copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 imamizer said: Çok bişey söylememişsin ama krosu olmasın diyorsun mümkün mertebe çok güneye inmeyeceksin. Ayvalık, Altınoluk hattını öneririrm. Hem ucuz, hem sakin, kro-free. Daha ne olsun. Süper yerler ama denizi biraz soğuktur güneye göre ama güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya ayvalık sıkıcı biraz. canlı olsun, çok böyle sakin istemiyorum, emekli kampı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cesme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 tatil matil yapmayın ya ben yapamıyorsam kimse yapamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senelerdir tatil yapmıyorum, bu sene yapcam çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yap o zaman sen :) benim de 6 sene oldu yapamayalı... inş seneye ben de yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bella said: DrStein said: Denizi güzel derken? temiz, plajı güzel vs temizliği anladım, temiz her yerde temizdir de, güzeli tam anlayamadım. mesela kumsalı hiç sevmem, kumsalı olan deniz bence kötüdür, yüzmek için denizde 30-40 metre yürümek eziyettir bana. bir de atlayamazsın. bazı insanlar bunu çok sever ama. kimisi de kayalık, derin yerleri sevmez, anlamam onları. kimisi de çakıl taşlı kumsalımsıları severler mesela. o açıdan şeettiydim sorumu. neyse ya, kaş/kalkan şahanedir diyip kaçtım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 benim de olmuştur o kadar. stajıydı bilmemnesiydi. bu sene artık ben de tatil istiyorum tak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DrStein said: Bella said: DrStein said: Denizi güzel derken? temiz, plajı güzel vs temizliği anladım, temiz her yerde temizdir de, güzeli tam anlayamadım. mesela kumsalı hiç sevmem, kumsalı olan deniz bence kötüdür, yüzmek için denizde 30-40 metre yürümek eziyettir bana. bir de atlayamazsın. bazı insanlar bunu çok sever ama. kimisi de kayalık, derin yerleri sevmez, anlamam onları. kimisi de çakıl taşlı kumsalımsıları severler mesela. o açıdan şeettiydim sorumu. neyse ya, kaş/kalkan şahanedir diyip kaçtım ben... teşekkür ederim, ben de taşlı plaj sevmem ya ayağına batıyo vs. kum güzel rahat :) taşlık kayalık yerleri de sevmem pek. derin deniz severim ama. kaş, kalkan aklımda bulunsun bakayım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Gitmedim ama gidenlerden görenlerden çok duydum Datça ' yı çok güzelmiş. Mavi bayraklı da . Bir araştır istersen .Ama gezilecek edilecek yerleri var mı barı discosu nasıldır hiçbirfikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 gecehayatı--------------ortası----------------doğalgüzellik bu grafikte beklentin hangi noktada. ona göre değiişir tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Alanya iyidir o skalaya göre sfdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şu zamna gitceksiniz akdenize gidin bari en azından ayağını suya sokabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 datça bence sıkılırsanız bodruma tam karsida-derken 10dk degil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şimdi değil, temmuz sonu ağustos gibi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bozcaada. Gerçi 4-5 senedir gidemedim ama değişmediyse kafa dinlemek ve ege mutfağını tatmak için en güzeli. Tabii gece hayatı yoktan halliceydi, eğer arıyorsanız. Kumsalları falan çok güzel, her keyfe göre bulursunuz, gizli saklı boş kumsalı da var bir kaç tane, ama su soğuk genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bella said: kırosu olmayanöyle bi dünya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar