imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 - hadi olm kalk birazda ben izliyim yaa
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Evet boyle 10 15 kişilik bir grup var her yüklenen videoyu izleyip la ben bu şarkıyı bı yerden hatırlıyorum. Kesin çalmıştır bu dü Copyright koyayım diyor. Her videoyu izliyorlar isleri bu.
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 imamizer said: görüntü işleme tanıma sistemleri var artık. onlar analiz ediyorlardır. hani işte yüz tanıma yazılımları gibi pusi recognation falan vardır herhalde. eee zenciler
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 tanıma sistemi var türksel bile 10 yıl önce telefondan dinletip şarkıyı buluyodu yutup mu yapamıyıcak?
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ya her şeyi geçtim video yükleneli 1 yıl olmuş. tanıma istemiyle falan tespit edemeseler bile sonuçta şikayetlerle haberdar olmuşlardır 5 M kere izlenmiş. Baya izin vermiş adamlar yani.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bone said: Rerore said: hervideoyu nasıl incelesinler her videoyu inceliyorlar sanırım, bir tane video yüklemiştim, daha ben izlemeye başlamadan altta "hede hödö şarkısı copyright'ı var" uyarısı çıkmıştı. her şarkıyı otomatik olarak tanıyan bir sistem yapmamışlarsa, her yüklenen videoyu izliyor adamlar. Şarkılarda filan direkt olarak dosyayı sistemden tarıyolar sanırım, o yüzden yükleyenler genelde copyright ı olan şarkıları filan pitch/tempo/speed i filan çok az değiştirerek yüklüyolar. Öyle yaptıkları zaman ispiyonlanmadıkları sürece şarkı kalıyo^^ Direkt bulduğun haliyle yüklersen direkt olarak filtreye takılmıştır.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 acı aşk diye bi film var, filmi 10 kişi yüklemiş youtube'a. o filmden bir sahneyi ayırıp videosunu yapayım dedim copyright engeline takıldı türkiye'de izlenemez dedi. müzik falan da yok. direk videoların kayıtları var youtube'da. içinden bir parça koysan da tanıyor.
Öne çıkan mesajlar