Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 kaldırım mühendisi :p orası dalga ayrı konu, benim anladığım kadarı ile otoyol falan yapıolar oralarda, roz'da mühendisleri oluo 62 dwarf'ın böle elinde değneği ile direktifler verio, dinamit patlatıo falan filan heralde kendi açıklar zaten dönünce:))[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 minigun mış helikoptermiş hayal kurun siz daha.. adam dozer ordusu kurmuş, patlayıcısı bile var... hatta forumda arayın BlackRose tatbikatta diye neler çıkacak.. operasyon görüntüleri falan ben diyorum ki bu adam tehlikeli.. bir gün başımıza iş açacak..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 nası olm ? o aletler feci gürültü yapar...[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 tepesinde 5 adet uydu anteni olan kutu , blackin kaldığı sanırm ehueh[hline] Asferatum Narsila! ----------------------------------------- Damon `Cybron2`Danczak
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 ya bu arada ağaçlar falan çok güzel buralarda öyle bişe yok...[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2002 black sanırsam Moria'da çalışırken çekmiş resimleri :) zaten o sütünları, o salonları görünce ilk defa filmde kuşkulanmıştım :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 -Biz tam 62 dwarfııızzzzzzzz,elimizde kazmaaaalaaaaaaaar... eheh.. coolsuneblackabe[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule...
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 lol, evet hemen belli oluyor adamın mekanı =] said: Norak, 02 Kasım 2002 00:09 tarihinde demiş ki: tepesinde 5 adet uydu anteni olan kutu , blackin kaldığı sanırm ehueh
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 dönmedim ama [oops şimdi siz bu kelimeyi de yanlış anlarsınız kesin ;)] bir kafeden yazıyorum... şimdi gürültü olayı şöle o gürültü ister inanın ister inanmayın bir zaman sonra olmadan rahatsız olacağınız bir şeye dönüşüyor neden mi? çünkü; 1-diyelim dinamit atılacak ve siz yolları kesmiş bekliyorsunuz, elinizde telsiz, bir tarafta köy halkı bir tarafta jandarmalar...o bekleyiş öyle sinir bozucudur ki, sonucu %100 şöyle olacak diyemediğiniz bir bekleyiştir çünkü, her şey olabilir, gerekenler yapılmış olsa bile tabiatın düzeni hiçbir kitapta "budur" dediği gibi olmadığı için terslikler çıkabilir, ateşçinin düğmeye basması geciktikçe kafanızdaki dolaşan yılan sayısı artar bu yılanlar size der ki; acaba döşenen dinamit kablolarında kısa devre mi var, neden gecikti?, acaba bir sorun mu var? sorun varsa iptal edilen hat kabloları ve iptal edilen dinamitler nasıl güvenli bir şekilde çıkarılacak? vs vs işte o patlama sesini duyunca bir oh çekersiniz ve görüntüye kaptırırsınız kendinizi, WHO WANTS TO LIVE FOREVER? orası için olay bitmiştir, ses sizi rahatlatır... 2-akşam geç yatmışsınızdır, andır şarap yine sizi esiri edip kendini boşalttıkça sizi doldurmuştur, sabah olur ama tabi saatlerde yalnızca... ve sizi bir ses uyandırır, pat pat pat pat.... bu dinamitçilerin malzeme taşıdığı pancar motor traktörden başkası değildir, işte o sesi duyunca dersiniz sabah olmuş, kalkmak gelmez ne içten ne dıştan ama yine de kulak kabartırsınız, sayarsınız; dinamitçiler, done! greyder, done! mazot tankeri, done! silindir, hem de nasıl done, şu vibrasyonu sabah bari çalıştırma be adam! loderler, 1 done, 2 done, 3 done! ve kamyonlar... bir kamyon iki kamyon üç kamyon zzzzzzz.... -tak tak tak -nedir? -şef telefon sana -bağla abi... 3-araziyi gezersiniz, uzaklardaki büyük makinanın hareket etmediğini görürsünüz, biraz başka şeylerle ilgileniyor gibi yapıp göz ucuyla yine uzaktaki makinaya bakarısınız ama evet korktuğunuz gibidir; bir arıza vardır hemen atlarsınız bulabildiğiniz en seri motorlu taşıta ve yanına gidersiniz, sorarsınız nedir? abi sorma böyleyken böyle şunla şunlar kopmuş, Enka'dan servis çağırmamız, lazım biz yapamayız düşünürsünüz, ama en fazla 1-2 dakka hakkınız vardır, hemen servisi arasınız ve 1 haftadan erken gelemeyeceklerini öğrenirsiniz, makina operatörüne ve yükleme yaptığı 8 kamyona bakarsınız, hemen bir plan değişikliği yapıp bu kamyonlara iş vermek ve makinayı da olabilecek bütün imkanları kullanarak faal hale getirmek zorundasınızdır kamyonlar yollanır, sanayiye de operatörle kademede görevli ustalardan biri yollanır ki belki tornacıda o parçalar sıfırdan yapılabilir mi diye araştırsınlar, şanslarını zorlasınlar o anda o makinanın 8 silindirinin içindeki 420 tane kişneyen beygirin sesini duymak için neler vermezsiniz, şimdi kalan tek problem bunu büyüklere anlatmaktır, kekelemeden, sorunun çözülmesi için neler yapıldığını eksiksiz sayarak... 4-akşam olur, fenerbahçe-pana maçı başlamıştır, 62 kişinin tamamının takım ayrımı gözetmeksizin feneri desteklediğini, yemek masalarının bir araya toplanıp yanan kaloriferin yanısıra ortaya çıkan büyük insan ısısı altında, sigaralar habersizce bitmiş olsa da halen ağızda, hep bir ağızdan "ulan vaşikton yedin bizi" demelerini izlersiniz kapıdan ve fener bir gol yemiş, sesler homurtulara, teknik traktörlük derslerine dönüşmüştür ve siz yılların fenerbahçelisi olmanın verdiği moral bozukluğu ile kutunuza doğru yola çıkmışken içinizden dersiniz ki "şimdi bir gol olsa, hani benim şanssızlığımdan olmuyor olsa da ben çıkınca olsa, içerisi yıkılsa, duvarlar titrese..." sonra duvarlar titremeye başlar, gecenin ortasında, çakal seslerinin ve onlara cevap veren köpeklerin uzun ulumaları arasında GOOOL diye zar zor haykıran yorgun insanlar bu sesleri duymazsanız işler yolunda değildir ^_-[hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Lord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Kasım 2002 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2002 işimizin adı: Kdz Ereğli Organize Sanayi Altyapı İnşaatı yani otoyol değil ama bir sanayi bölgesi düşünün tıpkı Bursa'da bilmemkaçıncısı yapılan gibi [oto sanayi değil karışmasın], veya Antep'tekiler gibi, işte bu onlardan biri, Erdemir gibi büyük bir sanayi kuruluşunun iş imkanı sağladığı bir bölgede kurulacak Sanayi Bölgesi her şeyi kendine ait, elektriği yüksek gerilim istasyonlarından gelen, suyu barajdan kendi depolarına akan, kendi telefon santrali olan, ustalık-çıraklık merkezleri ve birçok sosyal imkan barındıracak olan bir sanayi bölgesi biz bu işin altyapısını yapıyoruz yani yol, kanalizasyon, içmesuyu, yağmursuyu gibi hatların yanısıra son yapılan ilave ile fabrika sahiplerine satılacak olan parsellerin tesviyesi yani düzenlenmesi işi de yapılıyor
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 guardları koymayı unutmuşum ;) işte bazılarını zaten tanıdığınız guardlar; tom the shortshanks halis ve muhlis [halis kurç olan ;)] rivaldo the notorious bu da yeni üyemiz fındık![hline]Myles `Kwama` Peak, -drunken- retired martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, -drunken- retired engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )Lord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur[Bu mesaj Popeye tarafından 21 Ekim 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2002 bu son resimlerle ben ekran basinda erimis bitmis durumdayim huehu uyyy canim canim...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 rivaldodaki artiz bakışlara dikiz :P rivaldo rulz :) yalnıs halen shu sevgilerdeim ben benmi kacırdım black bi acıklama yapmadımı :P [hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Creel Demastikus WyRM Negonote [Bu mesaj Creel tarafından 16 Kasım 2002 08:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 fındık eli mekbiyıl'a benzemiyor mu sizce de? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Creel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 o qim? kendisini bi an cahel hisseder..[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Creel Demastikus WyRM Negonote
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 ehahe black ne güzel be senin işin :P yani burdaki en şanslı adamsın bana göre.. bi de gunn war öyle ehhe. şimdi sen bu işi nasıl buldun onu söylesene bana :P inşaat mühendisliğine çewirebilirim kararımı bilgisayardan.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 said: Sly-One, 16 Kasım 2002 11:33 tarihinde demiş ki: ... inşaat mühendisliğine çewirebilirim kararımı bilgisayardan.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar aman diyim! bone'un dediği gibi aile şirketi bu, yani o avantajım olmasa kesinlikle inşaatı seçmezdim, Türkiye'deki bütün tıplara girebilecek puanı alıp 4 inşaat tercihi yapmışım zaten +_+ işte ne kazanıyosam bilgisayara oyuna ota .oka gidiyo ;)
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 ayda ne kazanıosun[hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 rivaldo the notorious a bak ya loool bide blackrose sen burda mueeendis beeey gorevinimi ustleniyosuneuehuhe[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Sam, 16 Kasım 2002 09:11 tarihinde demiş ki: fındık eli mekbiyıl'a benzemiyor mu sizce de? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! lol[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 fındık süper ya =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Um, blackrose'un bütün fotolardaki "I kill for pleasure." pozu beni benden aldı.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 2 sene geçmiş aradan vay anasını aptal oldum : ) [Bu mesaj Sly-One tarafından 27 Ekim 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 aman derim bilgisayar muhendiside olmayin:) piyasada iki kod yazan kendini bilgisayarin krali ilan ediyor ekmek suya calisiyor. Yani yalan turkiyede bilgisayar muhendisligi falan.
Öne çıkan mesajlar