_Faramir_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 max payne 2 nin turkce yaması varmı? varsa nereden bulabilirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 yok maalesef, max payne 1 için Deli Yürek modu vardı oyunu türkçe yapan.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 pek tutmayınca yapmadılar tabi.bence max payne in oyunlara getirdiği yenilikten sonra max 2 tam bi hezimetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 cirit bence orada hezimet agir kacmisda ..sole diyebiliriz bende buna bir mod susu verilmis yani max payne 2 max payne 1 in ustune eklenen bir yama yada bir mod gibi duruyo zaten oyunun ne kadar kisa olusundan bunu anlayabilirsiniz ancak o kisacik bolumde bile oyun enfes heyacanliydi ..ozellikle vampirlerle kapisma ve son bolum .[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ingilizcem ole cok ii deil annamıyorum ne oldugunu bisiler oluyo ama ne oluyo.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 max payne 2 hezimet degildi. olsa bile bir oyunun hayranlari var ise, o oyun kotu olsa dahi yama yapilir. "onemli olan ne kadar iyi oldugun degil ne kadar populer oldugun" bu mantik pc dunyasinda her zaman icin gecerli.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 iyide 2 yi haketmiyodu.2 çok ayrı olmalıydı.hatta 2 çıkmamalı tadında kalmalıydı.pek yenilik yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eheh, the sims'in de 6 tane ek paketi cikmamaliydi..[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 the simsin o 6 tane ek pakedi deli gibin satıyor ama:D top 10lara bakarsan görebilirsin. gıcık bir durum, ama gerçek...[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 eheh ben de sattigi icin ornek gosterdim zaten. "onemli olan ne kadar iyi oldugun degil ne kadar populer oldugun" [signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 max payne geçen yılın en iyi aksiyon oyunlarından biriydi, "çıkmamalıydı" demek filan garip olmuş.. :) her müthiş başarılı oyunun devamı aynı etkiyi yaratabilseydi zaten sadece devam oyunları oynamaktan başka seçeneğimiz kalmazdı, kimse yeni franchise'lar yaratmaya ihtiyaç duymazdı.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: streamin, 27 Ekim 2004 18:45 tarihinde demiş ki: cirit bence orada hezimet agir kacmisda ..sole diyebiliriz bende buna bir mod susu verilmis yani max payne 2 max payne 1 in ustune eklenen bir yama yada bir mod gibi duruyo zaten oyunun ne kadar kisa olusundan bunu anlayabilirsiniz ancak o kisacik bolumde bile oyun enfes heyacanliydi ..ozellikle vampirlerle kapisma ve son bolum . anaaa ne vampiri ya ben oyunda vampir fln görmedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 matrixle felan karstirmis olabilir.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 max payne 2 nin ne kadar OWNAGE bi oyun olduğuna dair 1 sayfa yazı yazdırmayınız, pls.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 o kadarini gectik mp2 zaten iyi bir oyundu da, neden bir oyunun yapilip yapilmayacagini aciklamaya calistim.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar