demode Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Merhaba Arkadaşlar, Yurt dışından mouse getirmek istiyorum. Oyun amaçlı kullanılacak. Sizin önerebileceğiniz bir marka var mıdır? Önerileriniz içinden tercih etmek istiyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ebayden razer mamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 teşekkür ederim önerin için arkadaşım. Ayrıca bu kablolu da olabiliyormuş enfes birşey oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Kullanim amaci nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Oyun amaçlı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Oyun amacli ama ne :) RTS/MMO/FPS ? MMO icin cok macro kullanan birisi isen Razer Naga FPS icin Razer Mamba RTS/MMO karisik ise Logitech G500 ya da Tt Black Element Gaming Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Thermaltake bana daha uygun gibi geldi. teşekkür ederim önerilerin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bunu söylemek istemem ama thermaltake olan için Pati ilan mevcut idi tabi ben aldım :) Ama buradan istersen alabilirsin en uygun fiyata burası satıyor şuan site gayet güvenlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yurtdışını salla, yurtiçinden mis gibi gt9x çak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gt9x? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Logitech G700 aldım ben yurtiçinden inanılmaz memnunum tavsiye ederim.hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsun.Kablosuz haliyle bile 1000hz pooling yapabiliyor.5600DPI'a kadar çıkabilen bir laser mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Evet G700de güzel ürün yalnız bana küçük ve pahalı arkadaş o aralıkta bir mouse bakmıyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klayton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ben amazondan Razer Deathadder(45$) getritmiştim 2 ay önce a4tech'ten sonra adeta rüya gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 g700 kullaniyorum bende cok les bir mouse yada ben ayarlarini yapamadim. hassasiyet icler acisi ince bir cizgide goturemiyorsun bile...inanilmaz kotu aldigima bin pismanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar