Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 dün format atarken restart sırasında yine cd'den boot yaptım. tekrar kurulum başlıycakmış gibi oldu. öyle olunca 2 tane windows yüklenmiş gözüküyo şuanda. tekrar kurulum yaparken hd'yi sıfırlasam da önceki windowslar gitmiyo. şu an 4 windows kurulmuş gözüküyo. how to solve it? not: diski yüklerkenz aten formatlıyorum ama farketmiyo
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Boot block sorunlu. Nasıl çözülür bilmiyorum ama yol gösteririm, buradan başla: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vista_startup_process
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 dertsiz başıma dert aldım ya pfs
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kisa yoldan bir arkadas linuxun bir surumunu yuklemisti sonrasinda trkrar windowsu nasil yapti bilniyorum ama denenebilir
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 windowsları silmeyi başardım. yüklenmiş gibi gözüküyolar ama sadece kurulum dosyası yüklü olduğu için ordalarmış. neyse onu hallettim yine kurmadı ama dsfk son stepde bi patlak veriyo anlamadım. premium yüklüyodum ultimate yüklücem daha öncekide ultimatedi hardware'de bi problem olsa heralde partion ble yapamazdım diye düşünüyorum?
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 problem su bence; Win7 DVD'siyle on yuklemeyi yaptın. sonra pc reboot oldu. Bir tuşa bas dedi. Sen yine o tuşa bastın. Tekrar 2. bir windows kurulumunun ilk kısmını yaptın. Tekrar tak dvd'yi tekrar yap. fakat bu sefer tuşa basma ön yüklemeden sonra.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 evet 5 saatim gitti ama sorunu çözdüm PREMIUM YÜKLENMİYOMUŞ ULTIMATE YÜKLEDİM OLDU
Öne çıkan mesajlar