Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 radonandezit said: yok böyle bir burun deliği aha Patlatın şu balonu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Alın madem burun deliği. Sırada seninki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Abi sevgilimi çizmeye devam edebilirsin sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Ahmet ben seni seviyorum lan onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Görüşür tanışırız madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Abi sevgilimi çizmeye devam edebilirsin sorun değil. Benim için de sorun değil abi, aylardır zaten bir şey çizmedim. O da çizmediklerime dahil, sıkıntı yok. Full-time teknik resime, makina parçalarına vericem kendimi yine. Bir ara oyunlardan zaman ayırıp sen de çiz ama, sevinir O böyle şeylere. Hem yapması gereken kişi sensin artık, ben değilim. Yalnız izin istediğimi de hatırlamıyorum, post'unda biraz fasülyelik sezdim comrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Shhhh... No more tears now. Only dreams. http://www.youtube.com/watch?v=oScCgxuId98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 PastorOfMuppets said: Shhhh... No more tears now. Only dreams. http://www.youtube.com/watch?v=oScCgxuId98 Kötü konuşursam muhtemelen yine ban gelecek ikimize de. O yüzden siktirip git artık şu başlıktan, kodumun hipster'ı. Kavga etmek istiyorsan devam edebilirsin, ama insanların duygularıyla oynamayın, devam edersen de sonrasında edeceğim küfürlerle bütün aileni rahatlatırım, şüphen olmasın. Tehdit değil, internet'e doğmuş olabilirsin ama adabını bilmiyorsun. Madem tanımıyorsunuz, ne diye bu kadar insanın üzerine geliyorsunuz lan? Sırf s.kik bir forum eğlencesine diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=07wZiqJlu3U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Heavenless sen burda kızın sadece resimlerine dokunabiliyorken şu anda Ahmet'le birbirlerini çıtır çıtır akşam simidi gibi yiyor olmaları karşısında nasıl hissediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benjani said: birinin tanıdığı çıkar kesin Bu nasıl bir öngörüdür ahahha Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 arda beyden alısığız böle seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 kızın burnu, resmin de estetiğini bozuyor gibi ya. bi estetik ameliyat şart gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bi an odanın her yerinin böyle kız resimleriyle olduğunu hayal ettim. yastığa bastırmış mesela resmi falan. http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/531218111/Free-shipping-Pillow-Lovely-girl-Japanese-animation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 benjani said: birinin tanıdığı çıkar kesin http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/117/814/are-you-wizard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi... Sparkcaster said: benjani said: birinin tanıdığı çıkar kesin ,hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ataturk ileri gorusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 XUNN'UN KIZI RÜYASINDA ÇIPLAK GÖRMÜŞ Havenless said: Havenless said: Bırakayım mı abi gerçekten? Havenless said: Hala çizgisel sadece, üç boyutlu gördüğüm halde, gölgelendirme-derinlik veremiyorum sanırım. En son çizdiğim de bu; Havenless said: Görmediğim şeyi nasıl çizebilirim, açıklayın madem. Onu rüyamda gördüm zaten ben, kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bokunu çıkardınız çocuklar. Yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 niye tanıdıgın diyemi HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 gerçek bir vizyoner varmış topicde huehueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Sparkcaster said: benjani said: birinin tanıdığı çıkar kesin http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/117/814/are-you-wizard.jpg hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bende öpüşen kız fotosu koymuştum onlarda burdan çıkmıştı hayat garip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 aaa harbi lan. onu da hatırladım. ne ilginç bir forumuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Hahahahha canlı tanığıyım foto koy da drama dönsün ban yemiyim diye yalvarıyodun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar