deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sadece cuma çıkıp p.tesi dönmeli nerelere gidilebilir? Stockholm'a gittik, Prag, Viyana rezervasyonları yapıldı, Amsterdam kolayda, Almanya'yı bitirdik gibi, Esas planda sadece Paris ve Barcelona kalmıştı, bu hafta sonu Paris'e gidecektik araba kiralayıp, 15 haziranda da Barcelona'ya gidecektik. Ama Paris kişisel, Barcelona da ryanair'ın bilet fiyatlarını ikiye katlamasısal (60 euro return olan biletler 150 euro'ya çıktı kredi kartım boşaldığı gün) sorunlardan dolayı yalan oldu gibi. Var mı Almanya'dan şuraya hesaplı uçarsın, burası 1-2 günde biter, bilmem neresi çok keyifli şeklinde fikirleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Roma'ya ucuz uçuş bulabilirsin, gidip orda araba kiralayıp Floransa-Pisa falan da gezebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 denmis bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 belçika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Roma biletlerini aldık, hostel tavsiye edebilecek var mı? Temmuz ortası gideceğiz, daha vakit varken yaptıralım rezervasyonu. Bir de Köln'den Paris'e TGV alacağız yarın akşam bir aksilik olmazsa, git gel 78 euro'ymuş. Paris'e de hostel tavsiyesi isteruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 roma hostel alessandro downtown. avrupa'da 50'den fazla hostelde kalmışımdır ve kaldığım en iyi ikinci 30 euro altı hostel. (birincisi brüksel'deki 2GO4 alakasız bilgi olarak) paris'te hostel mevzusu ise bu sıralar bi mail grubunda tartışılıyor ve gare du nord çevresindeki ucuz hostellerden şikayetçi herkes. yani benim de tahmin ettiğim gibi, paris'te güvenli, temiz bir yerde kalmak için biraz fazla ödemeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Orası güzelmiş de, kalmak istediğimiz tarihlerde twin ya da 3'er yokmuş, bir de 3.müz olan arkadaş geceliğine 35 euro vermez sanırım :P Btw. Belçika'ya gidersem bana akraba ziyareti kitlenmesi olası, orası ve güney almanya tehlikeli bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 deadwoll said: Paris'e de hostel tavsiyesi isteruk. cité des sciences civarında hosteller vardı sanki biraz daha iyi oldugunu duydugum, ismini hatırlarsam postlarım ama geceligi 30 a falan 8 kişilik dormda kalınıyordu sanırım pariste konaklama gerizekalılık boyutunda pahallı, hazırlıklı olun hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 18 senedir Almanyada kaliyorum tavsiye edilesi bir yerini hala bilmiyorum ya ahah. Daha dogrusu beklentilerimin cok altinda bir ülke soguk, bayik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ben Almanya'dan keyif aldım ya, her yerini gedim sanırım güneyi hariç, güzel memleket. Özellikle Göttingen ve Dresden tam olarak yaşamak istediğim şehirler. İnsanları da belki öğrenciyim ya da turistim diye olabilir ama hep cana yakın ve esnek davranıyorlar bana karşı. Bayağı yardımcı oluyorlar ellerinden geldiğinde, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Prag'dan bratislava 5 saat bratislava'dan budapeşte 2 saat eğer vaktiniz varsa bratislava'da 1 gün budapeşte'de 3 gün kalın bence.Orangeways 12 euro mu 15 euro mu neydi epey ucuz hosteller zaten oralarda hayli ucuz ben 7euroya kalmistim geceligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Fafeng karnavalına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bratislava ve Budapeşte olamıyor ne yazık ki, Prag'a bile 1 gün ayırabiliyoruz ancak. Çünkü derslerde yoklama var ve anca cumadan kaçıp p.tesi sabahına dönecek şekilde plan yapabiliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar