordu. Dahası en çok iteme ihtiyaç duyan barbar için bile (bu sayfadaki ilgili başlığını incelersen çok net görürsün) yeni 60 olduğu anda, 60 olana kadar zaten karakter tarafından toplanan normal goldla AH den act 2 yapacak gear dizilebiliyor. Yani daha ne isteniyor onu anlamıyorum, bir charın aylarca uğraşıp düşürebileceği kalitedeki itemleri 500k ya almayı mı bekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Abi bana 2m na hadi geçtim 1m golda act2 yapabilecek bir gear toplarmısın ah den ? =) şunu neden anlamıyorsunuz eu ah profili bok gibi aylarca uğraşıp düşürdüğü item nedir abi? Ben extreme itemlerden bahsetmiyorum normal bir itemden bahsediyorum. Ama suç oyuncularda değil EU da 200k adam oynuyor US da 1m adam normal orda zebil item var adam beleşe veriyor nerdeyse =) Not: Sayıları attım kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 2m golda gayet toplarım act 2 yapacak gear her char için (bak her char diyorum) istediğin zaman deneyelim hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 DH için toplayamazsın, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yoo tam tersine en kolayı DH, sıfır resistle yapılan bir chardan bahsediyoruz burda. DH ile daha ucuza bile yapılır act 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ben 2m civarına (o kadar bile değil) act 3 yapabilen barbar hallettim ha ama full değilim silah lazım onun dışında süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 En zoru barbar bence, kite imkanı yok denecek kadar az. ciddi ciddi dikkatli oynamak gerekiyor, dün 60 yaptım şimdi barbar başlığındaki tiyolara göre bir gear dizecem ama AH açılsın öyle bakacam. Ama hellde bile ilkkez bir charla bu derece zorlandım, gerçekten biraz focus oynamayı gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 act 1 için pasifleri dps e çeviriyorum war cry'ı resist yerine hp ye veriyorum mis gibi de oluyo çok iyi mis gibi de oluyo kolay aslında barbar ya şansa itemları ucuza kapatmak önemli 350k ya shield aldım 1m eder en az mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ahaha act3 yapabilen bir barbar 2m altına zor demiyorum bak imkansız bir kere silahlara en az 2 yada 3m verirsin ha bende yapıyorum act3 full def gear ile ama bir packı 5 dk da kesiyorum kesebilirsem oda act2 bende gear toplarım 2m golda belki daha az ama yapabilirmi bilemem hehe aslında yapar ama pack kesemez =) bence EU daki fiyatlarla zor. Not: Bu arada yanlıs anlasılmasın barbar için yazıyorum bunları diğer classlar hakkında pek fikrim yok son patche kadar cıplak DH lar act3 de cirit atıyorlardı şimdi ne oldu bilmiyorum sanırım az da olsa AR kasıyorlar heralde eahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ahaha aynı durumdan muzdaripim abi ben de 800 küsur dpslik kılıç var ölmüyo moblar satranç maçına dönüyo resmen sıkıntıdan öldürücem adamları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 FreEmoon said: Yoo tam tersine en kolayı DH, sıfır resistle yapılan bir chardan bahsediyoruz burda. DH ile daha ucuza bile yapılır act 2. anlaşılan "yapmak" tabiri farklı şeyler anlatıyor senin için. sıfır resistle yaptığın şey oynamak olmuyor. hani düz yaratıkları geçtim, elite i falan nasıl kesmeyi düşünüyorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yapmak tabiri bana şunu anlatıyor, makul seviyede ölerek (yani sahip olduğun gold azalmadan, yere düşen tamir paranı karşılayacak şekilde) sana boss kestiren ve item farmlatan oyun tarzından bahsediyoruz. Bunu beğenmiyorsan 5x bufflı tek elite atmaladan full farm için gene 2m ye act 1 için toplarız. Ama sen hem 60 olduğum gün 1-2 kere act 1 yapim direk act 3e akim dersen, hemde böyle salına salına 5x buffla ortalığı yakıp yikim istersen ve bunu 2m goldla yapacam dersen, bunu yapan firmayada bütün oyun alemi "konsol bebeleri için oyun yapıyorlar, nerde o eski insanı zorlayan oyunlar" diye bok atmaya başlıyor. Ben şahsen diablo 3 zor olacak dediklerinde gayet sevindim, ve şu anki sistemde hiç fena gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bi tane dpsle şu an çok rahat yapıyorum ben 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 @FreEmoon abi bak tek bir soru soruyorum. DH ye 2mlik set toplayıp o setle ACT2 de elite kesebilecek misin? Ben kesemezsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dh konusunda fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dh ile keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Evet gayet kesicem niye kesmim, elbette atladığım gruplar olacaktır, yani invul fast vortex birşey gelirse çeker köşeye ölür yoluma devam ederim. Ama gayet 5x buffla baştan sona tüm bossları keserim çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ben bir haftadir ariyorum. Silahlari cok ucuza denk getirdim ancak gear parca basi 2 milyon suan. Ucuz da var 300-500k. onlarin da stat'lari ustumdeki lvl54 item'dan cok iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yani oyunculuğunuzu bilemem tabi ama bence AH kullanımı konusunda gercekten eksikleriniz var, son 1 aydır Wizard ile sürekli mf farm yapıyorum, başlarda nerdeyse düşen her sarıyı bir ah den kontrol ediyordum. Yani öyle inanılmaz itemler 10-20k bile etmiyorki insan inanamıyor. Ama tabi biz alışmışız dur bir item alacam, üstünde hem yüksek dex olsun, vit olsun lazım, şimdi res olmasa olmaz, aaa dur ya attack speed de olsun, crit şans olsun hımm az birazda crti damage olsun tabi, Yuuuuh 2 milyar gold mu? Abi bu adamlar sapıtmış ya bu AH kitlesi bir halta yaramaz ya, bu EU da oyuncu yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Valla haritada yaratık atlayıp devam etmek hoşuma gitmiyor, sürekli ölmek de hoşuma gitmiyor. 500k verip resistsiz item alacağıma 1.5m verir resistli adam gibi item alırım daha iyi. Düz monsterdan bile tek yiyeceksen yazık harcadığın fazladan zamana da paraya da. benim oyun anlayışım bu. az öldüğüm için deli gibi para kasıyorum, üstümdeki her şeyi de parayla aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Benimde oyun anlayışım aynen seninki gibi, mf setim için 50m gold harcadım belki. Düşürdüğüm itemi sat, satılmayackları kır çıkan mathları sat , gelen gold biriktikçe min 5m edecek kolay kolayda değişmeyecek çok sağlam tek item al, sonra gene farmla diye bir döngüyle yaptım. şu an buffsız 300 mf gear ile act 1 ve act 2 de tek grup atlamadan, act 1 de max 1-2 kere, act 2 de en fazla 7-8 kere ölerek full farm yapabiliyorum. Ama yani hem goldum yok, hem act3 ten azı beni kesmez, hem ölmeyecem, hem bir vuracam birde yer vuracak diye bir dünyada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ben dhyi 1.5 m ye yaptım ki 1m i silaha gitti 110k dps 30k hp +15 max dicip :D Biraz da şans işi kelepir item düşürmek ah den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 gitti gelmez oldu ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar