Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Şurada zannediyorum ki çoğumuz TTnetten hzimet alıyor, ve gene büyük bir kısmımızda bundan memnun değiliz (şahsen ben değilim). Şöyle ilk postta genel olarak tüm ISP ler ve tarifeleri hakkında, nerelerde ulaşılabilirler özet bir bilgi aldığımız daha sonrada bunları kullanan patilerin ben X isp sinde sunları sunları yasadım +sı-si şu dediği, Y de ise şöyle .... diye yorum yaptığı bir ISP Guide miz olsa fena mı olur diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 metronet kullanıyorum bir senedir. 10mbit akk yok 45 tl aylık. genelde sitelerde oluyor her yerde yok. çok nadir sorun yaşadım. ping falan da çok iyi oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 AKK'den sonra Metronet herkesin hayali oldu. Kotasız simetrik bağlantı, uygun fiyat. Hizmette dediğin gibi güzelse ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sözleşme bitince aynı tarifeye 60tl/ay olarak devam edeceğim. gerçekten fena değil ama ufak firma, satarsa ttnetten beter satar. hiçbirine çok güvenmemek lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 şaka gibi ya. bozuk şu an. böyle ilk paketi alıyor, gerisi gelmiyor sanki. sitelerdeki flaşları açamıyor, sadece pati ve zaytunga girebiliyorum şu an sdfs. diğerleri bekle babam bekle. konuyu da 4. mesajdan bambaşka boyutlara çektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ttneti bırakayım da alternatif birine geçeyim dedim. Neredeyse adını duyduğum hepsini araştırdım, internetten yorumları okudum. Bir tanesi bile hakkında sürekli olarak iyi bir şey yazılmıyor. Kısa bir dönem Biri'nin iyi gittiği görülüyor sonra batırıp satılıyor o da. Kabloneti denedim adamlar apartmana kablo çekme konusunda defalarca yaptığım başvuruya cevap dahi vermiyorlar. Sol fiberin veya metronetin de site olmayan bir yerde var olması gibi bir durum yok. (ki metronete inanılmaz saydırılıyor forumlarda) Xdsl için konuşuyorum, alt yapının da farklı bir firmadan sağlanamayacağından hareketle ttnete para kazandırmamanın vereceği haz duygusundan başka hiçbir faydası olmayacağına karar verdim ISS değiştirmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar