Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acemi sorusu.


kavurma

Öne çıkan mesajlar

merhabalar oyunu indirip kurdum yeni yeni kasmaya başladım Silver Moon denilen bir serverdayım free to play oynuyorum. Upgrage seçenği çıkıyor karşıma sürekli 15.99 euro bedel isteniyor. Ben bu bedeli ödediğim vakit karakter leveli 70e mi yükselecek? yada oyuna bir daha para ödememe gerek kalacak mı? detaylı bilgi verebilir misiniz tam anlayamadım bu konuyu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de öyle 70 level up falan gibi bi ibare görmüştüm trial accounttan girdiğimde de hatırlamıyorum neyi ifade ettiğini.

Edit:

kavurma said:

para ödemeden kaç level atlatabilirim?? birde bahsettiğin ikinci seviye paket kaç para?


20 level alabiliyorsun (-dun).
20-30 lira bir şey, hatta cd-key olarak 15 tl'ye bile bulabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

birde free to play kasmamın bir anlamı yoksa boşuna vakit kaybetmeyeyim.


Bi anlamı yok tabi ki, illa ki aylık ücret ödeyeceksin adam gibi oynamak istiyorsan. Endless trial dediğine bakma yani, 20 levele kadar quest yaparsın sonra da bir şey yapamazsın aylık ücret ödemeden ya da paketleri almadan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kavurma said:

CD keyi bir kere alıyorum 15 TL'ye birde aylık 12.99 euro mu ödüyoruz hepsi bu mu?


Wow classic 1-60 level
Wow tbc 60-70 level
Wow wotlk 70-80 level
Wow catac 80-85 level

Şu an bu kadar expansion var, endgame seviyesinde oynamak istiyorsan hepsini alman lazım ve evet 12.00 euro ödemen lazım her ay.

Bu eylül, ekim gibi de MoP isimli bir expansion çıkacak, seviyeler de 85'den 90'a çıkacak.

böyle bir şeyler işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 level oldum, oynarken keyif alıyorum ancak böyle yavaş yavaş olmayacak gibime geliyor henüz mana pot can potu gibi şeyleri çözemedim çok önceleri ko oynamışlığım var onlardan esinlenerek kasmaya çalışıyorum da oyunda inanılmaz bir kavram topluluğu var tek başına bir ansiklopedi bu oyun yahu. parasız nereye kadar kasabilirim onu merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte parasız 20 lvl akadar kasabilirsin.arkadaşların bahsettigi parasız 70 lvl a kasabilme olayı elinde ek paketleri bulunanlar için. mesela bende tüm paketler var kendi wow hesabım içinde farklı bir hesap daha açıp 70 lvl a kadar kasabiliyorum ama sıfırdan bir hesap açıyorsan ve elinde hiç bir paket yok ise o zaten trial e giriyor ve yukarıda bahsettigimiz gibi 20 lvl akadar kasabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genel yardım amaçlı daha sonradan arama ile bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak için şu bilgileri eklemek istedim;

World of Warcraft(WoW):
WoW oynayabilmeniz için; kredi kartı(Visa-master card) ya da sanal kart ile(internete açık); aylık ödeme yapmanız gerekir. Bir aylık ödeme 13 Euro' dur. Bu ödemeler 1-3-6aylık olarak yapılabiliyor. Veya Prepaid Game Cards adı verilen en az 2 aylık ödemeyi içinde barındıran kartları satın alarak üzerindeki kodu hesabınızın sayfasında girerek ödemenizi uzatabilirsiniz.
not: paypal kullanaraktan da aylık ödeme yapılabilmesi mümkündür.
SONUÇ: WoW aylık para ödeme ile oynanması mümkün olan bir oyundur. Premium servis gibi hizmetler WoW' da YOKTUR(ilerisi içinde yoktur deniliyor ama bilemeyeceğim). Yani extra para vererekten karakterinizi oyundaki diğer karakterlere karşı avantajlı duruma getiremezsiniz. Para ile alınan ve oyunda elde edemeyeceğiniz binek ve companionları satın alabiliyorsunuz yalnız bunlar sadece kozmetik ürünlerdir.

World of Warcraft ANA paket ve genişleme paketlerine sahip bir oyun türüdür. Bu türler şu şekilde sıralanır:

World of Warcraft Classic:
Level 1-60 arası bölgeleri, raidleri, dungeonları, battlegroundları(bütün bunlara content denilir) kapsayan asıl pakettir. WoW' a yeni başlayacak herkesin zorunlu olarak alması gereken ana pakettir.

World of Warcraft The Burning Crusade(TBC)(İlk genişleme paketi):
Level 60-70 arası contenti kapsayan birinci genişleme paketidir. Dark Portal kullanaraktan, Outland adında yeni haritaya ve Blood Elf/Drenai ırklarına erişebilmenizi sağlar, uçan bineklere artık binebilirsiniz.

Yukarıdaki bu 2 paket tek bir set halinda: "World of Warcraft Battlechest" adı altında internetde ve mağazalarda satılmaktadır. Yukarıdaki 2 paketin özelliğine sahip olabilirsiniz. Fiyatı Blizzard store' da 15 Euro' dur.

World of Warcraft Wrath of the Lich King(WotLK)(İkinci genişleme paketi):
Level 70-80 arası contenti kapsayan ikinci genişleme paketidir. Northrend adında yeni haritaya ve oyunun ilk hero classı Death Knight' a erişebilmenizi sağlar.
Fiyatı Blizzard store' da 20 Euro' dur.

Word of Warcraft Cataclysm(Cata)(Üçüncü genişleme paketi)
Level 80-85 arası contenti kapsayan 21.05.2012 tarihi ile oyunun sonuncu ek paketi ünvanına sahiptir. Classicde sahip olunan haritaya yeni bölgelerin eklenmesini kapsamasının yanında, Worgen ve Goblin ırklarına erişebilmenizi sağlar.
Fiyatı Blizzard store' da 30 Euro' dur.

Önemli NOT: Wow' a yeni başlayacak birisi Wowun sadece genişleme(expansion) paketlerinden birine ya da bazılarına sahip ise oyunu oynayamaz. İllaki Classic paketini alıp elinizdeki genişleme paketine kadarki ara paketleri de satın almanız gerekmektedir.
Blizzard'ın bazı kampanyaları sayesinde bu paketlerin hepsini uygun fiyatlarda almanız mümkündür. Kredi kartı olanlar battle.net hesabı açaraktan bu paketlerin hepsine dijital olarak(kutu olmadan) daha uygun fiyatlarla sahip olma imkanları vardır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:
parasız 70 lvl a kasabilme olayı elinde ek paketleri bulunanlar için. mesela bende tüm paketler var kendi wow hesabım içinde farklı bir hesap daha açıp 70 lvl a kadar kasabiliyorum


Bunu bilmiyordum ben ya. Mesela benim cata upgradeli hesabımdan trial açıp 70 levele kadar oynayabiliyor muyum ? Frozen tabi hesap.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun çoğu olayını çözmüş vaziyetteyim görevler olsun gidilecek yerler olsun. Bir tek sıkıntı hızlı gidememek, şöyle at gibi birşey yok mu hızlı gitmemi sağlayan? Şehirden şehire kuşlarla güzel gidiliyor ama görev yerlerine gitmek ızdırap oluyor.

Edit:
Birde battle diye birşeye girdim, bayrakları biryerde diğer yere götürmek zorundaymışız ama ben nerden alınacağını bulamadım bayrakları, bir yerin içine girdim kırmızı bir bayrak vardı alamadım onu sonra dışarı çıktım tekrar savaşa devam yani safi adam öldürmeye kastım 8 adam öldürmüşüüm en sonunda yazan oydu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acemiliğin gözünü seveyim oyunun en güzel zamanları :)

Capital şehre git, şehrin guardına "riding trainer" yerini öğren. Bu trainerlar sana binek kullanımı öğretir, ayrıca bu vendorların yanında binekleri satan başka bir vendor daha bulunur oradan bineğini de alabilirsin.

* Level 20de, karakterin 4golda apprentice riding öğrenebilir bu sana ground mountları 60% hızla kullanmanı sağlar.
* Level 40da, karakterin 50golda journeyman riding öğrenebilir bu sana ground mountları 100% hızla kullanmanı sağlar.
* Level 60da, karakterin 250golda expert riding öğrenebilir bu sana uçan mountları 150% hızla kullanmanı sağlar bu yerde yine %100 hızındadır.
* Level 70de, karakterin 5000golda artisan riding öğrenebilir bu sana uçan mountları 280% hızla kullanmanı sağlar bu yerde yine %100 hızındadır.

Girdiğin battle da sanırım warsong gulch olması gerek. karşı tarafın bayrağını kendi bölgene taşıyorsun, kırmızı bayrak görüp alamadıysan senin horde olduğunu zannediyorum keza kendi bayrağına, kendi bölgende dururken müdahele edemezsin, alliance bölgesine gidip mavi bayrağı kendi bölgene getireceksin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...