SCelen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 En son Pirates of the caribbean oynamıştım galiba negzel tayfa buluyordum gemi kuşatıyodum, yeni keşfettiğim adalarda gezebiliyordum. Yeni çıkan oyunlar varmıdır bu tarzda. Tavsiye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Dedigin tarzda en son cikan oyun Port Royale 3. Fakat oyundaki deniz savaslarini hic begenmedim, o nedenle pek tavsiye etmiyorum. Bir de korsan tameli RPG olarak Risen 2 cikti. Onun da bazi kusurlari var, ama oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 port royale 3 çıktı mı yav? ne zaman çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yenilerde çıktı koştur indir ama 2nin aynısı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar