behran Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yaklaşık 4 yıldır falan iphone kullanıorum. çeşitli çeşitli oyunlar uygulamalar kullandım. son 3-4 aydırda obj c öğrenmeye başladım. biliyorum oyun yapmak çok kolay değil. iyi bir ekip vs. çok şey gerekiyor. benim gibi niyeti olan ortaklaşa bişiler yapmak isteyen varsa konuşalım. belki güzel birşeyler çıkarabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ios a oyun hobi niyetine yaparsin bi kac ayda, tek basina. AAA oyun yapmiyosun sonucta ekip eed basariyi 200x katlar ama ios a oyun icin cok da ekip ihtiyacin yok bir tek grafikler sorun olur basina, onu da hazir grafik pack satan yerlerden 10-30 dolara alirsin. Hazir grafiklerle yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bence app yap, kullanisli olsun.. borsa appi olsun, paticik appi olsun.. eksi sozluk app olsun.. daha kolay ve eglenceli bi baslik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Grafikler icin freelance kullanabilirsin. Ben cogu oyunumda ( bkz. baska baslikta oyunlarim ) elance den grafiker ile anlasip yaptiriyorum. ilk oyunlarimda kendim grafiklerle ugrasiyordum, harcadigim vakit ve bana kazandirdigi gelir ile freelance'e harcayarak kazandigim vakit ve oyun kalitesi ile kazandirdigi gelir baya farketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ucretleri ne seviyede*? bitirsem mi bitirmesem mi karar veremediğim bir proje var, aksam 6 saat oyun oynamaktan iyidir bişeyler yapmak diye kodluyorum sıfır satacaksa da bitirmeyi planlıyorum makul seviyedeyse, kafamdan çıksın * : senin oyundakiler gibi 2d sprite bazlı, o acidan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 şehir ne şehir? izmirse at bi pm, en kısa zamanda görüşelim. bol bol eğlendiğimiz ios projelerimiz var bu yaz bitmesi planlanan. belki kış için de bişeyler olur yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 şu yazılım okuyan arkadaşların %90ı oyun yapcam gazıyla giriyor sanırsam (ben de dahil) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 reyou said: bence app yap, kullanisli olsun.. borsa appi olsun, paticik appi olsun.. eksi sozluk app olsun.. daha kolay ve eglenceli bi baslik olur (tu) neden bi pati app yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 vardı. millet yerin dibine vurdu kaldırıldı. gerek var mı ki zaten. en azından ben androidden girip çatır çatır yazabiliyorum mesajları. ha resimlerde sıkıntı oluyor bende gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ^ yazar burada -tam olarak bu iOS topic'inde- Android'ini överek ne yapmaya çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 neyin övmesi anlamadım ? e hatta sonunda da aşağılamışım resimlerde sıkıntı oluyor diye ? ios larda resimler de çıkıyor. verdiğim cevap zaten paticik app sineydi. ottan foktan nem kapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 "çatır çatır" dan yola çıkmıştım. yazar ayrıca şaşırtmacalara da başvurarak keyifli bir anlatım ortaya koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 paticik apepe'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar