NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 lvl1 security görevinde caracalım patladı öeahhh aglıcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 :) Nasıl oldu o? Fitin nasıldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 5dandik missile civilianın bi üstü dandik rocketler small shield ile 20tane gemiye girdim normalde yetiyordu ama nolduysa enerjim bitti warplanamadım 20si birden daldı acı çekerek öldüm kısaca :P birde biri bana oreları tanıtsın hangisi hangisinden daha iyi anlıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Oreların değeri çıkarılma oranlarına göre değişio, bide tabi kullanım oranına göre. bak şu çok güzel "canlı" bir site. http://ore.cerlestes.de/index.html#site:ore sana market hublarda ki fiyatları verir bi fikrin olur. ulan böyle bakınca dönesim gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yeni bilgisayar alicam, benimde icimde kipirdaniyo donmek icin. donup delve savasinda bir nefer olmak guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar