Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 xunn said: Ya ben bunu 3-4 defa okudum, ve nedense verilen mesajı algılayamıyorum. Bi dikkat etsenize çok sürreal paragraf. Anlaşılmayacak biri değilimdir normalde. Abi anlaşılmayacak bir şey de yazmıyorum, zorlamayın ama bu kadar, olmuyorsa da benim sorunum. Nasıl olmuş ya da olmamış deseymişim abi keşke de ona göre yorum yapsaymışsınız gerçekten. Kızı boşverin, ona göstermek için de çizmedim zaten bugüne kadar çizdiklerimi. Çizmek isterim adam gibi ama bir yandan okul bir yandan iş-güç çalışıyorum durmadan. Zaman ayırıp özenerek çizdiğim resimler var ama eskisi kadarki isteğim yok artık. Körelip gidicem, elimde sadece onunkiler kalacak. Önemli değil konunun burada olması, farketmez benim için kişisel'e taşınırsa da ama konuyu bayağı çarpıttınız, sağolun. Deviant hesabındaki resimleri sildim zaten bir gün kız araştırıp da görecek diye. Yoksa sıkıntı yok internet konusunda da. There are no girls on the internet. Neyse, sağolun yine iyi kötü eleştirdiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ben konuyu hala anlamadım. Sanırım konu yok. Çizime kritik istemiyorsun, aşk hayatına akıl istemiyorsun, ben tükendim. Bol şans ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ilkokulda misin birader, kareli defter ne adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 daha iyi cizmek istiyosan cok mumun, oturup bolca ciziceksin. şimdi oturup diyince ole zaten bu isler mesaai harcanarak yapılan seyler dğeil, cantada defter kalam eksik olmıycak elin bos durmıycak paso karalıycaksın. sonra gosterıceksın mıllete, burda gosterıceksın subu denilcek. elin bıraz ısınacak sonra LOOMIS!!! dicez naaparsan yap, öle böle derken işte güzel bişiler ciziceksin. şimdi takma böle fotoraftan resim cizmeye, karala falan. hosuna giden eğrileri cizig kalınlığı oyunlarını falan kesfet. gozuna hos gözükse yeter, bişeye benzemesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Katılıyorum.Şurdan başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 @Cuce Pratik yapmam gerektiğini biliyorum, boş zamanlarda daha çok almaya çalışırım bundan sonra elime defteri kalemi. Yazın stajda bol bol çizerim zaten büyük ihtimalle. @Xunn Buraya koyduysam eleştirmek hakkınız abi. Konu yoksa bile eleştirin, konu yok, bu nasıl topic demek anlamsız çünkü. @aquila Kreşteyim, n'abıcan. Mühendislik okuyorum, teknik resimim iyidir, İTÜ'de AA alan bir elin parmağını geçmez belki, onlardan biriyim. Belki o yüzden sadece çizgi olarak görebiliyorum objelerin 3 boyutlu şematiklerini çıkartırken, o konuda da xunn haklı. @iarwain 1. noktadan başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sadece çizgiylede 3 boyut hissi verirsin ama ileriki bi aşama en azından ustalardan kopya yap derim, zevk alma ihtimalinde yüksek obje çiz desem bayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 lovecraft0Z said: sadece çizgiylede 3 boyut hissi verirsin ama ileriki bi aşama en azından ustalardan kopya yap derim, zevk alma ihtimalinde yüksek obje çiz desem bayacaksın Hala çizgisel sadece, üç boyutlu gördüğüm halde, gölgelendirme-derinlik veremiyorum sanırım. En son çizdiğim de bu; Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya gözün var. ustalardan anatomi kopyaları yaparsan gelişme yaşanır, normalde skeç-çizgisel-lokal ton-gölgeleme gibi bir sıra izlemen daha dogru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.wga.hu/index1.html bu siteden bakabilirsin. ayrıca farklı boyutlardaki farklı geometrik cisimleri çağrıştıran (küp, silindir gibi, mesela şişe, kutu ) objeleri kullanarak oluşturduğun kompozisyonları da çiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Çok iyi kaynakmış gerçekten, bakacağım yeri buldum sanırım. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 şimdi aramadan taramadan bunu böle zöp diye cizdinmi anlamadım ben? ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Rüyamda görmüştüm bir keresinde. Sabahın köründe uyanıp çizmiştim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bırakayım mı abi gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 niye birakican? ciz dur iste, seviyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 sence burun doğru yerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bi de Havenless said: Rüyamda görmüştüm bir keresinde. Sabahın köründe uyanıp çizmiştim onu. so gay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 asdsad ben yazcaktım nan ama daha önceden troll atmışım ondan bulaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Kadın vücudu o, kutsal bir şey. Siz sanattan ne anla... vazgeçtim. Vakit buldukça çiziyorum artık zaten, fazla vaktim de yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 meme çiz, kuku çiz. bildiğin kaslı popo ve geniş omuz çizmişsin sonra sanat.. bıdı bıdı. cık cı kcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Görmediğim şeyi nasıl çizebilirim, açıklayın madem. Onu rüyamda gördüm zaten ben, kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hiç cizmediğin etmediğin bir figürü, öle aramadan taramadan lapdadanak cizmek pek söz konusu değilde ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radonandezit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yok böyle bir burun deliği aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bunu da zamanında ben çizmiştim. çok yetenekli olduğumu düşünüyorum. sanatsal bi değeri var bu fotonun. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/316065_10150333185462210_676423064_n.jpg edik: düzgün koyamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Elimizde başka delik yoktu. Banlayın şu arkadaşı. Buruna hakaret etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar