Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Eskileri neyse de opel'in şu an her türlü ezmesi biraz zor. Şu yeni astraya koyduğu 1.3cdti motor nedir gerçekten? 1500kg araba yahu. Renault 1.5dci yanında uzuyor gidiyor. Araç ağırlığında rahat 250kg, motorda 15hp ve 60nm fark var. Aktarmada ise daha fazla sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü katalog verileri ile gerçek performans tutmuyor. Golf tsi 122hp astra turbo 140hp modelinden daha iyi performansa sahip. Yeni astrayı iç-dış tasarım olarak ve aksesuarlarıyla falan çok beğeniyordum aslında ama test sürüşü yapınca çok fena hüsrana uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 1.3 gayet akıyor hb kasada sedan mı denedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Hb denedim. Cok buyuk beklentiyle gittim belki bilmiyorum ama 1.5dci 110hp ile arasinda ciddi fark hissettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Fistan said: bilemem ne alaka söyledin ama mazdanın senelerdir dünyada en az servis gerektiren marka oldugu cikiyor sürekli arastirmalarda. otomatik vites almayversin sorunluysa. 4 ileri rezalet bir otomatigi vardi, yakit tuketimini tavan yaptiriyordu, ustune rezalet bir performansi vardi. ben ki bmw nin bir serisine kakaladigi tarih oncesi bir steptronic vitese bile 3 sene katlanmis adamim, mazdanin o 4 ileri dandirik otomatigine katlanamadim. umarim degistirmislerdir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 değiştirdiler. dsg kullanıyorlar yanılmıyorsam 2 senedir. ama mazda'dan yakıt tüketimi konusunda medet ummamak lazım genel olarak. öte yandan nissan denmiş renault opel denmiş. japondan inilip fransıza binilmez, çakma almana hiç binilmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 DoruK said: japondan inilip fransıza binilmez, çakma almana hiç binilmez :p Ben çakma Almanımla gayet mutlu mesudum ^^ . Keza Honda'dan sonra problem çıkartmama açısından bildiğin cennet gibi geldi bu araba. Bi tek kötülüğü var motor kasaya göre biraz hantal =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Letsgetthesunshine said: DoruK said: japondan inilip fransıza binilmez, çakma almana hiç binilmez :p Ben çakma Almanımla gayet mutlu mesudum ^^ . Keza Honda'dan sonra problem çıkartmama açısından bildiğin cennet gibi geldi bu araba. Bi tek kötülüğü var motor kasaya göre biraz hantal =/ opel mi kullanıyorsun hangi model ne kadar oldu alalı kullanım sıklığın nedir aracı evden işe mi yoksa aralıklarlamı kullanıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 GreenPeace77 said: opel mi kullanıyorsun hangi model ne kadar oldu alalı kullanım sıklığın nedir aracı evden işe mi yoksa aralıklarlamı kullanıyorsun ? Opel Astra G var şu an 2004 model 130k km'de Gündüzleri şirket aracı kullandığım için h.sonları ve akşamları kendi aracımı kullanıyorum. Arabayı alalı 7 hafta oldu mesaiden sonra her akşam kullanıyorum sayılır, hani garajda olmasına rağmen 1000 km yaptım ve sorunsuzdu. Dediğim gibi arabanın negatif yönleri biraz hantal oluşu ve süspansiyonların sert oluşu. Yoksa şehir içi yakıt tüketimi, yol tutuşu, frenleri gayet güzel güvenilir, kafamda soru olmadan gaza basıp gidebiliyorum. Yedek parçası sıkıntısız, parçalar ve bakımı uygun. Daha 2 gün önce 4 lt castrol yağ benzin, hava, polen, yağ filtresi, buji değişimine 170 tl gibi bi rakam ödedim. Ki G kasalar H lerden kat ve kat daha sorunsuz, sadece temizini bulman lazım. Benim şansım bu arabayı direkt halamdan aldım, araba kapalı garaj arabasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mazda direk Fistan'ın balonu hee, bizi gazlıyor :) Benim bir arkadaşım Mazda3 aldı arabada dandik bir arıza varmış servis gideremiyor bir türlü. Servis yüzü görmezsin derken bu açıdan doğru, yüzünü görmek istemezsin beceriksiz servisin tabi :) Ben 7 sene kullandım Astra 1.3 CDTI HB. Bence alınabilir ancak 5. seneden sonra fantastik arızalar çıkarabiliyor. Bana direksiyon pompası arızası (300 TL'ye tamir ettirdim) ve Yağ Radyatörü arızası (1000 TL'ye değiştirdim) çıkarmıştı. Bunun haricinde para ödediğim bir problem yaşamadım. Opel'de de elektronik arıza çok fazla çıkıyor, ben hep garantiden hallettim ve garanti süresi sonrası da tekrarlamadı. Bu arada sağından solundan ses gelmesi hemen hemen her arabada olağan şeyler. Şimdi MINI'ye biniyorum onda da bazen sağdan soldan ses gelebiliyor. Önemli olan sesin kaynağını bulmak ve ne kadar giderilebileceğine bakmak. Örneğin arkadan gelen ses için emniyet kemerlerine tokayı sabitleyici bir bant geçirmişler, tokayı sabitlersen ses kesiliyor ama bulana kadar eleştirmek istesen çok rahat bunun da her yerinden ses geliyor disko gibi diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 7 senede 1300tl masrafa can feda, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 2 senedir fluence kullanıyoruz 60000de araç. 2 sene içerisinde başımıza gelenlerin listesi: -ilk olarak aldıktan 4 ay sonra hırsız girdi arabaya adam radyo cd ünitesini, klima ünitesini(otomatik klima) ve en üstte ekran ünitesini söktü götürdü. Bunların yenisi takıldı. -sağ ayna elle kapatıldı yanlışlıkla(otomatik ayna) ondan sonra kendi kapanmadı ama tamir oldu çalışmaya başladı. -arka park sensörü kendi kendine içeri kaçtı(sadece soldaki) bu nası oldu bende anlamadım darbe izi fln da yok. -sol ön kapı çıtası açılıp kapanırken tak tak ses yapmaya başladı değişti sonra sağ ön kapıda aynı problem oldu o da değişti. -sağ ayna kapanırken sola göre daha yavaş kapanıyodu(zorlanıyodu kapanırken) onu değiştirdiler. -şu anda cd çalar cdyi çıkarmıyor genelde bazen kafasına eserse çıkarıyor. -sol arka kapısının üstteki lastiği gevşemeye başladı çok az düşüyor. -öndeki çakmak girişinin ışığında bi sorun var yanmıyor şöyle oynayınca yanıp sönüyo. aklıma gelen bunlar başka gelirse yazarım :D. 1.5 dci araç bence performans yok araçtı ama kullanımı rahat ama çok çok az yakıyo. süspansiyonlar yumuşak çok, virajlara çok hızlı giremiyosun. biz alırken 40000tl civarındaydı(fulle yakın araç). şuan galiba bizim araç 55000tl ve bence 55000tl verilmez ama rakiplerine göre bu donanımlarla ucuz kalıyo yinede. bide aracın motor sesi çok fazla cam açık giderken rahatsız ediyo beni açıkçası. bide dururken klima çalışıyosa hele motorun fanı çalışıyo ozaman abarıyo gürültü olayı :D. ama araç içine fazla motor sesi almıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Babamda şirket aracı olarak iki senedir Fluence 1.5dci var. Ara ara bende kullanıyorum. Dediğiniz problemlerin bir tanesini bile yaşamadık şu ana kadar. Arabayı nasıl kullanıyorsunuz gerçekten merak ettim... Bu arada sizdeki araç 110bg olan versiyon ise gayet performansı yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 baban renaultda mı çalışıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Hayır. Otomotiv sektöründe de faaliyet gösteren bir holdingde çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 fluence araçta bir kere şu sigara yakmalık şeyrler var ya bastırıyorsun sonra geri ittiriyor onla sigaranı yakıyorsun heh işte o zımbırtıya bastık, ondan sonra yerinden fırladı o şey. orda fluence bitti gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 galiba yerli montaj araçlarda hep böyle sorunlar var, avrupa üretimi megane bulabilirmiyim yoksa bütün megane lar türkiyedemi monte ediliyo? pardon edilemiyo diye sorsam daha doğru olur sanırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 3 kasası için konuşayım, kadran kısmına bak. Eğer dijital ise ispanya üretimi, analog ise yerli üretim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 abi montaj ırkıçılığı yapmayın renö işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 aktiftablet said: 7 senede 1300tl masrafa can feda, olur o kadar. Sattığımda 64.000 KM'deydi ama. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-62-000-km-de-cok-temiz-dizel-astra-63537886/pasif-ilan/#classifiedTitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 benim icin megane sudur aga ayrıca fluence e araba diyenin gozu ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Nasil yani vodan, sana boyali arac mi satmis galeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 pascalnouman said: benim icin megane sudur aga ayrıca fluence e araba diyenin gozu ciksin http://carinpicture.com/wp-content/uploads/2012/02/Renault-Megane-Hatchback-1999-2003-Photo-01-800x600.jpg aslında o zamanın hb leri arasından en iyi arkaya sahip yalnız önünü direk sedan dan almasalarmış o zaman efsane olurlarmış kullanan biri olarak 1.4 motoru çok yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 zaten bi 1.4 benzinli bi de 1.9 dizeli vardı diye biliyorum bence de o kasaya 1,6 dizel imba olurdu 1.4 yetemiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Namessar said: Nasil yani vodan, sana boyali arac mi satmis galeri? Boyalı sattıklarını sanmıyorum çünkü gemiden indirip bana teslim etmişlerdi bi iki gün içerisinde. Büyük ihtimalle götürdüğüm sigorta servisinde çarptılar ve bana çaktırmadan boyadılar. Kendi arabamda bile bu kadar boya falan çıktığına şahit olduysam, ikinci el araba alınmaz kesinlikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 megane sport tourer ımızı satıyoruz. aklınızda bulunsun Sahibinden.com ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar