Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Pek bir cahilim, şöyle bir site buldum http://ipodtoucher55.blogspot.com/2010/12/installing-ios-sdk-and-xcode-on-windows.html ama oradaki OS X Lion'u kurma işleminde bir hata yapmaktan korkuyorum. Daha basit bir yolu var mıdır? Ya da en çok dikkat etmem gereken kısımlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Biostan virtualization'ı açmam gerekiyormuş ama öyle birşey bulamadım. 2009da almıştım bu laptopu olmaması gibi birşey mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Windowsun bir toolu vardı virtualization desteği varmı yokmu cpuda gösteriyordu bi arayı ver zıbaracam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hayal meyal mac dışındaki makinalara kurmak için taklalar atman gerektiğini anımsıyorum. evet vm olarak bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 öyle taklalar atıyorum ki şu an İdris Naim Şahin gaza gelirdi görse. Virtualization defaultmuş galiba bu arada makinada, kontrol içni birşey indirdim sen rahat ol gibisinden birşey dedi edit: OSX Lion kurmaya çalışırken bir anlık bir error geliyor okuyamadan gidiyor, delireceğim yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Su konuya bi bakmanda fayda var. http://forum.paticik.com/read.php?6,6269398 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şu iatkos kafama yattı gibi, bakayım bir ona. Teşekkürler bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hiç deneme bence kuruyorsun kurmasınada ramler yetersiz kalıyor sürekli adam akıllı çalışamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ki xcode ozellikle sikintili bir program... SVN bugun cildirtti beni resmen xcode da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar