Meov Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 -Herhangi bir savaş durumunda Bu askerlik eğitimi almamış, askerliğini tecil etmiş öğrenciler içinde var mı acaba? Yanlış anlaşılma olmasın, gitmek isterim o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yapmış olsan da olmasan da çağırırlar belli bi yaş dahilinde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 çanakkalede çocuk yaşındakileri bile askere götürdüklerine göre herşey mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hiç olmadı mermi taşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ya da tuvalet temizler izmarit toplarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 düşmanı şaşırtmak için önden salarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Meov said: Yanlış anlaşılma olmasın, gitmek isterim o yüzden soruyorum. gurur duyduk senle şu an iyi ki verdin bu bilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 arkadaşa title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yav said: Meov said: Yanlış anlaşılma olmasın, gitmek isterim o yüzden soruyorum. gurur duyduk senle şu an iyi ki verdin bu bilgiyi coverlamak için yazdığım bir şey değil, insan öldürmek istiyorum budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 gel beni öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kardeş tavuk kesmek mi sanıyorsun insan öldürmeyi, call of duty oynamaya gitmicen ölünce yeniden başla. haha adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kacin liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 TD)Pentagram said: kardeş tavuk kesmek mi sanıyorsun insan öldürmeyi, call of duty oynamaya gitmicen ölünce yeniden başla. haha adama bak dedi rambo VI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Meov said: coverlamak için yazdığım bir şey değil, insan öldürmek istiyorum budur yani. O durumdayken karşındakide insan öldürmek istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 TD)Pentagram said: kardeş tavuk kesmek mi sanıyorsun insan öldürmeyi, call of duty oynamaya gitmicen ölünce yeniden başla. haha adama bak olunce sehit olup cennette spawn olmuyo musun? call of duty den bile daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ben çok iyi kalof oynarım mesela bence ilk beni almaları lazım. bizim yeğen de aynı ne taktikler ne girişimler abi görmen lazım ya. savaşa girsek en önden yollarım çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 legendary topak olma yolunda ilerler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 çürük raporu alırken bile 2 seviye var askerliğe elverişli değil savaşta ve barışta askerliğe elverişli değil diye seferberlik halinde gerektiği durumda herkes alınıyo askerre üzme canını hatta askerliğini yapmış birileri söler yedek subaylar 45 erler 40 yasına kadar mı ne tekrar çağrılabiliyo seferberlik halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Qualance said: Meov said: coverlamak için yazdığım bir şey değil, insan öldürmek istiyorum budur yani. O durumdayken karşındakide insan öldürmek istiyor! negzl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 HC oluo real savaşlar ben gitmem respawn yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 beni sıhhıye alırlar heralde. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kazanana iyi loot çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 oo healer da geldi ekip tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 lağımcı olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ama en önde gidip kendini patlatcan yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar