Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Yanlışım varsa biri düzeltsin, İngiltere'de araç için alınan vergiler yüksek değil öyle oluncada haliyle millet Türkiye'deki gibi arabaya yatırım aracı olarak bakmıyor amortisman değerine göre piyasa dönüyor. Artı İng. aracın alması problem değil benim bildiğim sigortaları ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Selam, Benzin dert ediyorsan A8 4.2TDI al :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sigortalar ağır evet araç fiyatı kadar sigorta var genelde. ehliyetin yeni ise de daha da fazla oluyor. o açıdan bakınca türk ehliyeti bırakıp yeni ingiliz ehliyeti alıcağım için ilk araç böyle 7-8 yaşında 100k km de bişi olacak. ama en kötü 2 sene idare etsin işte yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 peki şu uluslararası ehliyetten alsan, o zaman araba alabiliyor musun ya da alabiliyorsan yine sigorta çok mu ödüyorsun bi ona bak istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 SeaGle said: Abi o kadar ihtimali bir araya getirip alacağın araba şu olur; http://www.ucandaire.org/imaj/kudra/bttf460-1462969c.jpg alınmışı var bu arada 2001 golf al geç olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/2004-04-MG-ZT-120-METALIC-BLUE-MAY-PART-EXCHANGE-/221047396669?pt=Automobiles_UK&hash=item337773993d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ya da bunu al olm, eşin de biner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 evet beetle iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 şöle bin li minli ücretli araba ilanları atmayın parçalıcam şimdi bilgisayarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 starting bid 1000£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 vauxhall mi ne var orda opel cakmasi hem yerli araba orda onlara bak bi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 vauxhall = opel çakması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Esh said: ya da bunu al olm, eşin de biner Cok datliymis. Yalniz burda almasi dert degil de, park yeri, zone ucreti ve vergisi sorun. Onlar da makul olsa, bel bukmese sahane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 cihant said: 1,5k pounda golf var deme buralarda.millet bileklerini keser londona gitmeye gerek yok abi bg de alayim sana 2000+ model golf 5k liraya sigortası fln da icinde ama tr de kullanamazsın cifte pasaportun yohsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yoh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 cambazct said: vauxhall mi ne var orda opel cakmasi hem yerli araba orda onlara bak bi bence Sen adresi bayaa bi şaşırmışsın kardeş, Hitler yüzünden olmasın o iş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 cihant said: 1,5k pounda golf var deme buralarda.millet bileklerini keser uno yok burada o fiyata Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Letsgetthesunshine said: Sen adresi bayaa bi şaşırmışsın kardeş, Hitler yüzünden olmasın o iş =) yok sasirmadim bilmiyorum hitlerne ne alakasi var mevzunun anlat ogrenelim ne derece sasirdigimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Golf 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 az binilmiş garaj arabasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 cambazct said: yok sasirmadim bilmiyorum hitlerne ne alakasi var mevzunun anlat ogrenelim ne derece sasirdigimizi Şöyle ki; said: İngiltere'de farklı marka kullanma sebebi, II. Dünya Savaşı sırasında Alman ordusuna üretim yapması yüzünden oluşan olumsuz imajından kurtulmaktır. Kaynak wiki, sözlükte de böyle bir yazı vardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 DynamicK said: topluca londra'a yerlestiricem patiyi zaten. bi sokagi satin alip komsu oluruz. 5k pounda aston martin gorduydum gecenlerde. havaalanındayım panpa adres ver geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar