4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dolar 1.87 daha çok görürüz böyle haberleri : ) edit: dolar fiyat güncelleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Şu Bella said: said: Ablam, hamile iken çocuğunun down sendromlu olduğunu bilerek doğurdu. Müdahale etmedi. 'Allah'ın bize lütfüydü' dedi. Aynen böyle düşündü. al işte iyi bok yedi hem çocuğua hayatı boyunca eziyet hem annesine (tu) Şu Absolut said: Diktatörlük budur işte istediği herşeyi istediği şekilde yapmak. (tu) Bir uyanış gerekiyor bu ülkeye...Bakalım ne, kim, ne zaman, nerede vesile olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 SİZE KATILMIYORUM. BİZ TÜRK MİLLETİ HER ŞEYE BALIKLAMA DALIYORUZ.AÇIKÇASI BİRAZ APTALIZ.BİZİ YILLARCA AİLE PLANLAMASIYLA KANDIRDILAR SEBEP EKONOMİNİN DÜZELMESİ İÇİN AMA DÜZELMEDİ SON 10 SENEDİR NÜFUS İLERLİYOR EKONOMİ İLERLİYOR.BUNUN ÖNÜNE NASIL GEÇERİZ DİYE HESAPLAR YAPIYORLAR.KÜRTAJI MEŞRU KILMAK SEZERYANI MEŞRU KILMAK İSTİYORLAR SİZDE BU OYUNLARA ÇANAK TUTMAYIN.OBAMA AFKANİSTANDAKİ İNSANSIZ UÇAKLARLA HALKI KATLEDİYOR AÇIKLAMASINDA ASKERLİK ÇAGINDAKİ HER GENÇ POTANSİYEL EL KAİDEDİR DİYOR. NEDEMEK ARKADAŞLAR HEPİNİZ SIRASI GELİNCE OLECEKSİNİZ DİYOR.ÖRNEK SURİYE ARAP BAHARI SONUÇ BİNLERCE GENÇ ÖLDÜ.HEM SİLAH SATTILAR.HEMDE KENDİLERİNİN YAPMAK İSTEDİGİ ŞEYİ ÖLDÜRMEYİ ÇÖZDÜLER.IRAKTADA YAPTILAR.YEMENDE AFKANİSTAN.HANGİ DEMOKRASI HANGİ ÇAGDAŞLIK BIRAKIN ALLAHINIZI SERSENİZ.BOL KEPÇEDEN KONUŞUYORSUNUZ.BİRDE BU KONUŞMALARI SURİYE DURUMUNA DÜŞDÜGÜNDE YAP BAKALIM.LİDER ÜLKE TÜRKİYE İNŞALLAH HEPSİNE BU ACILARIN HADDİNİ BİLDİRECEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ARKADAŞLARIN YUKARDA YAZDIKLARINIZA GÖRE KONUŞMAK GEREKSE UÇKURUNA DÜŞKÜN AHLAKSIZ TERBİYESİZ PİÇ BİR TOPLUM OLMUŞ.BUNUDA MUŞRU KILMANIN ÇABASINDASINIZ.AİLE YAPISI DÜZGÜN BİR KADIN ERKEK BUNLARI YAZMAZ.ETME BULMA DÜNYASI EKTİKLERİNİZİ BİÇERSİNİZ.İNSANLIK BİTMİŞ PİS KATİLLER KATİLLER KATİLLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 az sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 mi'yi bile ayıramamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yer kalmamış pankartta yoksa ayırırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 BAŞÖRTÜLÜ DİYE HEMEN SUÇLA ZATEN!!1 İŞTE CEHEPELİ ZİHNİYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 senko said: BAŞÖRTÜLÜ DİYE HEMEN SUÇLA ZATEN!!1 İŞTE CEHEPELİ CEHAPE ZİHNİYET fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cemalettin keskin yardırmış yalnız adam nasıl haklı olduğunu düşünüyosa o linkte ahaha böyleler çok olmasın ya nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Pankartını ne kadar saçmalayacaksan o kadar uzun alman lazım arkadaşım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 7,4'ü karıştırmayın arkadaş, boşuna küfür etiriyorsunuz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cetoritto said: Şu Bella said: said: Ablam, hamile iken çocuğunun down sendromlu olduğunu bilerek doğurdu. Müdahale etmedi. 'Allah'ın bize lütfüydü' dedi. Aynen böyle düşündü. al işte iyi bok yedi hem çocuğua hayatı boyunca eziyet hem annesine (tu) Şu Absolut said: Diktatörlük budur işte istediği herşeyi istediği şekilde yapmak. (tu) Bir uyanış gerekiyor bu ülkeye...Bakalım ne, kim, ne zaman, nerede vesile olacak? çoğunluk ve millet zaten uyanmış olduğunu sanıyo işin orası kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi sosyal medyada azıcık dolaşsanıza sinir krizi geçirirsiniz. millet destekliyo adamı. ne biçim müslümansınız altında adeta ahlaksızlık falan ilan etmişler, cidden trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu memleket böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 aahahha adamlar bi de katillik falan yazmışlar. sen milleti imamhatipli yapıp lisede bile biyoloji görmemesini sağlarsan böyle manipüle edersin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya arkadaş memlekette mesela kalmadı siyasetçiler/tartışma programları vsvs kürtaj konuşuluyor, bilgili/kültürlü insanlardan oluşuyor dediğimiz patide de bi fark yok, güncel go go kürtaj/sezeryan/tecavüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 seraphiel said: cetoritto said: Şu Bella said: said: Ablam, hamile iken çocuğunun down sendromlu olduğunu bilerek doğurdu. Müdahale etmedi. 'Allah'ın bize lütfüydü' dedi. Aynen böyle düşündü. al işte iyi bok yedi hem çocuğua hayatı boyunca eziyet hem annesine (tu) Şu Absolut said: Diktatörlük budur işte istediği herşeyi istediği şekilde yapmak. (tu) Bir uyanış gerekiyor bu ülkeye...Bakalım ne, kim, ne zaman, nerede vesile olacak? çoğunluk ve millet zaten uyanmış olduğunu sanıyo işin orası kötü. Ben iyi niyetli olmaya çalışıyorum. Bu adamların aldığı 50%'nin içinde önemli miktarda kandırılmış kıtalar olduğuna inanmak istiyorum. İşte o insanların geride kalan 50% ile birlikte uyanmasını kastediyorum. Aksi takdirde zaten birlikte yaşamak diye bir amacımızın olmaması gerekir. Bu, gün geçtikçe daha net ortaya çıkmıyor mu? Eğer sürekli kendi değerlerini, kendi doğrularını, kendi dünya görüşlerini ülkenin kendilerine oy vermeyen diğer yarısına dayatmayı seçen bir iktidar bu ülkeyi yönetecekse; o zaman birlikte kader birliği etmenin ne anlamı var? Hala çoğu kişinin uyandığını düşünmüyorum. Bizlerin bile önemli kısmı şurada yazıyoruz, tartışıyoruz ama asıl tehlikenin iç savaş olduğunu göremiyoruz. Umarım böyle bir şey hiç olmasın ama bu gidiş oraya doğru gidiştir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 cetoritto said: Bir uyanış gerekiyor bu ülkeye...Bakalım ne, kim, ne zaman, nerede vesile olacak? Uyanış ezilenin ezene öfke duyabildiği toplumlarda olur. Ezilenin ezene Stockholm sendromu ile daha çok bağlandığı toplumlarda ancak bekleyeceksiniz ki dış bir güç gelsin onları kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kondumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben buna sadece guluyorum ,guldugum konuda 70y yil isi gucu birakip milletin buyuk cogunlugunu yabancisi oldugu bir medeniyete adapte etmeye calisirsan ilk firsatda 10 sene icinde 100 sene onceki haline doner sadece guluyorum ve elimde sigaramla izliyorum,onada zam geliyor galiba icmem olur biter yada kacaga vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yabancısı olduğu medeniyete değil medeniyete. millet mağra adamıysa yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O yuzde 50 sandigin oy orani yuzde 75 lere firlamamasi icin tek bir neden soyleyin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 beslemeyin trolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ulan hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim herhalde. noluyor abi nereye sürükleniyoruz gerçekten? 2-3 gündür moral falan kalmadı. ülkeyi en kolay nasıl terkedebiliriz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar