Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'dan nerelere gitsek?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Sadece cuma çıkıp p.tesi dönmeli nerelere gidilebilir?

Stockholm'a gittik,
Prag, Viyana rezervasyonları yapıldı,
Amsterdam kolayda,
Almanya'yı bitirdik gibi,

Esas planda sadece Paris ve Barcelona kalmıştı, bu hafta sonu Paris'e gidecektik araba kiralayıp, 15 haziranda da Barcelona'ya gidecektik. Ama Paris kişisel, Barcelona da ryanair'ın bilet fiyatlarını ikiye katlamasısal (60 euro return olan biletler 150 euro'ya çıktı kredi kartım boşaldığı gün) sorunlardan dolayı yalan oldu gibi.

Var mı Almanya'dan şuraya hesaplı uçarsın, burası 1-2 günde biter, bilmem neresi çok keyifli şeklinde fikirleriniz?
Sosyal ağlarda paylaş

roma hostel alessandro downtown.
avrupa'da 50'den fazla hostelde kalmışımdır ve kaldığım en iyi ikinci 30 euro altı hostel. (birincisi brüksel'deki 2GO4 alakasız bilgi olarak)

paris'te hostel mevzusu ise bu sıralar bi mail grubunda tartışılıyor ve gare du nord çevresindeki ucuz hostellerden şikayetçi herkes. yani benim de tahmin ettiğim gibi, paris'te güvenli, temiz bir yerde kalmak için biraz fazla ödemeniz gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Paris'e de hostel tavsiyesi isteruk.

cité des sciences civarında hosteller vardı sanki biraz daha iyi oldugunu duydugum, ismini hatırlarsam postlarım

ama geceligi 30 a falan 8 kişilik dormda kalınıyordu sanırım

pariste konaklama gerizekalılık boyutunda pahallı, hazırlıklı olun hani
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Almanya'dan keyif aldım ya, her yerini gedim sanırım güneyi hariç, güzel memleket. Özellikle Göttingen ve Dresden tam olarak yaşamak istediğim şehirler.

İnsanları da belki öğrenciyim ya da turistim diye olabilir ama hep cana yakın ve esnek davranıyorlar bana karşı. Bayağı yardımcı oluyorlar ellerinden geldiğinde, bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...