Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milliyet ve HaberTurk'ten İnciler: Nazara Bilimsel Açıklama Gelmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=163699&c_id=210

DİCLE Üniversitesi İktisadi ve İdari Programları Büro Yönetimi Bölümü'nü birincilikle bitiren ve KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden Metazifik unvanını alan ve `Nazar' adlı kitap yazan Diyarbakırlı Gökhan Hani, 5 yıl süren çalışmasının bilimsel temellere dayandığını söyledi.

Nazar olayının insandaki yoğun radyolojik ışınlarla ortaya çıktığını ileri süren Hani, "Geçmişi insanlık tarihi kadar eski olan nazar inanışını laboratuvar ortamında inceledim. Radyolojik açıdan nazarı meydana getiren, yıkıcı, yakıcı ve sarsıcı ışınların gözün ağ tabakasında birikerek ışığa duyarlı fotoreseptörler tarafından oluşuyor ve gözdeki sinir kaslarını kasıyor. Kasılan sinirden çıkan ısı ışınları nesne üzerine akmasıyla etkileşim oluşuyor. Bunun adı nazardır'' dedi.

Metafizik uzmanı ve yazar Hani, göz renkleri üzerinde yaptığı araştırmada ilginç sonuçlara vardığı kitapta gözlerin renklerine göre etkileşim yaptığını belirtti. Nazarı en çok etkin olan gözlerin mavi ve sarı renkli gözlerin olduğunu anlatan Hani, "Nazar en çok kadınlarda var. Bunun nedeni kadınların kapris yapma özelliğinin olmasından kaynaklanıyor. Kapris göz akım dalga ışınımlarında, hızı erkeğin göz akım dalgasından daha fazla olmasından kaynaklanıyor'' dedi.

Kitapta nazarın bilinçsizce ortaya çıktığını kaydeden Hani, nazarın istendiği zaman oluşmadığını belirterek, tek gözlü olanların bile nazar yapabileceğini söyledi. Arı Sanat ve Yayıncılık tarafından yayınlanan kitaba ilginin yüksek olduğu belirtilirken, Hani bu tür çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.

MİLLİYET

Allahım sen bana güç ver kudret ver, sonra biraz sabır verki bu adamı öldürmeyelim.. Altı çizili yerlere dikkat..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
nazarin nedeni mavi gozdur, mavide bulunan yogun magenta tonlari jupiteri simgeler ve jupiter de nazarin deyecegi gunler her zamankinden 1,22 saat daha once 360 derecelik donusunu tamamlar, bundan dolayi da uzayda yayilan ışık nesneye carparak uyduya gider buradan da televizyon kanallarina ve sinyaller daha fazla radyoaktivite yayar iste ne nedeni budur.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 26 Ekim 2004 22:23 tarihinde demiş ki:
Hadi bu adam soytarı ama bir üniversite nasıl metafizik ünvanı verir anlayamıyorum!

aa sanşa bak bizim üniversitede ehehehe
metafizik dalı olduğunu hiç duymamıştım, gidiyim şu olayı bir sorgulayım, bakarsın gerçek değildir, şarlatan felandır? :-)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Ekim 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Radyolojik açıdan nazarı meydana getiren, yıkıcı, yakıcı ve sarsıcı ışınların gözün ağ tabakasında birikerek ışığa duyarlı fotoreseptörler tarafından oluşuyor ve gözdeki sinir kaslarını kasıyor. Kasılan sinirden çıkan ısı ışınları nesne üzerine akmasıyla etkileşim oluşuyor. Bunun adı nazardır'

ehuehuea
yıkıcı, yakıcı ve sarsıcı ışınlar

[Bu mesaj EagleEye tarafından 26 Ekim 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
simdi nazar sayesinde paticigi cokertecem, niahahah![signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
şimdi bu nazar olayı radyolojiyle alakalıysa... HULK ın nazarından kaçınınız diyorum....[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
yıkıcı, yakıcı ve sarsıcı ışınların: Yıkıcı ışın, sarsıcı ışın nedir yarappi? UVA, UVB, UVC lere falan ne oldu?

gözdeki sinir kaslarını kasıyor: Buna hala gülüyorum. Sinir kasları.. allahım..

Kasılan sinirden çıkan ısı ışınları: Sinir hem kasılıyor, utanmadan ısı çıkarıyor birde ya. allahım allahım..

nesne üzerine akmasıyla: Bide utanmadan bu ısı akıyor..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
Mesaj tarihi:
eheh o adamin ic camasiri zincirleri var ama :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
huUHahuu Sıkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!
©émååt
Evrende bir toz bile
sayılamayacak ufakıkta bir yer
kürenin üstünde küçüklüğü belki
hesaba bile katılamayacak bir
varlığımız var;
ne var ki aklımızla büyüğüz.
Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Metafizik uzmanı:"Kapris göz akım dalga ışınımlarında, hızı erkeğin göz akım dalgasından daha fazla olmasından kaynaklanıyor'' dedi

Hebe? hebele hüb heübeh öeah?!
[signature][hline]

msn/mail
mail

[Bu mesaj Maedhros tarafından 26 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ciddi var. adam dinci ama iç çamaşırı zinciri var, hem de bayan iç çamaşırı...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Ekim 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 26 Ekim 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
ciddi var. adam dinci ama iç çamaşırı zinciri var, hem de bayan iç çamaşırı...

Yuh artık ![signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz.
Aklımıza güvenelim

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 26 Ekim 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pati Kardeşlerim,
Nazarın ilmi bilmi en sağlam açıklamasını lisedeki din dersi hocamız yapmıştır. Nazar üzerine sorulan bir soru karşısındaki açıklaması abartısız şöyledir (İnanmayanlar için şahitler temin edilmekte ve aynı hocamızın İlahi Radar, Hz Muhammed ve Filipis Traş makinası hakkında fetvaları bulunduğu bilinmektedir. Hayır, bu naçizane kişilik Kadıköy Anadoludaki Apo değildir.)
"Çocuklar , nazar denen olay, kişinin bir diğer kişiyi göz zahuru ile etkilemesinden meydana gelir. Bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre her insanın gözünde bir miktar Uranyum (Evet doğru duydunuz uranyum) vardır. Şimdi, sen kötü niyetle bir şahsa baktığın zaman noluyor? Senin fiziksel olarak vücudunun dengeleri değişiyor, amma bu değişen dengeler gözdeki uranyumu da değiştiriyor, bu uranyum karşındaki üzerinde kötü etkilerde bulunuyor. Noluyor? KArşındakinin fiziksel ve metafiziksel yapısı bozuluyor ve başına bir iş geliyor. İşte, nazar böyle oluyor. Amma, sen doğru düzgün adam olursan o uranyumlar sizi etkilemez, seninki de başkasına zarar vermez."
Bu izahatın üzerine beş dakika boyunca uranyumun hangi izotopu olduğunu hocamızla tartışmış, sonra da üç ders boyunca gülmüştük.
Metafizik değil, Uranyum![signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
ben bilimle Dini aynı tutarim

hayali bisey olmaz bu adama inaniyorum ama daha bilmedigi noktalarda vardir sacma sapan konusmus olabilirde[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex

Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Mesaj tarihi:
İnsan beynin güçleri konusunda henüz yeterli bir bilgi birikimi yok. Nazar denilen bilinmezliğinde beyin tarafından yaratılan bir güç olması hiç de olasılık dışı bir şey değil. Tabii ki bu bahsettiğim o an olan şeyler, yoksa bir kem bakış sonucu 3 gün sonra o kişinin yere düşüp bir yerini kırması filan değil.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 27 Ekim 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
iyide kolpa olan haber deilki arastirma.haberi yapanlarin sucu yok...

Bu araştırmanın kolpalığını anlamak için bilim adamı olmaya gerek yokki..

Sinir kasları ya, hala inanamıyorum..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
  • Yeni Oluştur...