Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 . [Bu mesaj Holyman tarafından 27 Ekim 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 lol holy=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yawaş ol o kadar kolay mı Hristiyan olmak *!konuyu dağıtmaya çalışır* o diil de ben ölmekden korkmuyorum ama ben ölünce bu kadar teknolojik yatırım yaptık onlara kim göz kulak olcak ona yanıyoruumm.. edit: bi sn ya ben ölmüyorum ki.. töbeee.. [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| [Bu mesaj sheref tarafından 27 Ekim 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: GeeM, 27 Ekim 2004 23:52 tarihinde demiş ki: tam da angels of america'da Messenger cennetin sallanmasından (heavenquake)'den bahsederken sallandık yusuf.2 olduk +1[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Yani chimera'ya söylencek çok söz var ama yaşım daha genç barınamam yörünge dışında.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: sheref, 27 Ekim 2004 23:58 tarihinde demiş ki: yawaş ol o kadar kolay mı Hristiyan olmak *!konuyu dağıtmaya çalışır* o diil de ben ölmekden korkmuyorum ama ben ölünce bu kadar teknolojik yatırım yaptık onlara kim göz kulak olcak ona yanıyoruumm.. yav birak simdi onu hemen kaçal1m gebericez diom sana ciyaaakk böhühühühhüü Deppppreeeeeem !!! SAAT 6 DA ne paticik kalicak nede biz hepimiz ölücez seytan dünyaya cikicak bbööhhühühühü[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eeeh kes.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tahminen 3 şiddetinde falandı,annem ırstı baya :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 holy içinde kalmasın söle=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Holyman, 27 Ekim 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Yani chimera'ya söylencek çok söz var ama yaşım daha genç barınamam yörünge dışında. Söyle dostum sikayetçi olmam bu son gunlerimde kimseyle dargin kalmak istemem ... :([signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 7 saat kald1 :([signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Telefisyonlarda Gık yok . Sizler yavaş yavaş sanrı görmeye başladınız galiba :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 9 " Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ölüm kapınıza geldiğinde ah edip vah edip inlemeyin ! bu halinizle Tanrıyı incitmiş olacaksınız... Ecel kapınızı çaldığı zaman evi telaşa vermeyin! o geldiğinde siz çokdan gitmiş olacaksınız[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Şimdi sana bunları söylemenin nası yanlış olduğunu açıklasam sen onuda anlayamıcaksın. Bana koymaz ben yaşamadım da 17 ağustos gibi bir olay olmuş henüz 5 sene önce. Gerisini anlayışına bırakıyorum. Edit : Herkes ayrı manyak olmuş be kardeşim.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm [Bu mesaj Holyman tarafından 28 Ekim 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: sheref, 28 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Ölüm kapınıza geldiğinde ah edip vah edip inlemeyin ! bu halinizle Tanrıyı incitmiş olacaksınız... Ecel kapınızı çaldığı zaman evi telaşa vermeyin! o geldiğinde siz çokdan gitmiş olacaksınız BASIM DIK OLEBILIRIM ARTIK :|[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 İstanbul'da deprem!!! İstanbul'da yaklaşık yarım saat önce bir deprem meydana geldi. İstanbul genelinde ve çevre illerde hissedilen depremin büyüklüğü belli değil!!! haber türk.com[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ohannes erenköy de oturuorum hiç hissetmedim oturuodum hem de bi aksiyon da yoktu. deprem sux.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 17 ağustosu bizzat içinde yaşayan biri oalrak bu boş muhabbetine bi son vermeni diliyorum chimera[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Holyman, 28 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Şimdi sana bunları söylemenin nası yanlış olduğunu açıklasam sen onuda anlayamıcaksın. Bana koymaz ben yaşamadım da 17 ağustos gibi bir olay olmuş henüz 5 sene önce. Gerisini anlayışına bırakıyorum. Edit : Herkes ayrı manyak olmuş be kardeşim. anl1yorum... :( ok sustum ben böyle söyle can1m1 ye ne o öyle yörünge d1s1 fln yak1smaz biz insanlara[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 göztepedeyim selocan ve arcane e yakın sayılırım.. ve hissetmedim..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aslında en çok benim hissetmem lazım, azıcık ucundan depresif yaşadığım bu günlerde herşeye fazla duyarlı oldum ama sanırırm şişli'nin canavar gibi zemini bize bu sarsıntıyı hissettirmedi bile..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: sheref, 28 Ekim 2004 00:04 tarihinde demiş ki: Ölüm kapınıza geldiğinde ah edip vah edip inlemeyin ! bu halinizle Tanrıyı incitmiş olacaksınız... Ecel kapınızı çaldığı zaman evi telaşa vermeyin! o geldiğinde siz çokdan gitmiş olacaksınız vay sheref ahmet kaya koydu ortama :):):):) ama ne yalan söyliyim yakıştı şimdi bu söz :):):):):)[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 BIZIM TURK MILLETININ ACISI YINE BUYUK !!! KIM YIKABILIR TURKIYEYI DEPREM OLSA BILE !!! Deprem'98 - Turkce Rap parças1ndan alinmistir...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 @Mikron yakışcak tabi :) arkadaşlar şaka bir yana telaşa paniğe vs.. gerek yok hemen hemen hepimiz deprem konusunda yeterli bilice sahibiz. şahet büyük bir sarsıntı olursa buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ezilme payı az olan şeylerin yanına yatacağız deprem biter bitmez deprem çantalarımızı kaparak en güvenli bölgeye koşacağız. daha bugün avcılardan geçtim arabam ile halen depremiz izleri var orada aklımdan geçmedi de değil.... Herkese Hayırlı Akşamlar..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Depremlere alışmalıyız dünyanın sonu açlık sefalet yüksek binalı yapılar yapıldıgı zaman ve depremler gelecekmiş unutmayın bulnarın hepside dünyada var afrikada açlık kıtlık dünyanın her yerinde gök delenler ve DEPREMLER[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar