Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Aslında Uydunet topicine yazıcaktım ama konu dallanabilir diye oraya yazmak istemedim. Yeni taşındığım evde telefon, doğal olarak ttnet ,alt yapısı yok. Daha önceki oturduğum yerden nakil gerçekleştirdim adamlar nakli yapamıyor hat döşeyemeyiz şu an diyor özetle saçma sapan bir durum yani. Kablo Tv alt yapısı da yok ama çanak anten takılı. Merak ettiklerimse şöyle: -Uydunet için çanak anten olması yetiyor mu? -Yetmiyorsa başvuru yaparsam gerekli alt yapıyı hazırlıyorlar mı hazırlıyorlarsa ne kadar sürüyor tahmini? -Bunların ve vınn dışında aklınıza gelen kullanabileceğim bir internet yöntemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 uydunet=kablonet, yani uydu ile alakası yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 nasıl bi yerde ev telefon hattı yok ? telefon hattı yoksa diğerleri hiç yoktur metronet kablonet(uydunet) gibi. anca 3G(o da kritik asdh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Nasıl telefon hatto yok ya? Nereye taşındın sen? 3G kullan öyleyse. Şu anda tek sınırsız hizmeti Avea satıyor 30 TL'ye. 2GB'si 3G ama, sonra EDGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Kayışdağındayım Ataşehir tarafında binayı yeni yapmışlar ev sahibi pek bi umursamaz bişi çıktı TT'nin personelleri ev sahibinden de umursamaz çıktı. Şimdilik Vınn ile idare ediyorum ama 4gb ağlatıyor resmen beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar