Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sol böbreğimde 2 gündür bir ağrı var sanki yumruk yemişim gibi içerden. taş mı düşürüyorum dedim başta netten baktım hareket edince ağrı artıp azalıyorsa taş değildir yazıyor. peki nedir o zaman bi fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 böbreklerinde bi problem var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Abi taşın gayet yüksek ve stabil rezalet bir ağrısı var, 2 parti halinde 10 tane düşürdüm oradan iyi bilirim. Taş ağrısı olsa dur bi foruma sorayım acaba neymiş diyemezdin için rahat olsun. Kum düşürme diye bir olaydan bahsedeler, belki o olabilir. Hiç yaşamadım o yüzden bilemiyorum. Benim de 2 gündür sol ve sağ böbrekler dönüşümlü yokluyor. Soğuk havadan olabilir diye düşünmüştüm ben. Belini sıcak tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 böbrek kanseri olmuşsun geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bende taş düşürme ağrısının öncüsümü acaba dedim ama ağrıda bir artış yok. yerimde duramıyorum değil. sanki yumruuk yersinde ertesi gün morluklar ağrır ya onun gibi bi ağrı var sadece. taş ihtimalini eledim hatta böbrek değilde pankreas yada kalınbağırsak filanmı dicem tam böbreklik yerde ağrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 böbreklerin iltihaplanmış olabilir doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sağlık sorusu doktora sorulur, foruma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Joker said: bende taş düşürme ağrısının öncüsümü acaba dedim ama ağrıda bir artış yok. yerimde duramıyorum değil. sanki yumruuk yersinde ertesi gün morluklar ağrır ya onun gibi bi ağrı var sadece. taş ihtimalini eledim hatta böbrek değilde pankreas yada kalınbağırsak filanmı dicem tam böbreklik yerde ağrı. büyük ihtimal soğuk yemişsindir, sıcak tut bakalım bir süre. ve ayrıca toggie said: sağlık sorusu doktora sorulur, foruma değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 niye donanım/yazılım sorusu olunca soruyorsunuz ama :P biz diyormuyuz yazılım firmasından danışmanlık desteği alın diye :P vardır patide de doktor arkadaşlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Aynısı geçen gün bana da oldu, 2 güne geçti.. Pek su içmem kendimec ona bağladım bol su tükettim geçti. Senin su tüketimin nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 suyu az içiyorsan yapar. su iç hepiniz su için böbreğin geri dönüşü yok bi bakarsın telefsin(niz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 işte böyle aynısı bana da oldu 2 güne geçti diyenlere uyarsın, sonra daha ciddi bişey cıkar. bu yüzden foruma sorulmaz. ama bobrek senin bobregin tabi, bana ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 günde 7-8 bardak içmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ben günde 1-2 bardak içiyorumdur. bilemedim hiç takip etmiyorum ne kadar içiyorum. ama kola filanda içiyoruz onda da su yokmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 böbrekleri almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar