Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 garipmiş, niye acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 satıcılar istedikleri gibi fiyat kırabiliyolar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 geçen beta hakkındaki görüşleriniz neler diablo gibi olmasın buda bir hevesle aldım sıktı hemen bu betaya katılmak için almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Kendi sitesinde 55 Euro ben ilk acildigi saatte almistim diger siteleri sonradan kesfettim ama olsun fazlada versem helal olsun diyorum. Diablo ile kulvarlari farkli tabiki ama Diablo 110TL etmedi benim gorusum bos item kasmak icin saatlerimi veremem yeni birsey olmuyor sonucta. Ama bu oyunda birdefa surekli gelisiyorsun questler bitmek bilmiyor. O yuzden sonuna kadar hak ediyor parasini dusunmeden alin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Fiyatı bunun iki katı olsa gene değerdi. en iyi mmo olacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 paypal ile ödenememsi kötü oldu ya afrika ülkeleri bile var türkiye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 gaza getirdiniz alıyım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paypal ile ödeyebiliyor olması lazım. Resmi satış sitelerinden alabilirsin. Greenmangaming olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 open beta yapma olasılıkları var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 yokmu bi pati toplantısı betada ?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 istan da oluruz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bende ilk defa bu betada oynayacağım. Thief dager-dager ya da warrior oynamayı düşünüyorum. Yakın dövüşte en çok zevk aldığınız klassları paylaşırsanız sevinirim. Tavsiyelere açığım. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 classların hepsi çok iyi ya, hepsini dene mutlaka. ben thieften zevk aldım en çok. önceden beri kafaya koymuştum ama thief oynayacagım diye. bu betada guardian takılmayı düşünüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Arkadaşlar 5gb kadar bir update var, indirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://www.arena.net/blog/were-ready-for-this-weekends-beta ahahah http://www.arena.net/blog/wp-content/uploads/2012/06/matrix-v3-copy.jpg auth serverlar cortlamaz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 en son clientın linki verebilir mi kimse pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 girip baksana hesabından yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bi önceki beta weekend client'ı update edilio di mi? evde değilim, deneyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Yoksa diğer ırçlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Gangren said: girip baksana hesabından yavrum adamın karekökü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 peki bir önceki betada oynadığımız karakterlerimiz bundan sonraki betalara aktarılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Peki betalardaki karakterlerimiz oyunu aldığımızda silinec.. Open betası falan yok mu şu meretin? Hep böyle önceden sipariş eden kekolara kardeşlerimize mi beta var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 benim GW accountını veriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Tostumu yedim PMini bekliyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar