Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*SOE Kendi İpini Ceker.*

Dethatt

Öne çıkan mesajlar

eh oyunda biz patlattıktan sonra bol bol aglarsın o zaman :)

aha bu arada bak aklıma bişey geldi. bu savaşı rebeller değilde impler kazanırsa noolucak?

implere "...has destroyed rebellion" falan gibi bi badge mi vericekler? yooo

demek yer birimleri endordaki shield ı de-activite edecek. sonra bizde yukarda saldırıya başlıycaz :) ve filmin senaryosu aynen işliycek. bunak imparator yine uçucak. vaderın maskesi düşecek. bizde bunun bi parçası olucaz yaşasın :)[signature][hline]SWG
Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy
CoH
Muntasar @ Justice
Sosyal ağlarda paylaş

hehe :P hayir ben sonrasini dusunuyorum patladi death star. imperiallar dagilmanin esigine geldiler palpatine in clone lari cikacak ortaya Luke esasinda dogru olan tarafi yanlis amaclarla bulacak Dark Side a gececek kendini kurtaramicak falan filan biz kacak pozisyonda yasicaz gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

sonra da thrawn trilogy dönemi başlicak, biz gene rebelları ağlatmaya dewam edicek vsvs... :P

said:
heyd, 22 Ekim 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
hikayenin başladıgı zaman o haklısın. ama galaxies hiç bi zaman filmlerdeki zaman sıralamsını izliycez demedi. bildigin gibi birde expanded universe var star wars konuları içinde. galaxies programcılarının böle bi serbestligi var.istedikleri gibi senaryoyu degistirebilirler film oyunu olmadıgı için. mantık çerçevesinde tabii.
expanded universe orjinal saganın deiştirilebilme hakkına sahip deildir. orjinal saga döneminde gelişen olaylar nasıl ise expanded universede üzerinden geçilirse yine aynı şekilde kalır. expanded universe sadece orjinal saga nın öncesi we sonrasında (we tabii ki aradaki yıllarda) serbestlik hakkına sahiptir[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 22 Ekim 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
Abi tek eventle badge veremezler, nah buraya yazıyorum. Bir kere olacak da, ona katılanlar alabilecek hedede hödö.

Ne yazıkki bende böyle düşünüyorum.Muhtemelen act şeklinde olacaktır.

-Usta naptınız dsyi(laçkalaşmış isim kısaltması)?? Biz yarın atıcaz golü!

gibi soru cümlelerini düşündükçede hakikaten miğdem bulandı..
Sosyal ağlarda paylaş

...has destroyed the Death Star
birde kenobi için ben bunları badge listesinde görmedim ama hemen zıplamayın :) ben size açıklama yapayım kendimce, jtl test dede bulunduğum için bunu gayet mantıklı buluyorum.

Biliyorsunuz ki bazı badgeler alındıktan sonra yazım şekli değişiyor. ya da farklılaşıyor.
Biliyosunuz ki adı geçen iki olayda uzayda oluyor. bunlarda muhtemelen poi. quest filan değildir.
Uzayda yerdekinden daha fazla poi var :)
...has destroyed the Death Star i ziyaret ettiğinizde badge iniz. has visited the destroyed Death Star olacaktır muhtemelen aynı şey diğeri için de geçerli .

Diğer şeyi yapacaklırını bile düşünemiyorum neden ? çünkü George Lucas adamı ne yapar biliyonuz mu :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla betada ben stardestroyera gittim fps em 4 u gecmedi 1 mişlyontane npc gemi ucuyodu hemde baya a bi kalişnlarindan, 3 char actiydim ki neutral rebel imperial. cakallik edip sd nin shieldinin altina saklanip bol bol goz gorumlugu aldim ama patlamam da oradan cikinca saniyeler surdu. duz mantıkla bakacak olursak onu patlatacak 20 kısılık bu grup dusunemıyom keza master pılot ve baba lootlarla dolu bi gemiylede gitsen onun cizilcek bisi oldugunu sanmiyorum. death starda ole cızılmez pek sadece macera olur. ha yok olmadı soe dır ne yapsa yerıdır. salla keyfıne bak ama bıraz ters tabı bız ımp ler death star patladıktan sona ne mok yerız onu bılemıyorum. :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 26 Ekim 2004 06:13 tarihinde demiş ki:
"has put vaders helmet into his ass" yakındır o zaman.

Hahahahahha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 26 Ekim 2004 06:13 tarihinde demiş ki:
"has put vaders helmet into his ass" yakındır o zaman.
oahahaohahaoha
said:
hilikus, 26 Ekim 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
..has pwned the universe.
ahohaohoa

hatta:
...has become a dread sith lord
...has become ultra mega mighty jedi knight master :lol:[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 27 Ekim 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...