Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 dün format atarken restart sırasında yine cd'den boot yaptım. tekrar kurulum başlıycakmış gibi oldu. öyle olunca 2 tane windows yüklenmiş gözüküyo şuanda. tekrar kurulum yaparken hd'yi sıfırlasam da önceki windowslar gitmiyo. şu an 4 windows kurulmuş gözüküyo. how to solve it? not: diski yüklerkenz aten formatlıyorum ama farketmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Boot block sorunlu. Nasıl çözülür bilmiyorum ama yol gösteririm, buradan başla: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista_startup_process Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 dertsiz başıma dert aldım ya pfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kisa yoldan bir arkadas linuxun bir surumunu yuklemisti sonrasinda trkrar windowsu nasil yapti bilniyorum ama denenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 windowsları silmeyi başardım. yüklenmiş gibi gözüküyolar ama sadece kurulum dosyası yüklü olduğu için ordalarmış. neyse onu hallettim yine kurmadı ama dsfk son stepde bi patlak veriyo anlamadım. premium yüklüyodum ultimate yüklücem daha öncekide ultimatedi hardware'de bi problem olsa heralde partion ble yapamazdım diye düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 problem su bence; Win7 DVD'siyle on yuklemeyi yaptın. sonra pc reboot oldu. Bir tuşa bas dedi. Sen yine o tuşa bastın. Tekrar 2. bir windows kurulumunun ilk kısmını yaptın. Tekrar tak dvd'yi tekrar yap. fakat bu sefer tuşa basma ön yüklemeden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 evet 5 saatim gitti ama sorunu çözdüm PREMIUM YÜKLENMİYOMUŞ ULTIMATE YÜKLEDİM OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar