Necrach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selam arkadaşlar elimde birkaç tane dota 2 key var hepsi + 2 invite lidir Isteyenler PM le ulaşabilirler 50-60 a veririm konusuruz 1 keyle 3 Account acilabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Tek Account almak isteyen varsa tekde verebilirim uygun fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.dota2.com/spoilsofwar open beta gibi bişi oldu. isteyen key alabiliyor sanırım dota2.com'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 lan bi gidin aaaa eline key geçen patiye üye olup satmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necrach Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Malesef daha open beta olmadi. Sitesinden başvuruyorsun ama key çikarmi çikmaz mi oras biraz şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 key kaynıyo ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 1+2 lerin kaynağı nedir acaba? playdota falansa onlar uzun süredir 3lü değil tekli veriyor. karışıklık olmaması açısından soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 "bi dürüm ısmarlarım" yazmistim ama sonradan farkettim bu tur cevaplar burada yasaktı. o yüzden iki dürüm ısmarlarım demiyorum. beta yakında biter diye tahmin ediyorum. yani dürüme bile satamayabilirsin, gerci hic belli olmaz. her malın bir alıcısı vardır diyorlar. kolay gelsin, bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ticari bekleme yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar