Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Her class için önemli statları yazabilir mi biri? DemonHunter için mesela : Dexterity ve Vitality öncelik olacak itemda fazlası bonus. Diğer classları hiç bilmiyorum güzelim itemlar badem olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Diablo'da gold niye bu kadar önemli? Herkeste bol bol var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 En basitinden bende yok. Tez çürüdü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya şu oyuna wow'a yaptıkları gibi mobile ah application'ı yapsalar keşke. bi dünya iteme bid atıyorum geceden, gün içinde işte olduğum için alayında outbid oluyorum pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Absolut said: Her class için önemli statları yazabilir mi biri? DemonHunter için mesela : Dexterity ve Vitality öncelik olacak itemda fazlası bonus. Diğer classları hiç bilmiyorum güzelim itemlar badem olmasın. DH için AS > Crit dmg > Crit Hit > Dex max dps için, vita yan stat olarak almaya calış her itemda ama yuzukler neck silah mumkunse atack speed li critli falan olsun. Bu olay wizard içinde gecerli kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hmm ben tamamen ters kasıyormusum demekki hehe dex olsun gerisi boş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Absolut said: En basitinden bende yok. Tez çürüdü :P Ne kadar altına ihtiyacın var ki? Ve o kadar altınla ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi birileri ahye tecavüz etmiş ya resmen 200 300klık itemlar 6k 7k felan, nasıl kafalar yaşıyo insanlar anlamak mümkün değil, vendora satacağıma 5k ya satayım kafası ne fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Vendora mi satsin 200gold? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 İyi de itemin fiyatının 200-300k olacağını kim belirliyor? 1. sınıf berber tarifesi gibi bir tarife var mı ah için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 common sense belirliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 sen zamanında 200k bayılmışsan, şimdi 5k'ya gidiyorsa adamlar aptal olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 biraz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 genç bankerler isyanda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ben zamanında 20k dan alıp 750k ya satmışsam şimdi adamlar 7500 ten koyuyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 itemlerın daha fazla düştüğü ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Alın hepsini Koyun 100k'dan. Enflasyon yaratın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Oha yalnız kungen dün geceden beri (benim takip ettigim) tamamen aynı şeyi yapıyor oha ulan herif sıkılmadı yav. Amaç ne tam anlamadım yani ordan item düzmek mi yoksa para için mi kasıyor tam anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Sizi kandırıyo abi adam. Video'ya kaydetmiş bi defa. Tekrar tekrar oynatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hardcore bitiren yok degil mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 itemlar cok ucuzladi harbi, bi ton para kaybettim, eski pahali aldigim seyler elimden bile zor cikiyo. ama iyi tabii bi yandn, bi grup insanda act2 item i olmicak herkes de olucak. simdi bakiyorum act3-act-4 itemlari pahali, onlarda bi haftaya duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Sonunda ah'de toplam 1m kar yapmayı başardım yaklaşık 6 günlük uğraştan sonra oldu, ciddi anlamda çaba sarfettim o 3 günde milyon kazanan adamlar nası başarmış hayret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 6 gün oyunda farmlasan daha çok kasardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Legendary itemlere buff gelicek diye identify etmiyor muyuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 dun gece yatarken 500k vardi. simdi serverlar patlamadan once 2m param vardi. 20k ya aldigim bir seyi 40 dan assagi koymuyorum. tabi kalkip 30 str 30 vit'lik bir ring veya amulet kovalamiyorum ama ne arayacaginizi bilirseniz hakikaten cok ucuza cok rahat 50 60k ya satabileceginiz itemlar dusuruyor. nedanko'nun dediklerini baz alip, biraz deneyim kazandiktan sonra takir takir satis yapiliyor. sirf bugun 150 islem yapmisim ah'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar