Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iOS için oyun yapasım var.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaklaşık 4 yıldır falan iphone kullanıorum. çeşitli çeşitli oyunlar uygulamalar kullandım.

son 3-4 aydırda obj c öğrenmeye başladım.

biliyorum oyun yapmak çok kolay değil. iyi bir ekip vs. çok şey gerekiyor.

benim gibi niyeti olan ortaklaşa bişiler yapmak isteyen varsa konuşalım. belki güzel birşeyler çıkarabiliriz.
Mesaj tarihi:
ios a oyun hobi niyetine yaparsin bi kac ayda, tek basina. AAA oyun yapmiyosun sonucta ekip eed basariyi 200x katlar ama ios a oyun icin cok da ekip ihtiyacin yok bir tek grafikler sorun olur basina, onu da hazir grafik pack satan yerlerden 10-30 dolara alirsin. Hazir grafiklerle yaparsin.
Mesaj tarihi:
ucretleri ne seviyede*?

bitirsem mi bitirmesem mi karar veremediğim bir proje var, aksam 6 saat oyun oynamaktan iyidir bişeyler yapmak diye kodluyorum

sıfır satacaksa da bitirmeyi planlıyorum makul seviyedeyse, kafamdan çıksın

* : senin oyundakiler gibi 2d sprite bazlı, o acidan sordum
Mesaj tarihi:
şehir ne şehir? izmirse at bi pm, en kısa zamanda görüşelim. bol bol eğlendiğimiz ios projelerimiz var bu yaz bitmesi planlanan. belki kış için de bişeyler olur yapacak.
Mesaj tarihi:
vardı. millet yerin dibine vurdu kaldırıldı. gerek var mı ki zaten. en azından ben androidden girip çatır çatır yazabiliyorum mesajları. ha resimlerde sıkıntı oluyor bende gerçi.
Mesaj tarihi:
neyin övmesi anlamadım ? e hatta sonunda da aşağılamışım resimlerde sıkıntı oluyor diye ? ios larda resimler de çıkıyor.

verdiğim cevap zaten paticik app sineydi. ottan foktan nem kapmayın.
  • Yeni Oluştur...