kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Joker çok vicdanlıymışsın kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Jokerin şu sağlık grevi başlığındaki ve buradaki lafları sadece düşük seviye bir troll olduğunu kabul ederse kurtaracak cinsten ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 evet yarın saat 8:30 da bir basın toplantısı düzenleyerek düşük seviyeli bir troll olduğumu kamuoyuna duyuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 daha bu %3.5 resmileşmedi boşuna tartışmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 katibim Katibim said: ya arkadaşlar tek tek okudum postlarınızı bize destek olan da var olmayanlarda Olanlara buradan teşekkür etmek istiyorum öncelikle Birde arkadaşlar olaya şu yönden bakın Ben 2 eylülde evlenecek bir memurum ; bugünün şartlarında eşim hamile olupta çalışmazsa nasıl yaparım Kış şartlarında ; Elektrik parası 100 lira Su parası 100 lira Doğalgaz 100 lira Digitürk 50 lira İnternet 50 lira Aidat 100 lira Hergün en kötü yerde öğle yemeği yesen 10 lira ayda eder 200 lira E eşim de evde oturmiicak mutfak masrafları var aylık en kötüsü 500 lira ee bana ay sonunda kalıyor 400 tl E bunun yakıt masrafı var (arabayla gitme diyenler olabilir devletimiz bize aylık 70 tl yol parası veriyor hergün iki araçla gidiyorum ben ) ee doğum gününde eşime bişi almaya kalksam ..... bi yer egitmeye kalksam (araba alacam ama krediler 1000 TL den başlıyor) ee hadi siz çıkın geçinidirin beni bir ay haa buna çocuk olursa onun bez parası mama parası ıvırı zıvırı saymıyorum.... Varsa geçinebilen buyrun seve seve önerilerinizi dinlemeye razıyım Haa bana lütfen geyik olsun diye battaniye ile ısın mum yak evine kovayla su taşı demeyin.... digiturk ü kaldır abi, interneti daha azalat olması lazım daha ucuz tarifeler. Elektrik - doğalgaz eğer o yazdıkların kışsa hakkaten mucize resmen. Aidatının yüksek olmasına bağlıyorum. su yu azaltabilirsiniz daha az çamaşır yıkayarak ama durum kötü. hangi ildesin? araba gerçekten lazım mı? gerçi evet evlenince araba lazım hakkaten ama şu aralar krediler çok yüksek. Biraz bekle, toparlayınca alırsın. Ama çok fena yani ev+araba dedin mi isyan edesim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Suark said: katibim Katibim said: ya arkadaşlar tek tek okudum postlarınızı bize destek olan da var olmayanlarda Olanlara buradan teşekkür etmek istiyorum öncelikle Birde arkadaşlar olaya şu yönden bakın Ben 2 eylülde evlenecek bir memurum ; bugünün şartlarında eşim hamile olupta çalışmazsa nasıl yaparım Kış şartlarında ; Elektrik parası 100 lira Su parası 100 lira Doğalgaz 100 lira Digitürk 50 lira İnternet 50 lira Aidat 100 lira Hergün en kötü yerde öğle yemeği yesen 10 lira ayda eder 200 lira E eşim de evde oturmiicak mutfak masrafları var aylık en kötüsü 500 lira ee bana ay sonunda kalıyor 400 tl E bunun yakıt masrafı var (arabayla gitme diyenler olabilir devletimiz bize aylık 70 tl yol parası veriyor hergün iki araçla gidiyorum ben ) ee doğum gününde eşime bişi almaya kalksam ..... bi yer egitmeye kalksam (araba alacam ama krediler 1000 TL den başlıyor) ee hadi siz çıkın geçinidirin beni bir ay haa buna çocuk olursa onun bez parası mama parası ıvırı zıvırı saymıyorum.... Varsa geçinebilen buyrun seve seve önerilerinizi dinlemeye razıyım Haa bana lütfen geyik olsun diye battaniye ile ısın mum yak evine kovayla su taşı demeyin.... digiturk ü kaldır abi, interneti daha azalat olması lazım daha ucuz tarifeler. Elektrik - doğalgaz eğer o yazdıkların kışsa hakkaten mucize resmen. Aidatının yüksek olmasına bağlıyorum. su yu azaltabilirsiniz daha az çamaşır yıkayarak ama durum kötü. hangi ildesin? araba gerçekten lazım mı? gerçi evet evlenince araba lazım hakkaten ama şu aralar krediler çok yüksek. Biraz bekle, toparlayınca alırsın. Ama çok fena yani ev+araba dedin mi isyan edesim geliyo Bu söylediklerim istanbul da yaşayan birisi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi o zaman o doğalgaz öyle gelmez 100 lira naptın, evlenince bide ooo hanım üşüyecek basacaksın, aman çocuk üşüyecek basacaksın 300-400 ü bulacak o yani eve göre. elektrik paso ütüye gidicek zaten, hadi su dan digiturkten kıstın. her türlü sıçış. Boş zamanlarında yapabileceğin başka bi iş ararsan memurluğu bırakıp ona bakabilirsin. Ben mesela kendi sektörümden ne zaman ayrılabilirim ona bakıorm, yetmio abi çünkü çalışan olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ya bu rakamlarla yeter, fazla bile diyen arkadaslar... Hepiniz ya kaypaksiniz ya da para nasil kazanir bilmiyorsunuz. Devletin memuru azaltmasi lazim diyorsunuz. Eger calisiyorsaniz guzel bir ornek vereyim. Adamlari cikartti devlet, issizlik deli gibi artti insanlar ne is bulsam yaparciyim oldu (zaten oyle ama daha da oldu) siz saniyor musunuz ki sizin yeriniz sallanmayacak patronunuz zam yok istersen cikarsin bu paraya calisacak cok demeyecek. ama mustahak evet. Umarim ekonomi daha boktanlasirda uyanir millet. Elinden ekmegini almadikca bizim milletin kafasina dank etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Suark said: abi o zaman o doğalgaz öyle gelmez 100 lira naptın, evlenince bide ooo hanım üşüyecek basacaksın, aman çocuk üşüyecek basacaksın 300-400 ü bulacak o yani eve göre. elektrik paso ütüye gidicek zaten, hadi su dan digiturkten kıstın. her türlü sıçış. Boş zamanlarında yapabileceğin başka bi iş ararsan memurluğu bırakıp ona bakabilirsin. Ben mesela kendi sektörümden ne zaman ayrılabilirim ona bakıorm, yetmio abi çünkü çalışan olmak. abim olayı özetlemiş gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 %3.5 i sendikalar kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hacı iktisat denen birşey var, digitürke 50 lira verceğine netten korsan izle anasını satım. 100 lira elektrik ne öyle ya sanayi elektriğimi kullanıyorsun, akşam misafir yokken televizyon ışığında otur, her oda da ışık yakmak.o su parası ne öyle çamaşırhanemi orası, akşam 10 dan sonra çalıştır toplu yıka. 2 don 1 çorap yıkama. al tüplü bi araç işe iette ile git, lazım olunca kullan. doğum gününde hanımına tek taş alacağına daha uygun fiyata birşey al.iktisat bilmiyorsunuz valla ya.gerekirse bayat ekmek alın fırından ama borç derdine düşmeyin.kredi çözüm değil çözümsüzlük. hem canım istediği gibi yaşayım hem ucuza gelsin, yok ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 TD)Pentagram said: hacı iktisat denen birşey var, digitürke 50 lira verceğine netten korsan izle anasını satım. 100 lira elektrik ne öyle ya sanayi elektriğimi kullanıyorsun, akşam misafir yokken televizyon ışığında otur, her oda da ışık yakmak.o su parası ne öyle çamaşırhanemi orası, akşam 10 dan sonra çalıştır toplu yıka. 2 don 1 çorap yıkama. al tüplü bi araç işe iette ile git, lazım olunca kullan. doğum gününde hanımına tek taş alacağına daha uygun fiyata birşey al.iktisat bilmiyorsunuz valla ya.gerekirse bayat ekmek alın fırından ama borç derdine düşmeyin.kredi çözüm değil çözümsüzlük. hem canım istediği gibi yaşayım hem ucuza gelsin, yok ya? haklısın aslında bizimde birer hücre evinde kalmamız gerekiyor Hatta ben suyu haftasonlar ormana gidip oradaki çeşmede doldurabilirim bölece tasarruf ederim Balkonada rüzgar gülü koyup %50 daha az fatura öderim Yoga felsefesi ile soguk su ile duş almayı da öğrenirim Yemek olayını da artık nasıl hallederim bilmiyorum sende haklısın aslında hücre evi gibi olmalıyız Burda arkadaşlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ahahaha süper post (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 duş yaparken kovaya girip yapın, sonra o suyu değerlendirirsiniz mübarekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 random bir tapu veya icra müdürlüğü'ne kapağı at. gerisini halledersin. hint hint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ya peki digitürk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi tek başına her ay 100 lira su ödüyorsan 30-40 ton filan harcıyorsundur ki sabah öğlen akşam duşa girmen lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 paticige takilirsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yuvarlamış abi adam işte. "öğle arasında çaya verdiğim para", "otobüs gelmeyince minibüse bayıldığım 2.50 TL" yazmak yerine su faturasını falan 100'e yuvarlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ya benim anlamadığım bi mevzu var Ya arkadaşlar digiturk felan geçin benim bahsettiğim konu burada genel giderler ve gelen zam lütfen bu konuda yoğunlaşalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 neredeyse her ay 100 lira oyuna veren adamların 1600 lira gül gibi yeter savunmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hakem heyetine kaldı şimdi di mi bu olay. bu hakem heyeti kimlerden oluşuyor peki? yine hükümetin adamları değil mi? pfdk, tahkim hesabı gibisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 %4 yaparlar işte onlarda gönlü olsun herkesin diye (tabi 3.5 dan biraz fazla yaparak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hakem heyetinde evet. o da hükümetin kurumu heh yeni anayasayla geldi bu, throine nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 heyet başkanı hükmet seçiyor geri halan üye sayısı eşit işin garibi hepsi memur sayılır o heyettekilerin milletvekili gibi kendilerine kıyak geçseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar