sektedar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bugün can sıkıntısından wowprogress'te boş bulunulmuşluk ve mağrurluk içinde dolaşırken katastırope'nin sitesinde buldum kendimi ve şöyle bi başlık dikkatimi çekti: Kısa bir SWTOR macerasından sonra Mists of Pandaria da oynamak üzere guildi tekrar topluyoruz. Üç hafta önce 25 den fazla üyemizim katıldığı toplantıda söyledigimiz gibi Haziranın ikinci haftası 25M heroic raidlerine başlamayı düşünüyoruz. Bizi bilmeyen tanımayan yok ama son iki yılda ne yaptıgımızı tekrar bir yazalım. Anub'arak Heroic(25) TR First & Realm First A Tribute to Insanity (25) TR First The Lich King (25) TR First & Realm First The Lich King Heroic(25) TR First & Realm First Cho'gall Heroic(25) World 39 TR First & Realm First Sinestra Heroic(25) World 36 TR First & Realm First Al'akir Heroic(25) World 38 TR First & Realm First Ragnaros Heroic(25) World 83 TR First & Realm First Warmaster Heroic(25) World 46 TR First & Realm First Mists of Pandaria da hedef her zamanki gibi daha önce yapılmamış olanı yapmak ve guildi bir üst noktaya taşımak olacaktır. Üst düzey progress ı kaldırabilecek zaman ve yeteneği olan iyi oyunculara class ve spec ayrımı yapmadan her zaman kapımız açıktır. Başvurularınızı bekliyoruz. Haklı olarak "banane be yaa tohumuna para mı saydım?" diyebilirsiniz ama Wörld best törkiş gild tartışmaları olmuştu bi aralar(bkz:Intent), hem o muhabbetin üstüne hem de bu Bin Atlı Akınlar gibi SWTOR'a geçenlerin umduklarını bulamayışlarıyla bağdaştırarak açıyım dedim bu topic'i Nedir bu SWTOR hayal kırıklığı? kötünün kötüsü varmış düşüncesiyle mi (neredeyse) her giden geri dönüyor
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bazı şeylere ara vermek iyi oluyo değerini biliyosun mantıgıda olabilir
sektedar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 eklediğim metni katastırope guild başlığı altında zaten vermişler şimdi gördüm. ama zaten olay katastıropeyle ilgili değil olay sıtar wors dı olıd ripablik ve wow arasındaki bu saçma ilişki üzerine
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 o sevimsiz ilişki swtor çıktıgında sayfalarca tartışıldı zaten.
orly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 d3 gelmişken wowa geri dönüş mü yapılırmış, herkes wowdan kaçmaya çalışıyor şu aralar, açıkçası ben bile nefret ettim wowdan ama hayırlısı olsun diyelim
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 orly said: d3 gelmişken wowa geri dönüş mü yapılırmış, herkes wowdan kaçmaya çalışıyor şu aralar, açıkçası ben bile nefret ettim wowdan ama hayırlısı olsun diyelim D3 baydı beni aslında. Saatlerce oynadık yine wow da yapacak daha çok iş vardı. Daily yap pvp yap proff kas geniş bir world u dolaş.
Lilith Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Kürkçü dükkanı.Blizzard daha iyisini yapana kadar wow ^^
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sektedar said: Nedir bu SWTOR hayal kırıklığı? kötünün kötüsü varmış düşüncesiyle mi (neredeyse) her giden geri dönüyor[/b] Bi halt yok gayet düzgün oyun. Story Mode denova yaptım zevkliydi. SWTOR'da "Ben 1 numara guild olacam aaa bak world X yaptım" muhabbeti dönmüyor,döndüremiyorlar.O yüzden "progress" zihniyeti olanlar egolarını tatmin edemiyorlar.E bu durumda da haklı olarak neden dursunlar ?
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 progress zihniyeti olanların egolarını tatmin edmemelerinin sebebi,swtorda progress denen şeyin kolay olması.güild olarak biraz zorlayanlar tüm progresi çatır çutur yapıyor.
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bir oyundan baska oyuna geçmeyi egoya baglama çabası içinde olan zihniyet komikmiş. Oyun içerigine bakmak yerine nerelere bakıyosunuz. Swtora geçen guildler geri dönmesin o zmn :D Arda madrid e gitti egosu yüksek tmm.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 "ego tatmini" denmesini kötü anlamlara yormak ne büyük hata :)
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Kevinromeo said: "ego tatmini" denmesini kötü anlamlara yormak ne büyük hata :) tamam da senin söylediğinden anlaşılan şu: "SWTOR'dan daha çok keyif almalarına rağmen herhangi bi sıralama olmadığından egolarını tatmin edemediler, sadece wowprogress sıralamalarında kendilerini görmek ve sırf ego tatmin etmek için keyif almadıkları WoW'a geri döndüler."
sektedar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sertcocuk said: "SWTOR'dan daha çok keyif almalarına rağmen herhangi bi sıralama olmadığından egolarını tatmin edemediler, sadece wowprogress sıralamalarında kendilerini görmek ve sırf ego tatmin etmek için keyif almadıkları WoW'a geri döndüler." evet biraz böyle anlaşılıyor dışarıdan bakınca
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 MasterHapLo said: tam olarak neden boyle yazdin anlamadim ama okunusu turkce yazacaksan "katastırofi" diye yazaydin bari de bi anlami olaydi. doğru demişsin, senin dediğin gibi yazmak istedim ama becerememişim. takılma böyle şeylere, bozma moralini
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 birde o server dan (server demeye bile dilim varmıyo) transfer etseniz güzelim progress yapan guild'inizi.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 orly said: d3 gelmişken wowa geri dönüş mü yapılırmış, herkes wowdan kaçmaya çalışıyor şu aralar, açıkçası ben bile nefret ettim wowdan ama hayırlısı olsun diyelim wow la d3 ü aynı cümlede kullanıyorsan başına wow > d3 getirmen lazım. d3 insanın açgözlülüğü üzerine kurulmuş vasat bir HS, düşmeyen droplar gelmeyen roller için right click spam oyunu. Oynuyor muyum? Evet. Ne kadar daha kaldırabilirim d3 ü ? Rmahtan satışlarım kesilene kadar. d3 fail bir oyun
0ne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 wow > all, always buda böyle biline
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 valla d3 bayar baska oyun gelir ama wow a cok kisi donmez bu saatten sonra, cok donuldu zamaninda ve o kredi biteli cok oluyor. zaten cogu turk guildlerinin kadroya bakarsan anca officer tayfasi falan vanilladan beri oynuyordur gerisi fresh meat yada zamaninda belli basli progress yapamamis tipler yada progress yaptiramamis yonetici kadrosu.
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Wayne said: zaten cogu turk guildlerinin kadroya bakarsan anca officer tayfasi falan vanilladan beri oynuyordur gerisi fresh meat yada zamaninda belli basli progress yapamamis tipler yada progress yaptiramamis yonetici kadrosu. Bu kadar mı önemli progress? Şahsen Bir oyuncuyu hem playerlığı hem de oyuna verdiği değeri, oyunu tek bir amaç için mi yoksa oyun içindeki herşeyi sindirerek mi oynadığına bakarak karar vermek lazım. Bir Player defalarca World First yapmış olabilir, Ama Armory'sine girip baktığında 1.5-2k honourable kill yazdığını görüyorsan, o herifin yaptığı world first'i ben neyleyeyim?? progress progress diyip hırslanmak yerine gelen Content'i Nerflenmeden temizleyeme çalışmak en güzel progresstir. Yapılamasa bile yapmaya çalışmak en progresstir
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ne alaka herkes ayni seylemi tatmin olucak
Sattafat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 world first yapabilmiş adam ztn 1 hafta pvp yapsa senin 1 yılda yapamadıgın güzellikleri yapacak kadar playerdır. Tercih meselesi bu işler yanlış yerlere gitme..
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ne alakası var yahu saçmalıyorsunuz.
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 pve ile pvp yi karıştırmayın.. her pvp'ci adam pve yapar ama cabuk sıkılır, ama her pve'ci adam pvp yapamaz, o biraz kabiliyet, reflex, takım arkadası vs. gerektirir.
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Bu dünyanın en büyük yalanı, bütün wow hayatım guilde gelen sağlam PvP'cileri raider olarak eğitmekle geçti ve ancak %20-30u falan hem PvP hem PvE de başaralı olabileciğini gösterdi. Kalan %70-80'i her zaman PvE konusunda ağır kalas nasıl olunuru gözümüze gözümüze soktu. Ki bunların en az yarısı böyle bildiğin PvP'de tepelere oynayan, paso rating BG'lerin aranan yüzleri olan insanlardı.
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 şöyle bir durum var sağlam pvp'ci class'ların bütün mekaniklerini yalayıp yutmuş kişiler oluyor. slacker olmayanları 2 boss videosu izleyip ve 2 tutorial okuyup hemen adapte olabilir pve'ye, zaten cogunun amacı da pve'den item alıp pvp de kullanmak oldugu için fazla önemsemez, sana da önemsemeyen tayfa denk gelmiş sanırım.. ama bunun aksi durum pve' de sürekli aynı 3 tuşu spamleyen adama sen kalkıp pvp' de milyon tane tuş kombinasyonu ile taktikleri yaptıramazsın.. birisi statik taktikleri kapsarken digeri dinamik taktikleri kapsıyor.. tabi bu benim fikrim ama istisnaları da vardır tabiki de..
Öne çıkan mesajlar