reyou Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ozellikle turkiye deki sirketlerin gondendigi maillerin %90 inda unsubscribe linki yok.. yabanci maillerin falan cogunda oluyo adamlar adam gibi unlist diye link veriyo basiyosun cidden atmiyolar bidaha.. az once D&R dan mail geldi 12312937. ci defa, adamlari mark as spam yaptikca dahada yolluyolar.. lan bide utanmadan unsubscribe linki yok.. bide cvyolla.com denen adamlarda aynen bu sekilde. bu adamlarin mail adreslerini sikayetvar.com a mi koymak lazim, yada varmi post edebilecegim bi yer acik secik internette dolassin kendileri spam yesinler cinli sex shop sitelerinden gunde 1000 lerce atiyolar :) napcaz hocam bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 cvyolla'yi baya genis bir network'te bloklamistik biz bi ara. Musteriler kullanmaya baslayinca acmak zorunda kaldik. Spamhaus'a falan report ediyosun anca ama cok da ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ekmek parası be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 unsubscribe linki olanların çoğunluğu da linki süs olarak koyuyor. tıklıyorsun, bir daha bildiri maili almayacaksınız diyor yolladıkça yolluyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 niye e-mail'de banliste eklemiyorsun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 filter eyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Myshkin said: niye e-mail'de banliste eklemiyorsun peki? bana soruyorsan yine yolluyor, elli kere spam diye işaretledim. farketmiyor. bir de bugün gazetesi mi ne var, sülük gibi yapıştılar, her mail vıcık vıcık akp propagandası. nereden buldularsa adresi artık. kurtulamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 spammerlar olmasa kimin mail adresini vercen ki trollesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 mep said: Myshkin said: niye e-mail'de banliste eklemiyorsun peki? bana soruyorsan yine yolluyor, elli kere spam diye işaretledim. farketmiyor. hotmail'de gmailde falan block list var. Oraya eklediğin adreslerden bir daha mail almazsın kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 o da kötü, yarın öbürgün işin düşse mail alamıcan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 simdi ben bunlari unsubscribe linki vermediginden dolayi nete salsam sorun olur mu olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 aslında her spammer siteye DDoS yapsak... :D güzel olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben bi iki kampanya sitesini arayıp beni islmesseniz dava acıcam siz unlistsiz nasıl mail atarsınız diye tehdit edince sildiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 engelledikten sonra hala geliyorsa farklı farklı adreslerden atıyorlar demektir. işi bu olan insanlar var. bir gün inat edip şirket mailini temizlemeye çalıştım aynı firma 30 tane farklı adresle atıyor mailleri onlarca firma var yok artık deyip vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 said: Para kazanmanın yolu! Birişimvar´a şimdi üye omak için tıklayın Bilgi ve destek için [email protected] mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Lütfen bu mesajı yanıtlamayınız. Saygılarımızla, www.birisimvar.com.tr spammer crawlerlar saldirinn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 buda baska bir spammer, Yenibiris.com ; gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 kendime ait filtrem var, rahatım huzurluyum. gerekli mailleri okuduktan sonra "Bravo! Gelen kutunuzdaki iletilerin tümünü okudunuz." yazısını görüyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar