Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

yaptigimiz bir cok elestiriyi yapmaya devam etmeye pek gerek yok artik, 1.0.3 haberinden sonra, en azindan o patchle duzeltilecegi belli olan seyleri halen elestirmek mantikli degil.

Ornegin oyunun nasi AH etrafinda dondugu vs gibi seyler, eger bu versiyondan memnun degilseniz benim gibi yapin oyunu birakin 1.0.3 e kadar, patch haberinden sonra 3dk bile oynamadim biraktim patchin gelmesini bekliyorum.

Yani duzeltilecekse bekleyelim bi gorelim bakalim en olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bossları anlatım (konuşma/ara konuşmalar) açısından pek sevemedim. Act 3'tesin diyelim. İşte görevleri yapıyosun; Azmodan çıkıyor "Hehehhhe. Lan onlar önemli değil benim için"; ara bossları kesiyorsun "Hahahha onlar mı? Salla onları ya. Beni etkilemez" vs.

Act 4'te de Diablo aynı terane. Tamam büyük bosslarsınız, amacımız (hikaye bazında) tabii ki aradaki görevler ve ara bosslar değil, sizlersiniz. Ama ne bileyim çok yavan, çok basit kalmış. Hatta eğreti duruyor desem yeridir. Ha şunu arada belirteyim Diablo serisinde hikaye benim için önem açısından en son sıralarada yer alır. Ama gene de rahatsız edici, ilkokul 3 seviyesinde boss diyalogları...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

harbi butcher komedi ama, öyle rastgele bir kapının arkasından CEEE!!! yapan bir tipti sadece. halk adamıydı butcher. burada "İŞTE KARŞINIZDAAAAA, IŞIIIIIIN KILICIIIII!!!!" şeklinde takdim edilmesi tam komedi olmuş. leoric olmalıydı act1 boss.

cain'in anlatımı işi daha da kötüleştiriyor, "bunlardan zilyon tane var, act1 bossu olarak generic, aynısını sokakta görebileceğiniz bir tip seçtik" diye itiraf etmek = facepalm.

Bence butcher en basarılı boss diablo 3 te.Ilk gordugumde baya sasırmıstım ve gulmustum.
Diger bosslarda ilgimi ceken birsey goremedim.En azından 2 dakkada bir sacmalamıyor diablo azmodan gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...