loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Olay bimcell le kısıtlı değil. Sosoyal medyada bu tarz uyuma&uyutma tarzı paylaşım çok olur ama bu benim de dikkatimi çekti. Facebook Bu arada fotoğraftakini Yılmaz Morgül sandıydım ilk ondan okudum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bor denmiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bunun bide afrikadan para transferlisi olanı var, kız bizden yardım istiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bunlar nasıl insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 iş yerinden fbye girememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hayır hadi yazının 2010 yılında uydurulduğunu görmediniz diyelim de, bahsettiğiniz şirket borsaya kote bi şirket. açın da bi bakın kimmiş neymiş ortağı diye. bim topbaşların lan. erdoğana laf edecekseniz belediye başkanlığı döneminde ülkerin distribütörlüğünü yaptığından giydirmeniz lazım ki onda da giydirecek bişey bulmak zor. bunlar türktü diye firmalar sıralamışlar, lan hepsi zaten özel firmalar. satılmalarının devletle hükümetle ne alakası var. neyin analizi o anlamadım ki. tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu borcularin hepsini toplayip eline kazma kurek vericem, hadi cikarin lan boru dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hem bu topiği açıp yanına diablo 3 oynamak :o morhaime kimlerdenmiş bi baksaydınız önce :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ya konuyu açtığıma pişman oldum da, bari "evet, hakikaten Yılmaz Morgüle benziyor" diyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 evet, hakikaten Yılmaz Morgüle benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yılmaz morgül e benzemiyor daha çok başka bir şeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hızlı okuma tekniklerini kullanarak bor'a kadar geldim. Gördüm direk kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 benim hikayem daha yazilmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar