blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 samsung r520 son zamanlarda asırı ısınma sorunu var aldıgım gunden berı servıs yuzu gormus degıl,servıse bırakıp fanlarının temızlıgını format attırıp hazır acılmıskende termal macun surdureyım dıyorum vatanda THERMALTAKE TG1 EXTREME THERMAL MACUN adlı bır urun var fıyatı dıgerlerıne gore bıraz pahalı almayı dusunuyorum laptop ıcın uygunmudur yada baska bır macun onerecek arkadaslar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Laptopda ise yariyormu macun vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 tg1 iyidir ya bende bayağı bi almıştım ondan zamanında hala kullanıyorum gerektikçe laptop cpu'sunun üstünde de bişiler vardır illa olur laptopa da niye olasın pasif masif bi haltlar koyuyorlardır cpu'nun üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 sen niye alıyosun ki serviste vardır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Fisan'ın sorduğu takıldı benim de aklıma, macundan macuna fark mı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Fistan said: sen niye alıyosun ki serviste vardır zaten 2 tane makıne var adamlar 20 lıra macun temızlıge ıse 80 ıstıyolar o paraya macunu alırım daha ıyı sadece temızlık parası verırım laptop acmasıı bılsem yapıcamda yemıyor normal kasalardan cok farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 laptopu ters çeviriyorsun arkada delikli bir kısım var, bakınca ayrı duruyor onun vidaları söküyorsun genelde vidaları çıkmaz üzerinde kalır, vidayı sökünce genelde parça da çıkmaz tırnakları ile orada durur. Parçayı kenarlardan en fazla esneyen yerden çekiyorsun tırnaklarından kurtarıyorsun, laptopun soğutucusu fanı vs karşında. Basit işte 80 tl neymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 80 lira mi? Ee baska yere gotur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Selam, Laptop açmak basit ve eğlenceli. 7-8 farklı marka/model açtım ve hepsi sıfır hata ile oldu. Nazik ve sabırlı olduğun sürece sorun yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar