ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Film en sonunda buralara da geldi. Merakımdan çatlayacağım resmen. Baba 3 ile "en kötü torpilli kadın oyuncu oscarını (razzie) alan bir kadın (Francis Ford Cappola' nın kızı) nasıl bir film çekip de bu kadar iyi eleştriler alabilmiş bir filmden merak ediyorum gerçekten. Hafta sonu kesin seyredeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben bugun bı programda tanıtımı ve fragmanını ızledımde fena deıl yanı hatta komik bıle ama romantızm katmıslar ıcıne her zmnkı gıbı =) gıttıkten sorakı goruslerınıde paylasman dılegı ıle =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 romantizm var ama öyle miğde bulandıran holivud romantizmi diil. dengeli olmuş, güzel olmuş. dinamik bir kurgusu var nedemekse. sahneler uzatılmamış, damakta tad bırakıcak şekilde verilmiş. ben beğendim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben de çok izlemek istiyorum ya... hemen gitmek lazım... bakalım neyin nesiymiş...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ben yaklasik 3 ay once DVD sini seyrettim. Cok tatli bir film. Konu, cekimler, film herseyiyle o kadar sadeki :) Cogu insana cok sikici gelebilir, ama ben suratimda devamli bir gulumseme ile seyrettim :) Normal yasamdan 2-3 gun..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 galiba 1.5 ay onceydi 3 ay olmayabilir.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 suna divix desek bende 1.5 ay evvel izledim iste basinda sıkılarak oturmayı goz alabileceginiz ender filmlerden desem...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 artik kizin babasi coppola, kocasi spike jonze cekebilsin guzel bi film :) film cok parlak degil ama guzel benim cok hosuma gitmedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 film çok övgü aldı kaçmaz ben de acaip merak ediyorum başroldeki scarlett johansson adlı hatuna da ayrıca dikkat derim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yooo dvd de seyrettim ben.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 spike jonze eskidendi. quentin tarantino'yla görülmüş cannes'da. holivud gossip tam gaz! scarlett johansson gerçekten role iyi gitmiş. buğulu gözlerle bakıyo etrafına mahsun mahsun. canım benim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Nerdeyse tum Türk eleştirmenler 5 yıldız vermiş filme. Bu aksam gidemedim umrarim yarın gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bugün izledim.. gayet hoş bir film ama biraz kısa... Çok güldürüyo baya güldüm yani :) çok da sevimli bi film... çok mutlu :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bu arada unutmadan, Bill Murray süper oynamış... filmdeki kız da çok şeker çok sevdim kendisini... şimdi mektup yazıyodum tanışma amaçlı :P şaka bi yana 2 si de iyi oynamış ama Bill Murray süper oynamış...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bill Murray'in Oscar töreninde morali pek bir bozuktu. Bu filmi merak ediyorum, Japon kültürüyle dalga geçmişler vs. Güzeldir heral.. Bekliyoruz[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 karpuz doğru söylemiş, sevimli bir film. diğer yandan fazlasıyla durağan, ben ikinci yarıda artık "bitse de gitsek" moduna geçmiştim mesela... seyredilable... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bence kesinlikle aldigi oscar'i haketmeyen bir film (orijinal senaryo dalinda almisti galiba), ve de ayrica mutlu bir film falan da degil gayet dramatik, kaybolmus durumdaki iki insanin birbirlerine siginisini anlatiyor. bir de japonlar'a yaklasimini hic begenmedim. cooooooook duragarn ve sikiciliga cok yaklastigi bircok nokta var. ema siz sanslisiniz, burada film arasi verilmiyor ooole oturup bastan sona seyrediliyor :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Emaleth, 07 Haziran 2004 12:51 tarihinde demiş ki: seyredilable... :D[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. =================================== Efsane dalga :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 japon kültürünü gayet duzgun gostermiş bence, cidden oyle oradaki durum herifler ozenti işte, animesini samurayını izlerken ii boyle gorunce tüü diyoruz tabi[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ikinci cok baygin. sikinti basti beni, bitsin artik dedim. icime fenaliklar geldi o derece. yinede hos bir filmdi genel olarak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Haziran 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Silthanas, 12 Haziran 2004 22:23 tarihinde demiş ki: biraz orta ya$ sendromuna deginmi$ (30 a gelince anlariz heralde =P ) HOOOOOPP ALOOOO Ayıp oluyo ama :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 defalarca `n'olur ayagina dokunmasin` dedikten sonra husrana ugramisligim vardir, bunu da baylasiyim dedim. *!aglamaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 izledim nihayetinde. ya sade ve güzel bi anlatım ben pek sıkılmadım sizin dediğiniz gibi .. sıkılır gibi olduğum anlarda direk oyunculuklara daldım. ikinci baharını yaşayan bill murray la henüz starlet konumundaki scarlett resmen döktürmüşler. viski çekimleri falan züperdi japon kültürüne iyi göndermeler var iyi hoş film izlenir. ama düşünmeden edemedim nesi bu kadar konuşuldu diye ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 o çekim sahnesi efsaneydi zaten laf yok bill murray nin viskiyi tutuşu. translation olayları falan[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 oldukça güzel ve orjinal senaryolu bir film. insanların yapmak zorunda olduklarıyla yapmak istediklerini ayıran ince çizgi üzerinde iyi durulmuş. değişikti ve hoştu. bill murray in oyunculuğu harika. scarlett a aşık oldum zaten hehe :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar