Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 ilk mesajdaki videolar göz atmaya değer. Başladığınızda bilgisiz hissetmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Sorularınız varsa canlı yayındalar şuan: 2.1 hakkında konuşuyorlar. http://tr.twitch.tv/marvelheroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 hay sokayim butun ekrani kaplayan yanarli, patlarli efektlerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 öküz işte ya, partikülleri sona almış. Canlı yayın kaliteleride düşük, sanki görebiliyoruz o kadar şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Lowda mi oynuyo nabiyo anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yok yüksekte oynuyor fakat video kalitesi kötü olunca yayında görünmüyor. Yoksa o efektler alevler aslında baya iyi görünüyor (test serverında ilk denediğim şey grafikleri yükseğe alıp, ghost rider skillerine bakmak oldu :P ) yere saçtığı alev aslında gereksiz birşey. Tank yapmak için kullanılıyor. Fakat bu öylesine atıyor :P. (birde %2 şansla otomatik açılıyorda tabi bu spamlıyor her yerde). Olayı şu : başka bir pasif o alevin içinde durduğunda "can yenilemesini 2 kat arttırıyor". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 burda bahsi geçmemiş ya da ben görmedim, oyun açılırken göçüyorsa; isminizde türkçe karakter varsa ingilizce başka bir hesap açın. edit: (windows kullanıcı isminde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 The Marvel Heroes game servers will be coming down at 12:00PM PST for the release of Game Update 2.1: Siege. XP / RARE / SIF BONUSU BAŞLAYABİLİR. HERO KASMAK İSTEYEN OLURSA KAÇIRMASIN BÖYLE FIRSATLARI (yeni yıl ayağına iyi bonusda gelebilir) http://www.youtube.com/watch?v=Jh9NkpgbfNM yukardaki video alakasız tabi :D. 2.1 ve ghost rider ile ilgili olan çıkınca koyarım. ek: arkadaşlar yılbaşına ait hediyeler oluyor, denk gelirseniz paylaşmayı unutmayın. 1000 e yakın loki dağıtılmış (paket olarak, kostüm banka slotu vs.) Şimdi herkese "hulk santa" kostümü verilecek almayı unutmayın. Ayrıca yeni yıla kadar bi çok şey hediye edebilirler bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 aaa lokiyi kaçırdık mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 nerden veriliyo yav, thoru kacirdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Oyunla ilgili bir problem mi var ? Steam üzerinden indirdim fakat sunucuya erişemiyorsun internet bağlantını kontrol et diyor.Hadi bir cevap verin -_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 şurada 500 tane verilmiş. http://news.softpedia.com/news/Softpedia-Giveaway-500-Marvel-Heroes-Packs-with-Loki-and-Other-Goodies-410770.shtml şurada 200 tane. http://www.pcgamesn.com/weve-got-200-licenses-be-loki-marvel-heroes-would-you-one bir de iron man dağıtılmış fakat onu göremedim. Hepsini toplu halde reddit den takip edebilirsiniz. Fakat sayfayı pc başındaysanız yarım saatde bir yenileyin. http://www.reddit.com/r/marvelheroes/new/ bu arada öğrendiğim ufak birşeyi söyleyeyim. Oyunun reklam bütçesine dokunmamışlar. Oyun adam edildikten sonra reklam bütçesini eriteceklermiş (endgame pachleri gelmeye başladığında sanırım) @Umuruk daha yeni olduysa bu olay 22:00 da serverlar kapandı. 2.1 patch i geliyor :P. Ayrıca xp/rare/sif eventi olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bu petç işini stimin yapması gerekmez mi ? Yapmadı çünkü şimdi de güncel petçi indir diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 steam yapar sabırlı ol biraz :P. Henüz patch i steam e yeni upload ediyorlardır :P. Bu patch aslında yarın gelecekti, fakat bugün öyle bir kıyak yapılmış. Zaten serverlar 2-3 saat kapalı olur. O sırada iner patch. https://forums.marvelheroes.com/discussion/52445/game-update-maintenance-12-19-12pm-pst We'll be bringing down the Marvel Heroes servers today at 12PM PST for Game Update 2.1. This maintenance will take between 1-4 hours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Tüm bende sabırsızlanıyordum.İşten geldim iki bölüm dizi izledim.Oyun indi iyi mi kötü ana denk gelmişiz.Bir iki saate de yatarım yarına kaldı benim oyun işi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 az evvel kapandı serverlar peç nedeniyle, max 4 saat yazdılar. Ghost rider geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Boşver daha iyi olmuş :P. Xp event başlarsa yarı yarıya vakit tasarrufu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Umuruk said: Tüm bende sabırsızlanıyordum.İşten geldim iki bölüm dizi izledim.Oyun indi iyi mi kötü ana denk gelmişiz.Bir iki saate de yatarım yarına kaldı benim oyun işi (:P) haha ben de oyuna ilk defa girdim server message geldi 20 dk sonra patch nedeniyle kapıyoruz diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 mardox said: az evvel kapandı serverlar peç nedeniyle, max 4 saat yazdılar. Ghost rider geliyor :P yerim ghost riderı, dps rework geliyor. time to kill / time to live ayarları yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi video cok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 hulk la wolverine ne olacak bu patchten sonra, gittitm baydım paraları şu topiği görünce acele etmeseydim dedim : http://forums.marvelheroes.com/discussion/32729/hero-ladder-rankings-colossus-nears-galactic-status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Orasının hükmü kalmadı. Zaten bu gelen patch herkesin "oyun stilini sevdiği" hero ile oynayabilmesini amaçlıyordu. Elbette her hero aynı olmayacak, kimisinin aoe si iyi, kimisinin tek hedefli skilleri vs. Fakat her heroye "3 veya daha fazla" build oluşturabilecek şekilde uğraşıyorlar. Hatta şöyle söyleyeyim, "wolverine feedback" kısmında (test forumu). Wolverine için "olmamış" denmişti. 24 saat içinde wolverine değişiklikleri yeniden yapılmıştı (en son memmundu millet test forumlarında) not: patch geldi. Steam de indirmeniz başlamadıysa, steam restart ile başlatabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Oyun petçlerinin 8 mb oldugu dönemi özledim "oha bu kadar büyük yama mı olur" diye oturup ağlardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Yeni karakter falan almayı düşünen varsa 3 tane Marvel Heroes - 2.600 Coins (Ederi 25$) benim fiyatım sattığım fiyat 15$ şeklinde codeum var, bilginize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 lan!!1!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar