Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 senden nasıl bir şans var osie? sen daha yeni inf act1 e geçmedin mi. haftalar oldu act1 deyim senin yarın kadar item düşüremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 3-4 gündür inf. farmlıyoum sanırım emin değilim zaten 6 gün oldu galiba oyuna başladığım. Valla şansmı bilmiyorumda co-op ta partideki arklara daha güzel şeyler düşüyor lol :P Kimseyi dinleme warden+butcher farm yap mf gear ile 2-3m lik şyler düşüyor bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 lan ben paso inferno siegebreaker farmdayım bi halt düşmedi. daha epic set yüzü görmedim. ağlamayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Price Check pls http://i.imgur.com/7cLFR.png http://i.imgur.com/x2COg.png http://i.imgur.com/ZnpLh.png http://i.imgur.com/hIsex.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ilkindeki %99 iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Evet değişik bir roll olmuş o. Life after kill yerine life on hit olaydı direk RMAH'lık item olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 belt iyimiş keşke fire res olaydı işime yarardı, göz koyabilirdim o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Amulet (rare) +109 str +83 dex +53 vit crit hit damage increased %54 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 150 vit dex physical resist all resist %life kafalık 150 dex vit physical resist all resist %life shoulder arıyorum, stashlere bi bakın beyler ah de bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yarın rmahta bulurusn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Legendary wand düştü, ah'ye baktım, satmaz bu dedim, bastım salvage'a. Abi 3 hoof verdi ya. Tear bile değil. Hoof lan. Legendary lan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 en boktan legendary bile 100k dan falan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ahmedinejad said: en boktan legendary bile 100k dan falan gidiyor. 49k dan koyduhum xbow satılmayınca 19k dan bi daa koydum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 leveli kaç? benim dh ye alırdım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Çogu legendary satılmıyor ahde isterseniz 5k dan koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 reampage said: Ne kadar edebilir ? kaçtan satıldı bu merak ettim.10M den aşağı gitmemiştir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Luriel said: Çogu legendary satılmıyor ahde isterseniz 5k dan koyun. 5kya gitmiyo çoğu ya 1kya koysan anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Silahta MF çok çok az bulunan bişi değil mi veya hiç mi olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sun keeper var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Legendary weplerde oluyor mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ok saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 DH için bulamadım MF veren bi bow xbow veya 1hxbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ses said: reampage said: Ne kadar edebilir ? kaçtan satıldı bu merak ettim.10M den aşağı gitmemiştir umarım :D baya baya iyi para eder bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bir ben eksiğim o quiverde yav muhteşem bişimiş bence saçma sapan bi rakama koy belki alan olur 50milyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 50m e blizzard hissedarı olursun da insan kullanamaz o quiver ı. yani terminatöre dönüştüren bişi o. crit dizili boyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar