Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Novichok said:

Onun onda biri fiyatına alacağınız 180+ dex ve socketli herhangi bir quiver onun verceği damage outputtaki artışın mislini verir. Rapid fire kullanan DH de DH oynamayı bıraksın zaten.

Tahtakaleyi geçti şu thread.

alet bis olay dmg ta deil zaten, ki alet cok iyi dmg output veriyor asıl olay dpsten cok fazla ödün vermeden mf yi olabildiğince yuksek tutmak oyunun amacı farmsa eğer en değerli stat MF.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlar arka sayfada kalmış gerçi ama.

Ona 10, 1000, 1000 milyon vereceğinize 1-2 milyona mfli yüksek dexli soketli bir quiver bulursunuz.

Onun yerine aldığınız quiverın %15e yakın bir as'i standart olucak. Üstüne zaten as'in 1.0.3le köpeğin poposuna doğru yol alacağını biliyorsunuz.

SS kullanıyorsanız 3 saniyede o 7,5 critden daha fazlasını alıyorsunuz. Hadi ss kullanmıyorsunuz diyelim muhalefet olsun; soketle ve çok muhtemel daha yüksek dexle o critin getirisini geçersiniz.

Rapid fire'a +%5 crit için birşey demicem bile.

Max disc zaten yok yukarda biri daha söylemiş.

Dolayısıyla ben anlamıyorum abi o quiverı niye 4-5 kişinin holy grail statüsüne getirdiğini, anlatın ben de anlayayım :p
Sosyal ağlarda paylaş

Novichok said:

Yorumlar arka sayfada kalmış gerçi ama.

Ona 10, 1000, 1000 milyon vereceğinize 1-2 milyona mfli yüksek dexli soketli bir quiver bulursunuz.

Onun yerine aldığınız quiverın %15e yakın bir as'i standart olucak. Üstüne zaten as'in 1.0.3le köpeğin poposuna doğru yol alacağını biliyorsunuz.

SS kullanıyorsanız 3 saniyede o 7,5 critden daha fazlasını alıyorsunuz. Hadi ss kullanmıyorsunuz diyelim muhalefet olsun; soketle ve çok muhtemel daha yüksek dexle o critin getirisini geçersiniz.

Rapid fire'a +%5 crit için birşey demicem bile.

Max disc zaten yok yukarda biri daha söylemiş.

Dolayısıyla ben anlamıyorum abi o quiverı niye 4-5 kişinin holy grail statüsüne getirdiğini, anlatın ben de anlayayım :p

+mf koydun
+yuksek dex koydun
+%15 as koydun
+socket koydun

1-2 milyona buluyorsan bunu hemen alalaım
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...