Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çizim vs.

Havenless

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Ya ben bunu 3-4 defa okudum, ve nedense verilen mesajı algılayamıyorum.

Bi dikkat etsenize çok sürreal paragraf.

Anlaşılmayacak biri değilimdir normalde.
Abi anlaşılmayacak bir şey de yazmıyorum, zorlamayın ama bu kadar, olmuyorsa da benim sorunum.

Nasıl olmuş ya da olmamış deseymişim abi keşke de ona göre yorum yapsaymışsınız gerçekten. Kızı boşverin, ona göstermek için de çizmedim zaten bugüne kadar çizdiklerimi.

Çizmek isterim adam gibi ama bir yandan okul bir yandan iş-güç çalışıyorum durmadan. Zaman ayırıp özenerek çizdiğim resimler var ama eskisi kadarki isteğim yok artık. Körelip gidicem, elimde sadece onunkiler kalacak.

Önemli değil konunun burada olması, farketmez benim için kişisel'e taşınırsa da ama konuyu bayağı çarpıttınız, sağolun. Deviant hesabındaki resimleri sildim zaten bir gün kız araştırıp da görecek diye. Yoksa sıkıntı yok internet konusunda da. There are no girls on the internet.

Neyse, sağolun yine iyi kötü eleştirdiyseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

daha iyi cizmek istiyosan cok mumun, oturup bolca ciziceksin. şimdi oturup diyince ole zaten bu isler mesaai harcanarak yapılan seyler dğeil, cantada defter kalam eksik olmıycak elin bos durmıycak paso karalıycaksın. sonra gosterıceksın mıllete, burda gosterıceksın subu denilcek.

elin bıraz ısınacak sonra LOOMIS!!! dicez naaparsan yap, öle böle derken işte güzel bişiler ciziceksin.

şimdi takma böle fotoraftan resim cizmeye, karala falan. hosuna giden eğrileri cizig kalınlığı oyunlarını falan kesfet. gozuna hos gözükse yeter, bişeye benzemesine gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@Cuce
Pratik yapmam gerektiğini biliyorum, boş zamanlarda daha çok almaya çalışırım bundan sonra elime defteri kalemi. Yazın stajda bol bol çizerim zaten büyük ihtimalle.

@Xunn
Buraya koyduysam eleştirmek hakkınız abi. Konu yoksa bile eleştirin, konu yok, bu nasıl topic demek anlamsız çünkü.

@aquila
Kreşteyim, n'abıcan.
Mühendislik okuyorum, teknik resimim iyidir, İTÜ'de AA alan bir elin parmağını geçmez belki, onlardan biriyim. Belki o yüzden sadece çizgi olarak görebiliyorum objelerin 3 boyutlu şematiklerini çıkartırken, o konuda da xunn haklı.

@iarwain
1. noktadan başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
lovecraft0Z said:

sadece çizgiylede 3 boyut hissi verirsin ama ileriki bi aşama

en azından ustalardan kopya yap derim, zevk alma ihtimalinde yüksek
obje çiz desem bayacaksın

Hala çizgisel sadece, üç boyutlu gördüğüm halde, gölgelendirme-derinlik veremiyorum sanırım.

En son çizdiğim de bu;

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...