Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 CthuLhu said: forvetlerin golleri 4 puan değil mi zaten ya 4 puan da o gol 4 puanlık değil anlamında söylemiştim :D ben en az 6 verirdim yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ibonun golü 50 puanlıktı hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 pirlo 4 puan almis loool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 çok saçma bir puanlama sistemi var gerçekten, gerçi diğerleri de böyle mi bilmiyorum ama mesela danimarka maçındaki sneijder'a 2 puan vermişlerdi. Adam tüm takımın tamamından daha iyiydi ve Danimarka'nın toplamından bile daha çok pozitif istatistik yapmıştı, sadece gol ve asisti yoktu. Şu maçta Pirlo'ya 4 vermek ayıp cidden, Diğer sitelerde nasıl, yine sadece gol, asist, cleen sheet üzerinden mi değerlendiriliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 qq pirlo başgana puanım 9, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kaptanı kim seçmek mantıklı bu maç günü? Bu arada dreamteam'de 7 ispanyol ve 0 alman olması çok enteresan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Torres aldım ben, yetemezse diğer maçta Pirlo alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Portekiz'de patlamaya hazır bomba Pepe var. İspanyollar penaltı kazanabilir. Bu yüzden Alonso'yu kaptan seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ben pepeyi cikardim kadrodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 silph hem h2h'de dövdü, hem de klasik ligde liderliğimi aldı. bela mısın arkadaş? ver ulan kupamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi h2h de finale gel sen. silpo basgan akilli ol pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ama ben 10 kisiyle oynucam galiba ya da -3 puan baslicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sahibiyim dedim oynamaya devam ettiniz aeuha final kadromu yaptım hadi glhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 wildcard nası kullanılıyo ya, ben değiştirdim baya takımı şimdi -12 diyo tamamlarken mi soruyo kullanmak istiyomusun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 transferlerini yap, onaylama ekraninda wild card oynama tusu var bi tane. ona tikladin mi o eksi puanlar sifirlaniyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ya italyayı tutuyorum ben kupanın ilk gününden beri ve kazanmalarını da istiyorum ama ispanya yine balıyla, dandik futboluyla kazanacak %90. tüm ilk 11'i italyan yapsam mı acaba bi fantasy de fantazi yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 4 tane transfer yapabiliyosun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 wildcard varsa o ayri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 var ama neyse kalsın ya ispanya ağırlıklı kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 8 italyan var benim kadroda, yargılayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 o değilde torres oynar mı acaba ya, busquets yedekte duruyor da bu mal bebeler savunma yapıp yine forvetsiz çıkarsa geçen maçtaki gibi 0 puan almayalım torres'ten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ben koydum valla torresi. yarı finaldede transfer yapmayı unutmuştum bütün takım kırmızı cepten yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ispanyaya yaptım bütün yatırım kzandım. tek pişmanlığım casillas yerine buffonu almak, ispanya bastırır buffon kurtarır diyodum. hiç boş geçmiyo buffon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bende italyadan 2 kişi var bide yunanistandan 1 kişi. ksfdvbkjsbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 alba kaptan -3 puani goze alip silvayi almistim bide ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar