Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Inventory [list] [*] A Valley Without Wind [*] Auditorium [*] Bastion [*] Batman: Arkham Asylum GotY [*] Batman Arkham Bundle [*] Chime [*] Commandos Collection [*] Counter-Strike: Global Offensive (x2) [*] Dead Space (x2) [*] Dead Space™ 2 (x2) [*] Dear Esther (x2) [*] Dota 2 (x2) [*] Droplitz [*] Dustforce [*] From Holland With Love Pack [*] Garry's Mod [*] Half-Life 2 [*] Half-Life 2: Episode One [*] Half-Life 2: Episode Two [*] HOARD Complete Pack [*] Insanely Twisted Shadow Planet [*] Lara Croft and the Guardian of Light [*] Left 4 Dead GotY [*] Lightfish [*] Lucidity™ [*] Max Payne 3 (Pre-Order 1 ROW (+ MP1 & MP2)) [*] Mirror's Edge™ [*] Mount & Blade Collection [*] Nation Red (x2) [*] LIMBO [*] PixelJunk Eden [*] Plants vs. Zombies GOTY Edition [*] Portal (3x) [*] Portal Bundle (x2) [*] Portal 2 - The Final Hours [*] Psychonauts [*] Railworks 3: Train Simulator 2012 [*] Serious Sam 3: BFE Deluxe Edition (+ SSHD:TFE & SSHD:TSE) (x2) [*] Serious Sam HD: The Second Encounter [*] Shoot Many Robots [*] Sniper Elite [*] Superbrothers: Sword & Sworcery EP [*] Terraria [*] The Elder Scrolls III: Morrowind® GotY [*] The Misadventures of P.B. Winterbottom [*] Titan Attacks [*] Tom Clancy's Ghost Recon® Complete Pack [*] Torchlight II (Pre-Order (+ Torchlight)) (x2) [*] Trapped Dead [*] Trine 2 (x2) [*] VVVVVV [*] WARP [*] Wolf Pack [/list] her ne kadar dürüm sevsem de "iki dürüme mp3" gibi teklifleri kabul etmeyeceğimi baştan söyliyim, sonra yok "neden böyle oldu" yok "yanına bi de malbuş" olayına dönmeyelim. bunların dışında bol miktarda key de var gerçi kenarda, onları da listelerim sonra. gelen giden oldukça güncellerim listeyi bi de, oh mis.. para yerine oyun teklif ederseniz memnun olurum, oyunların trade market değerleri hakkında fikriniz yoksa pre-order olmadığı sürece çoğunun şu anki değerinin 1/3'ü ile 1/4'ü arasında olduğunu söylemekte yarar var, pre-order'ların bile çoğu ruslar yüzünden bizdeki değerin 1/2'si civarında. bu kısmı açıklığa kavuşturalım ki kalpler kırılmasın sonra. yani elimde $20'lık oyun var, torchlight 2 istiyorum derseniz büyük ihtimalle elinizdeki oyun $5 ile $6.5 arasında bir değere sahiptir daha önce indirime girmişse. dolayısıyla $6.5 < $20 der ve konuyu özetleriz. "şuna ne verirsin" yerine "şu var bunu istiyorum" şekilde olursa cevap vermek daha kolay olur, iki taraf da ne alacağını/vereceğini bilir. saolun varolun, sevgi barış dostluk kardeşlik. p.s: kenarda dursun bu topic, sonra bakar bu günleri anarım diye açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 steam trade başlığı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Dota 2 lerden birini Orange Box karsiliginda kaptim +rep... Tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 fair trade oldu. the OB ortalama $5-$6 gibi bir değere gidiyor, dota da aşağı yukarı öyle. +rep -Liste güncellemesi- Gidenler: Dota 2 (x1) Gelenler: The Orange Box (x1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bende oyun yok ama aldığın değerden listedeki bazı şeylere talip olmamak içten değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Rotweiler said: Bende oyun yok ama aldığın değerden listedeki bazı şeylere talip olmamak içten değil yani. ne demek istediğini anlamadım açıkçası. -Liste güncellemesi- Gidenler: CS:GO (x1) Gelenler: RAGE (x1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Sypro kardeş MP3'üne halen talibim, bi tane daha bulayım konuşuruz tekrar diyordun bi gelişme var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: Sypro kardeş MP3'üne halen talibim, bi tane daha bulayım konuşuruz tekrar diyordun bi gelişme var mı:) başka mp3 bulamadım, elimdekine de LA. Noire eklendi extra olarak. şu an onu elden çıkartmayı düşünmüyorum. -Liste güncellemesi- Gidenler: CS:GO (x1) Gelenler: Serious Sam: The Random Encounter (x1) Dota 2 (x5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Bu trade olayı tam olarak nasıl oluyor? Daha önce alıp oynadığım bir oyunu mu trade edebiliyorum yoksa alıp hiç kurmadığım kullanmadığım keyi mi trade edebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 oyunu alırken iki seçenek oluyor, "Purchase for myself" ve "Purchase as a gift" diye. ikinci seçeneği seçiyor sonra çıkan ekrandan da "Store the gift in my inventory to send later" seçeneğini seçersen aldığın oyun inventory'ne gidiyor. unpack etmediğin sürece trade window ile istediğin kişiyle trade yapabiliyorsun. unpack yaptığın oyunu game library'den silmenin imkanı yok, işlemi geri almanın da yok haliyle. key'leri tradable'a dönüştürme imkanı yok, dolayısıyla trade window'a sokma şansın da yok. genel anlamda böyle işliyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 -Liste güncellemesi- Gidenler: - Gelenler: Dota 2 (x1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Hayrına dota mı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 accountlardan birine davetiye gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 DareJedi said: Hayrına dota mı geldi :) hayır, key ile trade yaptık. o yüzden inventory'den bir şey eksilmedi. Magnum said: accountlardan birine davetiye gelmiştir. kullandığım dışında bir account'um yok. alt account olayından hoşlanmam. çok samimiyetsiz geliyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bugün için pek bir olay olmadı, 1'ine kadar büyük ihtimal tüm Dota 2'leri elden çıkartmış olurum. yenisi gelir gelmez bilemem de şu an için 4 tane var. CS:GO kalmadı, zaten çevremde herkeste olduğu için ve her hafta dağıtıldığı için değeri eskisine göre çok düştü. neyse. -Liste güncellemesi- Gidenler: Dota 2 (x2) Gelenler: Stacking (x1) Lone Survivor (x1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sınav haftası fena oldu, adam gibi uğraşacak vakit yok. neyse, -Liste güncellemesi- Gidenler: Dota 2 (x1) Gelenler: Hacker Evolution: Untold (x1) dota'lardan birini KHaRoN için ayırmıştım, o gitti. Hacker da havadan geldi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 -Liste güncellemesi- Gidenler: - Gelenler: SpaceChem: 63 Corvi (x1) Binding of Isaac: Wrath of the Lamb (x1) Scary Girl (x1) bi tane de cs:go var şu an için, S-H sağ olsun. isteyen kişi ortada olmadığı için bir süre elimde. 3 tane de dota var itşe. bitse şu betalar da rahat etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Sypro pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Nwalka said: Sypro pm attım. teşekkürler ve iyi oyunlar ;) -Liste güncellemesi- Gidenler: Dota 2 (x1) Gelenler: Dejobaan Complete Pack (x1) Binding of Isaac: Wrath of the Lamb (x1) Wizorb (x1) Dynamite Jack (x1) Indie Game: The Movie (x1) Tiny and Big: Grandpa's Leftovers (x1) Serious Sam Double D (x1) Commandos Collection (x1) verimli bi gün oldu. 2 dota kaldı. daha önce $7-$10 diyordum, store'da $40 oluşunun etkisiyle min ~$10 olarak değiştiriyorum durumu. saygılar sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ne o 40$ olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 DareJedi said: Ne o 40$ olan :) look at my horse, my horse is amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 E hani Dota 2 beleş olacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 DareJedi said: E hani Dota 2 beleş olacaktı :) olana kadar ne koparırız kafası işte. valve'de aynı kafada biz de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Heh ok o zmn dedim ben mi yanlış biliyorum acaba. Bu arada üstteki mesajın alıntısı olmuyor bir mod olarak hatırlatmak istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar