cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Selam Belgelerim klasorunun oralarda bir klasor oluşturup, oraya attığınız dosyaları eş zamanlı olarak internette saklıyor. istediğiniz klasörleri de paylaşabiliyorsunuz. çok kullanışlı geldi bana. http://db.tt/n3nZPa6v şu linkten üye olursanız karşılıklı olarak +500 mb ek alan kazanabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ohaa çok iyiymiş, hemen üye oluyorum teşekkürler paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://cdn.hotstockmarket.com/e/eb/ebb22674_not-sure-if-serious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bi de böyle hani referral veriyorum ama bakın emek verdim anlattım modu da var ya hastayım askldşjdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 selam emek verdim anlattım modu falan değil. emeğini yiyim size birşey olmasın da. daha önce yazıldımı bilmiyorum. arattım çıkmadı. bende aynı şekilde arkadaşımdan gördüm. çok hoşuma gitti ve limitim yükselsin derken milletinde haberi olsun istedim. ha dersenki cengiz 7 düvel duydu sen daha yeni mi duyuyorsun? o zaman tamam işten güçten patiye bile giremiyorum yapmışım bir hata kusuruma bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 abi herkesin annanesi cloud storage acti, sen baya geriden geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Oha uzuldum simdi. Adam ne kadar iyi niyetle acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 dayı geyik yapıyoruz ya, no ofans pıliks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 hakikaten baya baya mağra adamı kıvamına gelmişim ben. bi ara çıkıp bi hava almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 500mb az yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirt Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 welcome to the internet diyerek konuyu özetleyelim olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bir yılı aşkın süredir kullanıyorum, tavsiye ederim. Kullandıkça artıyor diye biliyorum, benim 2 GB'tı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bana 2 gb verdiler direk. ilk arkadaşımdan aldım diye bir 500 aldım en son 4gb oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 box fln var daha fazla veriyo 5gb sanırım cloudların arasında en az veren dropbox heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Sene 2012 yeni mi keşfettiniz :P 50gb verenler var. Edit: Fiabee 15 gb vermiş. Box 50gb vermiş. Dropbox 2gb vermiş ama bende şuan 11gb olmuş. Edit 2: Dropbox sadece o işe yaramıyor ayrıca. Madem reklam yapılıyor detaylı yapılsın plz. Attığınız dosyaları cep telefonunuzdan uygulaması ile istediğiniz zaman erişebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar