interperez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bok götürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bir şahink havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yorumlar epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 güzelim eti bok ettim demiyor da kalkıp videoya çekmiş bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 fıstık gibi pastırma yaptı adam. fakirlere bıraksan kıyma çekip 6 ay pattes yemeğine katacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Alinti: 3 tane pastırma yapacam diye 7 denizi kuruttun, kapat şu musluğu amk... Bende musluga takilmistim. Bir de guzelim eti adam napti ya. Anladigim kadariyla dinlendirilmis ve en yumusak yerini kullaniyor. Biftek etini tuzlayip kayis gibi yapiyor. Ustelik dinlendirilmis et. O etten pamuk gibi, sulu, biftek yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 isveç'te mi finlandiya'mı ne adam, orada dandirik alman pastırması satılıyor diye sinir krizi geçirmiştir, gitmiş kendi pastırmasını yapmış. bi de o mutfaktan tanıdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar