Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://d3.gameguyz.com/sites/default/files/550_w16_0.jpg O dandik diablo kafasının yerine şunu verselerdi CEde hala satılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 paragonu 100 lemek üzereyim hala 100M+ bir drop alamadım. ulan bot mu çalıştırsak falan diye forumları gezerken şu ss ye denk geldim, gelde delirme dfg elemanın tekinin kodladığı botun logu resimdeki. 100 golda %5 critli mempo falan snipelamış :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Xeph said: http://d3.gameguyz.com/sites/default/files/550_w16_0.jpg O dandik diablo kafasının yerine şunu verselerdi CEde hala satılırdı. CE Alırdım valla bunu verseler diablo kafası yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Predator said: elemanın tekinin kodladığı botun logu resimdeki. 100 golda %5 critli mempo falan snipelamış :| 100 golda kim koyar abi onu. tıklayınca zaten vendor fiyatını yazıyor, hangi gerizekalı 100e çekmiş olabilir. anca kocasının hesabını baltalamak isteyen kıskanç gelin falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 seems legit o forumlarda botla her gün en az 3 tane 1400 dps 2 soket 250 dex manticore'u 100er golddan alıyorlar zaten. fotoşoptan kim ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 abi yalandır ya lan 100 e bid koysan zati kendi fiyatını buluyor süre ilerleyince (genelde) buyout 100 ne ya maviler bile 400 lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 horse lie I fuck whoever believes diyosunuz yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 söylediklerimize dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 100 gold orda göze batıyor da 2 üstüne bakarsanız 250k ve 700k ya ederi 250m dan başlayan 2 mempo daha var. 119m ye aldığı memponun bile ederi milyar civarında. Photoshop olduğunu zannetmiyorum çünkü kendim natalya mark & natalya reflection yüzükler 30-40m iken ve 1 milyon gold 1 euro civarında bir değerdeyken 400k ya denk gelmişliğim var hatta topiclerin birinde ss yi paylaşmıştım. (Üşenmedim ahanda link : Tık ) Tabi saniyesinde ring kaybolmuştu alamadan. O ara ah den ring alıp satıyordum oyun dışı bir program kullanmadan ve günlük ortalama 50m gold karım oluyordu. Alabildiğim ringler tabi botların takibinde olmayan ama iyi rollü rare ringlerdi. İsteyen buna da serin hikaye diyebilir de bir kaç aylık kiramı o ay çıkarmıştım dfg Kısacası program kullanıp bu işten anlayan birileri para basıyor bu oyundan resmen. Niye bu fiyatlara konuyor kısmına gelince, ilk tahminim bir 0 eksik koymak ki sinir stresli anımda al sat yaparken 20 euroluk ringi 20m yerine 2m ye satmışlığım var dfg onun dışında o an stream yapan biri seyircileri için bakın ucuza koyuyorum kapan alır şeklinde koymuş olabilir ya da oyuna herhangi bir sebeple sinirlenen biri tüm ekipmanı öyle koymuş olabilir çıkar baya sebep yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 http://forum.paticik.com/thumbnails/d23/db4/df4/4ca/8c4/a1c/e68/378/065/7b3/bb_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Dworgian said: jasdhkasjhdasjkh resim gibi mi? Yok ofis direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hah geldi pro gamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bi uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 pro botter demek istedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 abi bırak asşlkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 peç ne zaman geliyor rumor var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 8 hour maintanence bu hafta http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7810092433 ggwp, bu hafta da karavana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 allah kahretsin bu şirketi, bütün kariyerleri boyunca yalnızca 3 tane farklı oyun yapıp bunun idaresini yapamamak, üstüne daha da batırmak nedir ya ? gidip diablo 1e patch çıkarsalar bari d3ten zaten umut kalmadı o kadar bayık bi oyun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 benden başka oynayan kalmadı herhalde. adamlar da peç gelene kadar kıstılar dropları gene. öğrenim hayatı boyunca istatistik vs görmüş biri olarak gerçek rng bu değil diyorum. artık tüm kalbimle inanıyorum bariz ayarlıyor herifler ahnin durumuna göre. zamanında aluriel gibi fanboylara kandım saf saf düşmesini bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dfg abi "droplar tabi ki ah ye göre ayarlanıyor ama ah size normalde erişemeyeceğiniz kadar geniş yelpazede itemlara ulaşma şansı tanıyor bunu da unutmayın" diye resmi forumlarda bashiok kendi yazdı yani sır değil bu. şu an ah ağzına kadar dolu olduğu için sadece insanların ah ye koymaya tenezzül etmeyip otomatik kırdığı legendayler düşüyor. günlerdir düşen frostburn gauntletsin, gladiator gauntletsin hesabını yapamadım yani. ptr 1.07 de ruby ve emerald hakkında patch notelar geldiğinde haftalardır ilk kez ruby ve emerald designları düşürdüm aynı gün arka arkaya çünkü insanlar hücum etti designlara biraz olsun ah boşaldı. 3 haftada paragon 70 den 97 ye geldim 40m üzeri eden item düşmedi, dropların toplam değeri 200m yi geçmez. her patch öncesi dropları manuel açıyorlar çünkü o dönem insan yoğunluğu arttığı için o fazlalık fazladan satış olarak tüketiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Beni en sinir eden class a farklı class itemları düşmesi olayı. Sırf AH ve RMAH canlansın diye böyle bir ayar da çekilmez ama yahu. Gerçi ben olsam ben de yapardım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Guzelim oyunun icine ettiler sirf AH olayindan para kazanalim diye. Bu patch de durumu kurtarmayacak sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Pvp patch gelsin artık lan upgrade falanda yapmıyorum asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sen barbar mıydın monk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar