Novichok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Onun onda biri fiyatına alacağınız 180+ dex ve socketli herhangi bir quiver onun verceği damage outputtaki artışın mislini verir. Rapid fire kullanan DH de DH oynamayı bıraksın zaten. Tahtakaleyi geçti şu thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 8,5M den satılmış öm'den öğrendiğim kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 %20 ias'yi ne veriyor bunun onda biri fiyatına? olay tamamen o attack speed + MF + crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 oha adam %7.5 crit chance + attack speedi begenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Novichok said: Onun onda biri fiyatına alacağınız 180+ dex ve socketli herhangi bir quiver onun verceği damage outputtaki artışın mislini verir. Rapid fire kullanan DH de DH oynamayı bıraksın zaten. Tahtakaleyi geçti şu thread. alet bis olay dmg ta deil zaten, ki alet cok iyi dmg output veriyor asıl olay dpsten cok fazla ödün vermeden mf yi olabildiğince yuksek tutmak oyunun amacı farmsa eğer en değerli stat MF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 isterse 50% attack speed versin discipline vermeyen quiver kullanmam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu amulet ne kadar eder? Scorched medallion +167 str +76 vit +38 fire res Each hit adds 216 hp Health Globe 3467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Şunun ederi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu ah ye koyacağımız itemlerin socketlarını doldurup mu koyalım ? Wd off handine ne socket koyulur ki damage mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Rapid fire ziyan olmuş o quivera hakikaten. Elem arrow olsaydı 30m+ a gidemriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 quiver bekledigim gibi gitmedi ya dedigin gibi elemental olaydi cunku millet para basarken tam bisey almak istio dogal olarak 8.5a gitti belki 10 zorlasaydim yada rmah koysadimda olurdu ama ias nerfi felan derken cikardim elden simdi bide 1k+ dps silah dusursem LoH lu felan 15mi gozden cikardim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yorumlar arka sayfada kalmış gerçi ama. Ona 10, 1000, 1000 milyon vereceğinize 1-2 milyona mfli yüksek dexli soketli bir quiver bulursunuz. Onun yerine aldığınız quiverın %15e yakın bir as'i standart olucak. Üstüne zaten as'in 1.0.3le köpeğin poposuna doğru yol alacağını biliyorsunuz. SS kullanıyorsanız 3 saniyede o 7,5 critden daha fazlasını alıyorsunuz. Hadi ss kullanmıyorsunuz diyelim muhalefet olsun; soketle ve çok muhtemel daha yüksek dexle o critin getirisini geçersiniz. Rapid fire'a +%5 crit için birşey demicem bile. Max disc zaten yok yukarda biri daha söylemiş. Dolayısıyla ben anlamıyorum abi o quiverı niye 4-5 kişinin holy grail statüsüne getirdiğini, anlatın ben de anlayayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bide abi piyasada cok legendary var inanilmaz hakketen legendary roller perfecte yakin olmadimi 1 ay oldu cikali oyun 15-20 legendary dusurdum 2 tanesi sanirim iyi biride ucuzdu ama yinede 1-2mden sattim bir kac tane. mf felan onemli seyler ama kismetde olucak abi bagdattan gelir loot o zaman np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bide bu yadigari saticam 60daki ilk legendary hala takiorum rezden dolayi ama ne eder bu 3-4 u var herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Novichok said: Yorumlar arka sayfada kalmış gerçi ama. Ona 10, 1000, 1000 milyon vereceğinize 1-2 milyona mfli yüksek dexli soketli bir quiver bulursunuz. Onun yerine aldığınız quiverın %15e yakın bir as'i standart olucak. Üstüne zaten as'in 1.0.3le köpeğin poposuna doğru yol alacağını biliyorsunuz. SS kullanıyorsanız 3 saniyede o 7,5 critden daha fazlasını alıyorsunuz. Hadi ss kullanmıyorsunuz diyelim muhalefet olsun; soketle ve çok muhtemel daha yüksek dexle o critin getirisini geçersiniz. Rapid fire'a +%5 crit için birşey demicem bile. Max disc zaten yok yukarda biri daha söylemiş. Dolayısıyla ben anlamıyorum abi o quiverı niye 4-5 kişinin holy grail statüsüne getirdiğini, anlatın ben de anlayayım :p +mf koydun +yuksek dex koydun +%15 as koydun +socket koydun 1-2 milyona buluyorsan bunu hemen alalaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ss taze kos al dsfjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 oha hakketen iyimis o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bence quiverda elemental arrow ve max disp şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 _ILuVaTaR_ said: isterse 50% attack speed versin discipline vermeyen quiver kullanmam sdf this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 reampage said: ss taze kos al dsfjds bu bence daha iyi mesela :) kaç düşünüyon hacı, gerçi bendeki gold kurtarmaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi bende yok o arkadas bu fiyata bul dedi bende buldum AHde duruodu o ehueh 1.5mdi keske alaydim ne bilim guzeldi hakketen az evvel duruodu halen edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 evet bul dedim adam buldu ahaha, ama almam elimde ki daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 razzo said: Bu amulet ne kadar eder? Scorched medallion +167 str +76 vit +38 fire res Each hit adds 216 hp Health Globe 3467 suna kimse deginmemis de bi daha sorayim dedim bisi eder mi bu yoksa vendor mu cahilim biraz help plz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi öyle itemlar koyuyosunuz ki, başlığı "ne ne kadar etmez" olarak değiştirsek yeridir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Şu ne kadar eder ya, dex olaydı üzerinde iyiydi ama.. hoş soket var. quiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar