Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vatan bilgisayar %25 indirim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Konuyu saptirmis olacagim ama %100 musteri memnuniyeti diyince aklima direk amazon geliyor.

Bugune kadar bir kere olsun beni yari yolda birakmadilar. Yillardir alisveris yapiyorum. Third party elemanlardan mal alsam , aksilik ciksa, adamlar daha kem kum derken, amazon araya girip hop dedik orda dur demistir bir cok defa benden once bu tip saticilara.

Tabi belki de burada anahtar nokta da musterinin haklarini bilmesi. Oyke musteri profilleri var ki vatana millete zarar, bunlarin memnuniyetini geciyorum zaten, kastim her zaman hakli olduguna inanan kitle, bunlar memnun olmaz.

newegg dende alisverislerim oluyor mesela, newegg de caba icinde ama customer support ekibi amazona gore biraz daha pasif, newegg de baya bir laf anlatmak, email trafigi yasamak gerekiyor.

Musterisini memnun eden sirket her zaman bir adim ondedir hele ki bu ekonomide.
Mesaj tarihi:
senko said:

ürünleri %25 pahalı sattıklarından pek te avantajlı olmuyor genelde.

ya şöyle argümanlarla gelmeyin be. spot 850tl olan lensi vatandan 860tl ye aldım 2 yıl garantili. belki her sattığı ürün bu şekilde değil ama bi indirim var.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
babs ben bu vatanın sitesinden birşey aldım. e-posta göndermişler, nüfus cüzdanı ve kredi kartı önlü arkalı faksla diyor. WTF?.. 3D secure da yapabilirdin falan demiş. acaba ödemeyi yaparken 3D secure'u göremedim de o yüzden mi bu hallere düştüm?
Mesaj tarihi:
arcane said:

babs ben bu vatanın sitesinden birşey aldım. e-posta göndermişler, nüfus cüzdanı ve kredi kartı önlü arkalı faksla diyor. WTF?.. 3D secure da yapabilirdin falan demiş. acaba ödemeyi yaparken 3D secure'u göremedim de o yüzden mi bu hallere düştüm?

3d secure'u kapatmışsın.
ya dedikleri işlemi yapıcan ya da müşteri hizmetlerini arayıp siparişi iptal edip tekrar alıcan 3d secure ile.
Mesaj tarihi:
ben de öyle düşünmüştüm teşekkür ederim. hatta düşünmekle kalmadım aradım destek hattını, bu saatte çalışmıyoruz diye bant çaldı. madem 2 gün onay süresi var insan bir iptal butonu koyar siteye...

dedemin kartıyla aldıydım, benim karta cillop indirim yapmıyorlar.
Mesaj tarihi:
oem ler ıcın gene gelmıs %25. sadece web ıcın o sacmalıgı var. gıdıp alaıp cıkamıyoruz. bırde kargo kıtlıolar. ındırım yokken kargo beles, ındırım zamanı kargo alıyorlar.ındırım yapıosun madem magaza ıcın neden gecerlı olmaz anlamadım gıttı. ılla kargo beklıcez, bıde montaj ıcın ugrasıosun.
Mesaj tarihi:
Lauranas said:

oem ler ıcın gene gelmıs %25. sadece web ıcın o sacmalıgı var. gıdıp alaıp cıkamıyoruz. bırde kargo kıtlıolar. ındırım yokken kargo beles, ındırım zamanı kargo alıyorlar.ındırım yapıosun madem magaza ıcın neden gecerlı olmaz anlamadım gıttı. ılla kargo beklıcez, bıde montaj ıcın ugrasıosun.

Hiç gitmedin galiba indirim günü vatana... Ben 1 kere girdim kasada 100 kişiden fazla sıra vardı. Geri döndüm aynen.
Mesaj tarihi:
vatan bilgisayar kadar satış sonrası müşteriyi yüz üstü bırakan başka bir mağaza ve mağazacılık anlayışı yoktur Türkiye'de...önermem...Çeşitli tarihlerde, en az 3 kez aldığım elektronik cihazların hepsi ile ilgili çeşitli sorunlar yaşadım ve hiçbirinde de doğru düzgün yardım alamadım. Ancak oraya gidip bağırıp çağırınca sorunumu çözdüler.

indirimlerini yiyim onların...
Mesaj tarihi:
ben direkt aldığım markanın servisine verdiğim için mağaza pek farketmiyor. alırken faturasını versin yeter yani. ne diye uğraşıyorsunuz ki vatanla fln. boşuna aracı girmiş oluyor ve ekstradan onun servise göndermesini fln bekliyorsunuz boş yere.
Mesaj tarihi:
df said:

ben direkt aldığım markanın servisine verdiğim için mağaza pek farketmiyor. alırken faturasını versin yeter yani. ne diye uğraşıyorsunuz ki vatanla fln. boşuna aracı girmiş oluyor ve ekstradan onun servise göndermesini fln bekliyorsunuz boş yere.

This.

Hepsiburada.com'dan mouse aldım. Bozuldu geçenlerde. Hiç adamları aramadan direkt yetkili servise gönderdim. Yoksa adamlara göndericem, onlar deniyecek, sonra bozuk olduğu kanaatine varıp teknik servise gönderecek, teknik servis geri hepsiburaya gönderecek. Sonra ürünü ben alıcam. Öhöhöhö.
Mesaj tarihi:
garantiyi distribitör vermiyor mu zaten
aracı olarak aldığınız şirkete göndermek mantıklı değil hakikaten.

benim dell telefonu da hespiburda'dan almama rağmen dell'e gönderdim, adamlar bu onarılmaz pert olmuş diye bi rapor gönderdiler
raporu da hepsiburdaya gönderdim, 2 gün sonra parayı iade ettiler.

tişikkirler spidirmin
Mesaj tarihi:
internetten bilgisayar toplamıstım gecen sene.hdd yi yanlıs almısım.cokta anlamam zaten uymuyordu bi şekilde benim anakarta işte,iskenderundaki magazalarına gittim adamlar direk daha yüksek kapasiteli olanla değiştirdiler walla.

ben bile sasırdım 5 dk da hallettiler işimi diye.
tabi 3 5 lira bi fiyat farkı verdik onuda hic uğrastırmamıslardı.
Mesaj tarihi:
INTEL Core i5-3570K
Inventus : 545,99 TL
Hepsiburada : 604,55 TL
Hızlıal : 552.26 TL
Vatan : 485 TL
Amazon : 405 TL

http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-core-i5-3570k-ivy-bridge-dort-cekirdek-fiyati,769886.html
Şurada da güvenerek alışveriş yapabilceğim tek sanalmarketim var.
Sanalmarketim : 488 TL

Her türlü iyi fiyat.

dipnot: CEO olarak alın beni, reklam da sınır tanımıyorum Mr.Vatan Kardeşler
  • Yeni Oluştur...