Churel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kutusu gümrükte baya bir hırpalanmış (içine bakıcaz diye alt kısmı koparmışlar halbuki kutuda oldukça güzel mıknatıslı, tık diye açıp kapanabilen bir kapak var neyse fotoğraflardan gözüküyor zaten.) ürün kapağı yıpranmış, kutudan çıkarılıp software yüklenip test edilmiş 0 dan farksız olarak kabul edilmelidir. Zaten elinize ulaştığında kendinizde fark ediceksiniz ne bir iz ne bir leke hala yeni plastik kokusu üstünde. Söylediklerim doğrultusunda % 100 memluniyeti tahüüt ediyorum. Fiyat 180 TL isteyene GG satış açabilirim 12345678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 baltalamak gibi olmasın gerçekten ama mediamarktta sıfırı 200 liraydı en son 1 hafta önce, 150 ye falan daha rahat alan çıkar patiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Fiyatı yinede fena değil mouse deneme fıtsatım oldu aslında gayet rahat Razer Nagada bu tuşlar tek bir alanda o yüzden çoklu işlemde sorun olabiliyor iken bunda diğer parmaklarınızın altında olduğu için rahat oluyor. Ürün kutusunun hırpalanması dışında zaten sıfırmış anladığım kadarı ile. İyi satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Hangi mediamarkt bu benim gezmediğim yer kalmamıştı resmen inat ettim bunu alıcam diye 225 tlye falan mal oldu bana 15 günde bekleme süresi geldikten sonra ne heves kaldı ne bişey wow falan da oynayamayacaktım aslında işlerden dolayı bi inat uğruna aldım. Valla çok fark etmez benim için satılıp satılmaması, rafda tozlanmaya devam eder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 150 TL yaptım bunu rafta bom boş duruyo sinirimi bozuyo camdan sallayıp atıcam en sonunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 100 lira verrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Fin said: 100 lira verrim mezarcilar mezarinda ters dondu birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Churel said: 0 dan farksız olarak kabul edilmelidir Gözunuzu sevim sunu yazmayin ya. Dukkandan cikip kutusu acildimi 2. el alet iste, baltalamaya calismiyorum hani sifiri 200 ise 150 lirada uygun bi fiyat ama sifirdan farksiz cok sacma oluyo hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 sıfır demiyor zaten, sıfırdan farksız diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 iste bende onu diyorum, sifirdan farksiz evet, ikinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi ben yanlış anlıyorum senin dediğini heralde ama adamda zaten ikinci el olduğunu kabul ediyor fakat o kadar temiz ki sıfır gibi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Seni mi kircam Korax, 0 dan farkli 2. El. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Aslinda ben kendimi anlatamadim sanirsam, elbetteki ima ettigi sey o olabilir. Netekim ben suna takildim; said: 0 dan farksız olarak kabul edilmelidir. Ben mesela dukkandan bi mal alinmissa, kullanilmamis bile olsa sifirdan farksiz olarak kabul etmem. Tam aciklayamamisim, mevzu oydu. Yoksa beni ilgilendirmiyo yau tabiki, ayriyeten sifiri 200 ise 150 hakkaten iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Korax said: iste bende onu diyorum, sifirdan farksiz evet, ikinci el. hiç kullanılmamışsa sıfırdan farksız denebilir abi (genel olarak bu ilana özel söylemiyorum) mesela benim ekran kartı yandı, gittim yenisini aldım, garantiden de eski yananı değiştirdiler. o değişimden gelen kartı sattım. satarken de "evet ben satınca 2. el oluyor ama sıfırdan farksız" dedim sonuçta kutusunu sadece edevat tam mı diye bakmak için açtım vs vs. sıfırdan farksız denebilir. önemli olan buna inanıp inanmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hah iste onu diyorum aslinda, ben inanmiyorum tanimadigim birisiyse mesela, direk suphe cekiyo, bilmiyorum neden. Sabahta delidana gibi oyuzden isyan etmis olabilirim bu yaziya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Faturası senin adına değilse 2.ci eldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Neyse karar verdiyseniz, bittiyse ben devam edeyim. Eğer böyle bir mouse almayı düşünüyorsanız, hani kutu falan da çok önemli değilse sizin için gidip sıfırına 240 TL bayılmayın. Çok dürüst olarak da söylüyorum sadece 5dk kullandım, o da böyle softwareine girip iki renk değiştirdim bundan ibaret. Bana göre olmadığını anlayınca (başka bir konuda yazdığım gibi ben claw ım bu alet palm) direk kaldırdım kutusuna öyle duruyor rafta. 0 gibi demem bundan ötürü yoksa tabikide 2. El ben orda ürünün kondisyonundan bahsetmişim, arkadaşlar konuyu nereye getirmiş. Zaten 0 dan farksız diyip 220 200 TL satmaya çalışmıyorum fiyat gayet uygun. Emin olun kullanmış olsamda bu fiyattan yada 10-20 lira düşük fiyattan satarım pek bi farkı olmaz. Aslında GG ye koysam çok çok büyük ihtimal direk gider. Uğraşmak istemedim. 150TL 2002 ve öncesi paticik üyelerine 140 TL kargo benden hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
htbas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Satılmazsa bir kac gün içinde alacağım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ben 2002 ve öncesi durumundayım. Sevineyim mi üzüleyim mi. Kaç senedir üyeyiz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ikinci elden farklı da bi bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar