Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tüh be noktayı eksik yazmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 93 luler dogdu ve kirlendi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 20lik dişlere yakın epitel dokuyu yemeye bayılıyorum ben de. bazen bi parça çıkmış oluyo, koparana kadar ağzım yüzüm değişiyo hırs yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 tuzlu çekirdek yiyin kemirdikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 7 - 8 yaşından beri tırnaklarımı yoluyorum, çok kötü birşey. yani yolması değil aslında, zevkli bile sayılır ama 2. - 3. kez gördüğüm ,samimi olmadıgım adam ya da kadınlar bile farkediyor çat diye tırnaklarımı. sonra şu diyalog geçiyor x kişisi '' aaaaa! sen tırnaklarınımı yiyosun. '' ben '' hayır yemiyorum, koparıyorum -_- '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Kendimi bildim bileli yerim dudağımı da hala hacimlerini yitirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 dudakları başkası yiyorsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben kurudukça koparıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar