Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 blizzard store'dan acayip pahali oluyor. var mi yakin zamanda alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 telefonda çalışan beleş uygulaması var. android ios vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 D&R larda var abi 35-40 lira mi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 app olani kullanacak telefon yok. hangi dnr'da var? 1-2 tanesini aradim yok elimizde diyorlar. bi de nasil tarif ediyoruz sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 benim pc'ye geçen sene mobile-java emulator kurmuştum. Netden authenticator'ün java uygulamasını çekip öyle çalıştırıyordum. tabi yanınızda taşıyamadığınızdan başka bir pc'den oyuna girmek imkansızlaşıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 mediamarkta da satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Kanyondaki DnR da baya çok vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Innuendo said: app olani kullanacak telefon yok. hangi dnr'da var? 1-2 tanesini aradim yok elimizde diyorlar. bi de nasil tarif ediyoruz sunu. aksam cevahire gidecegim bakarim ordakine orda gordum diye kalmis aklimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 forum istanbuldaki alt kattaki d&r da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 forum cok uzak ya. optimum'a gidecegim hem dnr hemde mediamarkt var ikisinden birinde illa vardir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/tum-oyunlar/aral-191401-pc-wow-authenticator-kit/productdetails.aspx?I_ID=57844 28TL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 nasil ya? 50 kere aradim vatanda cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 E linki ile beraber verdik :D Al buyur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok senin link aciliyo da vatanda wow, authenticator, blizzard ne varsa tek tek aradim hic biride cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 mobil versiyonu symbianda çalışmaz dimi:( neyse 30 lira bir şey dğeilmiş. almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Cevahir d&rda 5 tane var fiyat30tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Flassh said: mobil versiyonu symbianda çalışmaz dimi:( neyse 30 lira bir şey dğeilmiş. almak lazım telefonun java destekliyorsa netden bu java versiyonu mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3xodite Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 en son olivium D&R'da gördüm 3-4 kutu bide Marmara forumda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ist gaziosmanpaşa vatan bilgisayarda gördüm 2 gün önce 3-4 kutu vardı 30 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 lord_gorthaur said: Flassh said: mobil versiyonu symbianda çalışmaz dimi:( neyse 30 lira bir şey dğeilmiş. almak lazım telefonun java destekliyorsa netden bu java versiyonu mevcut (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 samaella said: Kanyondaki DnR da baya çok vardı bir ara. ya daha geçen gün avengers için gitmiştim aklıma gelse alırdım ha bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar